Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Evi Advies

  • Zelf de regie over uw beleggingen
  • Beleggen in kwaliteitsfondsen
  • U bepaalt, Evi coacht
Open nu een rekening

Beleggen met de beste adviezen van Evi

Met Evi Advies houdt u zelf de regie over uw beleggingen. Evi stelt een modelportefeuille samen die past bij uw beleggingsprofiel. Deze bestaat uit een zorgvuldige mix van beursgenoteerde beleggingsfondsen. U kunt de beleggingen naar eigen wens aanpassen, zolang dit past binnen uw beleggingsprofiel. Online en via de app blijft u altijd op de hoogte. Ook staan onze specialisten offline voor u klaar. U belegt met Evi Advies al vanaf € 10.000,-.

Zo houdt u regie over uw beleggingen

Op basis van uw beleggingsprofiel stelt Evi een modelportefeuille voor u samen. Dit bestaat uit een goed gespreid, zorgvuldig geselecteerd portfolio van beursgenoteerde beleggingsfondsen. Van elk fonds kunt u uitgebreide informatie bekijken. U kunt deze portefeuille naar eigen inzicht aanpassen, binnen de bandbreedte van uw profiel. Als referentie voor uw beslissingen laten wij u altijd onze ‘schaduwportefeuille’ zien, hoe Evi voor u zou beleggen. Als daar aanleiding toe is doen we u actief ruilvoorstellen van fondsen.

Online en via de app blijft u altijd op de hoogte en is geld bijstorten en opnemen zo geregeld. Wilt u persoonlijk advies? Onze specialisten staan klaar voor u. U belegt met Evi Advies al vanaf € 10.000,-.

Scherpe tarieven

Voor Evi Advies betaalt u een adviesvergoeding en transactieprovisie. Van deze kosten bij uw beleggingen ontvangt u online elk kwartaal een overzicht. Daarnaast kunt u online en via de App op elk moment en in één oogopslag zien hoe uw beleggingen ervoor staan.

Uitgelicht

Toch liever uitbesteden?

Beleggen zonder gedoe. Evi neemt u al het werk uit handen. Deskundig en gericht op de lange termijn.

Uitgelicht

Gericht op weg?

Evi belegt voor u om uw beleggingsdoel op een specifieke einddatum te realiseren. Met een beleggingsstrategie op maat.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
Evi is er niet alleen voor grote vermogens.
Wat vinden onze klanten?
Klantvriendelijkheid tegen concurrerende kosten.
Wat vinden onze klanten?
Betrouwbare adviseur die tijdig goede informatie verschaft en service verleent.
Wat vinden onze klanten?
Evi levert de dienst conform mijn verwachtingen met tevens de resultaten conform mijn verwachting.