Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Risico afbouwen, wel zo rustig

Hoe dichter u de einddatum van uw doel nadert, hoe meer Evi het risico van uw beleggingsportefeuille afbouwt. Zo verkleinen we de kans op een sterke waardedaling als het moment nadert dat het geld voor uw doel beschikbaar moet komen. Dit vergroot de kans dat u uw doel haalt.

Open nu een rekening

Looptijdgroepen

De afbouw van het beleggingsrisico realiseren we door elke twee jaar in een volgende looptijdgroep te beleggen. Elke looptijdgroep bestaat uit een mix van twee profielfondsen en een geldmarktfonds. Die bestaan op hun beurt uit een selectie van gespecialiseerde beleggingsfondsen.

Interesse in Evi Doelbeleggen?

Mail me een informatiepakket

Waarin belegt Evi?

Evi Doelbeleggen belegt uw vermogen in een mix van twee goed gespreide beleggings-fondsen (Kempen Profielfondsen 2 en 5) en een geldmarktfonds. De Kempen Profielfondsen spreiden hun vermogen wereldwijd over verschillende beleggingscategorieën, door te beleggen in beleggingsfondsen. Het geldmarktfonds (JPMorgan Liquidity Fund) kent een laag risico doordat het gehele vermogen belegd is in kortlopend, in euro’s genoteerd schuldpapier.

Bijsturen waar nodig

In de overeenkomst die u bij het afsluiten van dit product ontvangt, vindt u de looptijdgroep waarmee u start. U start niet automatisch in looptijdgroep 1, dat hangt mede af van de resterende tijd tot de einddatum van uw doel. Onze experts kijken jaarlijks wat voor de Kempen Profielfondsen 2 en 5 de meest passende verdeling is over de verschillende beleggingscategorieën zoals aandelen en obligaties. Gedurende het jaar wordt deze verdeling daar waar nodig bijgestuurd.

Beheer van profielfondsen

Voor het beheer van de profielfondsen maken we gebruik van onze eigen ervaring en deskundigheid en die van onze dochteronderneming Kempen Capital Management N.V. Bekijk hieronder de factsheet van de Kempen Profielfondsen 2 en 5 en het geldmarktfonds van JPMorgan. 

>  Kempen Profielfonds 2
>  Kempen Profielfonds 5
>  JP Morgan Euro Liquidity Fund

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.