Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

De rendementen van Evi4Kids

U kunt natuurlijk geld opzij zetten voor uw kind door te sparen. Maar de lage spaarrente maakt beleggen extra interessant, ondanks het hogere risico. Op langere termijn geeft beleggen kans op een hoger rendement dan sparen en dus een mooier eindbedrag voor uw  kind. Evi laat u graag de concrete resultaten zien.

Direct klant worden

Bij Evi belegt u volgens een van onze vier beleggingsprofielen. Elk profiel heeft een eigen portefeuille. De rendementen die wij u laten zien zijn altijd netto, dus na aftrek van directe kosten! De indirecte kosten zitten verwerkt in het koers van de beleggingsfondsen.

Benieuwd naar de kosten van Evi4Kids? Bekijk dan hier onze scherpe tarieven.

Inkomensgericht profiel
Defensief profiel
Neutraal profiel
Groeigericht profiel
  • Inkomensgericht profiel
  • Defensief profiel
  • Neutraal profiel
  • Groeigericht profiel

Neutraal profiel

U vindt zowel inkomsten uit uw vermogen als vermogensgroei op langere termijn belangrijk. In een slecht beleggingsjaar  vindt u een negatief rendement op uw belegbaar vermogen acceptabel.

Rendement na aftrek directe kosten

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

De waarde van uw belegging kan fluctueren, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Is Evi4Kids iets voor u?

Mail me een informatiepakket
Start nu!

Netto historisch rendement

Vanaf het moment dat Evi is gestart met beleggen houdt ze haar rendementen goed bij. Zo kunt u vanaf oktober 2002 zien hoe de verschillende modelportefeuilles het hebben gedaan. Alle rendementen die u ziet zijn netto, dus na aftrek van directe kosten! De indirecte kosten zitten verwerkt in het koers van de beleggingsfondsen.

Portefeuillewaarde geïndexeerd (startwaarde = 100, september 2002). De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Over deze grafiek en tabel

De performancecijfers van de modelportefeuilles kunnen verschillen van de performancecijfers van individuele portefeuilles. Dit kan komen door het aantal dagen dat het vermogen was belegd, rekening houdend met eventueel gedane stortingen en/of onttrekkingen binnen individuele portefeuilles. In de performancecijfers is rekening gehouden met de directe kosten (beheervergoeding en de verschuldigde btw). De indirecte kosten zitten verwerkt in het koers van de beleggingsfondsen. Lees hier meer informatie over de tarieven van Evi4Kids.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.