Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Met Evi belegt u in beleggingsfondsen

Door te beleggen in beleggingsfondsen kunnen er schaalvoordelen worden behaald. Je kunt zo met een relatief klein vermogen een spreiding van uw beleggingsportefeuille bereiken die anders alleen haalbaar is met een groot vermogen.

Gespreid beleggen in betrouwbare fondsen

Fondsen werken vaak met thema’s. Ze beleggen in sectoren, landen of onderwerpen die ze belangrijk vinden of waarmee ze veel geld denken te verdienen. Door daarvan weer een fondsselectie te maken zorgt Evi voor een breed assortiment en spreiding. Hierbij houden we rekening met de doelstellingen van het fonds en het verwachte rendement. Want voor meer risico lopen wilt u natuurlijk ook beloond worden door een hoger rendement, en bij het nemen van minder risico wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Zorgvuldig geselecteerd

Onze specialisten beoordelen hoe een fonds kwalitatief en kwantitatief scoort en in hoeverre een fonds kan bijdragen aan het bereiken van de gestelde doelstellingen in een bepaalde beleggingscategorie, sector of regio.

  • Heeft een fonds een heldere beleggingsstrategie en een gestructureerd proces?
  • Is het team dat in het fonds belegt stabiel en van hoge (bewezen) kwaliteit?
  • Is de fondsbeheerder in staat het hoofd koel te houden in moeilijke marktomstandigheden en ook dan goed te presteren?
  • Werken de beheerders volgens het principe van verantwoord beleggen en reageren ze goed op onze kritische vragen daarover?

Pas als al deze seinen op groen staan en blijven staan zit een fonds in onze selectie. Door dagelijkse evaluatie houden we onze fondsselectie actueel. Na diepgaande analyse wordt in een continu proces besloten of een fonds in de lijst blijft, wordt toegevoegd of verwijderd.

Altijd actuele fondsinformatie

Als klant van Evi heeft u de beschikking over alle researchrapporten van alle fondsen, deze kunt u online raadplegen en worden dagelijks bijgewerkt. De rapporten geven inzicht in behaalde resultaten, beleggingsbeleid, de portefeuillesamenstelling en de kosten en risico’s van desbetreffende fonds.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.