Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Scherpe tarieven doelbeleggen

Voor Evi Doelbeleggen betaalt u Evi een vaste beheervergoeding. Ook rekenen de beleggingsfondsen waarin u belegt indirecte kosten. Die kunnen variëren, we geven daarom de gemiddeld totaal te verwachten kosten weer.

Open nu een rekening
Looptijdgroep
Looptijdgroep Direct beheervergoeding Evi (inclusief BTW) Indirect gemiddelde kosten fondsen (onbelast) Totale kosten (gemiddeld)
> 15 0,36% 0,64% 1,00%
15 - 12 0,36% 0,63% 0,99%
12 - 10 0,36% 0,62% 0,98%
10 - 8 0,36% 0,62% 0,98%
8 - 6 0,36% 0,61% 0,97%
6 - 4 0,36% 0,56% 0,92%
4 - 2 0,36% 0,40% 0,76%
2 - 0 0,36% 0,25% 0,61%

Per 1 november 2016 gelden bovenstaande beheervergoedingen van Evi Doelbeleggen, uitgedrukt in een percentage van het beheerd vermogen, inclusief btw. Hoe dichter u de einddatum van uw doel nadert, hoe meer Evi het risico van uw beleggingsportefeuille afbouwt.  Dit realiseren we door elke twee jaar in een volgende looptijdgroep te beleggen. Per volgende looptijdgroep dalen uw indirecte kosten voor beleggingsfondsen.

Bekijk de demo

Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe Evi u helpt om uw beleggingsdoel te realiseren. Evi Doelbeleggen belegt voor u en houdt u op de hoogte of u op koers bent. Zodat u zelf kunt bijsturen als het nodig is.

Rustig nalezen wat Evi voor u kan doen?

Mail me een informatiepakket

Zo worden de kosten opgebouwd

Directe kosten

Voor Evi Doelbeleggen betaalt u Evi een beheervergoeding. In ruil daarvoor neemt Evi het volledige beheer op zich. We zorgen voor de afbouw van het beleggingsrisico naarmate de einddatum van uw doel dichterbij komt. Wij monitoren maandelijks of u nog op koers bent om dit doel te halen en houden u hiervan op de hoogte. Via rapportages en publicaties houden we u voortdurend op de hoogte over uw portefeuille en onze beleggingsvisie. Deze documentatie vindt u altijd terug in uw online account.

Indirecte kosten

De kosten van de fondsen waarin u belegt bestaan onder meer uit een management fee, administratiekosten, accountantskosten, vergunningen, belastingen en bewaarvergoeding. Niet inbegrepen zijn de toe- en uittredingskosten van participanten, transactiekosten van beleggingen, eventuele prestatievergoeding en interestkosten op de bankrekening. Hoeveel de indirecte kosten over het afgelopen boekjaar waren en welke kosten er precies in rekening kunnen worden gebracht staat vermeld in het prospectus van het betreffende fonds en ook in de Essentiële Beleggersinformatie (EBi) en/of essentiele informatiedocument (Eid) van de verschillende fondsen.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
Klantvriendelijkheid tegen concurrerende kosten.
Wat vinden onze klanten?
Makkelijk, overzichtelijk en geeft de (onervaren) belegger goede informatie. Ook heb ik het gevoel dat er een goed beleggingsbeleid achter zit!