Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Scherpe tarieven doelbeleggen

Voor Evi Doelbeleggen betaalt u Evi een vaste beheervergoeding. Ook rekenen de beleggingsfondsen waarin u belegt indirecte kosten. Die kunnen variëren, we geven daarom de gemiddeld totaal te verwachten kosten weer.

Open nu een rekening
Looptijdgroep
Looptijdgroep Direct beheervergoeding Evi (inclusief BTW) Indirect gemiddelde kosten fondsen (onbelast) Totale kosten (gemiddeld)
> 15 0,36% 0,64% 1,00%
15 - 12 0,36% 0,63% 0,99%
12 - 10 0,36% 0,62% 0,98%
10 - 8 0,36% 0,62% 0,98%
8 - 6 0,36% 0,61% 0,97%
6 - 4 0,36% 0,56% 0,92%
4 - 2 0,36% 0,40% 0,76%
2 - 0 0,36% 0,25% 0,61%

Per 1 november 2016 gelden bovenstaande beheervergoedingen van Evi Doelbeleggen, uitgedrukt in een percentage van het beheerd vermogen, inclusief btw. Hoe dichter u de einddatum van uw doel nadert, hoe meer Evi het risico van uw beleggingsportefeuille afbouwt.  Dit realiseren we door elke twee jaar in een volgende looptijdgroep te beleggen. Per volgende looptijdgroep dalen uw indirecte kosten voor beleggingsfondsen.

Bekijk de demo

Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe Evi u helpt om uw beleggingsdoel te realiseren. Evi Doelbeleggen belegt voor u en houdt u op de hoogte of u op koers bent. Zodat u zelf kunt bijsturen als het nodig is.

Rustig nalezen wat Evi voor u kan doen?

Mail me een informatiepakket

Zo worden de kosten opgebouwd

Directe kosten

Voor Evi Doelbeleggen betaalt u Evi een beheervergoeding. Voor de berekening van deze kosten bepalen we dagelijks de totale waarde van alle beleggingen op uw beleggingsrekening. Per dag berekenen we vervolgens de verschuldigde beheervergoeding. Aan het eind van ieder kwartaal tellen we de verschuldigde beheervergoeding van dit kwartaal bij elkaar op, en verkopen wij beleggingen ter waarde van dit bedrag van uw beleggingsrekening. In ruil daarvoor neemt Evi het volledige beheer op zich. Over het saldo op uw Evi-spaarrekening betaalt u geen beheervergoeding.

Indirecte kosten

De kosten van de fondsen waarin u belegt bestaan onder meer uit een management fee, administratiekosten, accountantskosten, vergunningen, belastingen en bewaarvergoeding. Niet inbegrepen zijn de toe- en uittredingskosten van participanten, transactiekosten van beleggingen, eventuele prestatievergoeding en interestkosten op de bankrekening. Hoeveel de indirecte kosten over het afgelopen boekjaar waren en welke kosten er precies in rekening worden gebracht staat in de Essentiële Beleggersinformatie (EBi) en/of in de Essentiële informatiedocument (Eid) van het Evi Fonds en de onderliggende beleggingsfondsen. Deze kunt u vinden in Mijn Evi en/of de Evi App. Meer informatie over de verschillende soorten kosten is te vinden in de Afspraken voor Evi Doelbeleggen.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
Klantvriendelijkheid tegen concurrerende kosten.
Wat vinden onze klanten?
Makkelijk, overzichtelijk en geeft de (onervaren) belegger goede informatie. Ook heb ik het gevoel dat er een goed beleggingsbeleid achter zit!