Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Nieuwe Spaarupdate

U leest een gloednieuwe Spaarupdate. Graag informeren we u een paar keer per jaar over de belangrijkste zaken in relatie tot uw spaargeld. Zijn er fiscale ontwikkelingen die u moet weten? Zijn er nieuwe mogelijkheden bij Evi? Hebben we onze service verbeterd waardoor het voor u nog makkelijker wordt? We houden u graag op de hoogte.

Historisch lage rente

De spaarrente in Nederland is nog verder gedaald. Ook Evi ontkomt er niet aan om de rente te verlagen. Is met spaargeld gaan beleggen een alternatief? Dat hangt van uw situatie af. Daarom overleggen we graag met u. Belt u ons? 0800 – 290 29 00

Psst!
Even onder ons...
Ben jij er al over uit
om te gaan sparen
en beleggen?

Administratief: stort u al via de nieuwe tussenrekening?

Om overboekingen sneller te kunnen verwerken, is de tussenrekening waar u naar overboekt, een Van Lanschotrekening geworden. Vroeger liepen boekingen via een Kasbank-rekening. Per 1 juni 2017 sluit Evi deze Kasbank-rekening.   

Gebruikt u NL63FVLB0226370208 voor uw stortingen?
Tip: Of u de juiste tussenrekening gebruikt, herkent u aan de letters “FVLB”.

Blog

6 Gouden regels bij beleggen

Door Evi van Lanschot -
25 april 2017

De ene na de andere bank verlaagt zijn rentetarieven. De spaarrente staat nu zo laag dat het nauwelijks nog wat oplevert. Begrijpelijk dat veel mensen zich nu afvragen 'blijven we sparen of kunnen we beter ook gaan beleggen?’ Kijk, dat vind ik nou een leuke vraag. Wat moet je weten voordat je begint met beleggen? Ik geef je graag 6 gouden regels bij beleggen.

Lees verder

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.