Halfjaarvisie 2022

Evi van Lanschot geeft u een analyse van de markt. Welke economische ontwikkelingen kunnen we de komende tijd verwachten? Hoofdeconoom Luc Aben geeft in de halfjaarvisie zijn visie op de wereldwijde economische ontwikkelingen en ons beleggingsbeleid

Wij houden de ontwikkelingen voor u bij.

Wat doen de beurzen? Wat zijn de economische ontwikkelingen in de verschillende markten? Welke effecten op aandelen worden er verwacht door de hogere prijzen? Bekijk de video’s waarin u alles te weten komt over onze halfjaarvisie.​

De halfjaarvisie 2022 samengevat in 3 punten

De halfjaarvisie 2022 samengevat in 3 video's

Financiële markten

De beurzen zijn nerveus. Welke actie moet je als belegger ondernemen? Enerzijds leiden hogere inflatie en minder economische groei tot meer voorzichtigheid. Anderzijds voorzichtigheid ingeprijst in lagere aandelenwaarde, degelijke bedrijfswinsten. Het devies is dus: Dicht bij huis blijven.

Economie

Moeten we ons opmaken voor aanhoudend oplopende prijzen? De centrale banken verhoogt de rente. Daarmee probeert het de inflatie tegen te gaan, zonder economische groei in de weg te zitten. De inflatie nu is echter anders dan hoe de media het beschrijft en niet zoals in de jaren 70.

Inflatie

Moeten we onze verwachtingen bijstellen? Econoom Luc Aben beantwoordt deze vragen. Economie tijdelijk minder presteert betekent nog geen recessie. Mocht ie er komen dan kort en geen ontwrichting van de economie.

8.3

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.3

  Gemiddelde beoordeling op basis van 379 klantbeoordelingen

  Evi van Lanschot. De kennis om vermogen te laten groeien​

  Eenvoudig online beleggen met Evi als uw beleggingsexpert. Bekijk onze producten en ontdek wat bij u past.

  Evi Beheer

  Met Evi Beheer belegt u op een manier die bij u en uw doelen past. Evi neemt u al het werk uit handen. Instappen vanaf € 10.000.

  • Uitgebreide persoonlijke intake
  • Begeleiding bij bepalen profiel
  • Jaarlijkse profielcheck
  Meer over Evi Beheer
  Beleggingscoach.png

  Wilt u direct contact met een van onze medewerkers? Bel ons dan. Wij helpen u graag, elke werkdag tot 21.00 uur!

  0800 - 290 29 00

  Direct contact?

  Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

  Second opinion?

  Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

  Overstappen naar Evi?

  Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.