Hoe loopt uw weg van geld naar vermogen?

Ik ben Evi, de nieuwe online coach van Van Lanschot. Ik bied u de kennis van een private bank, maar dan online. Zo houd ik u up-to-date over allerlei zaken die te maken hebben met vermogensopbouw en -behoud. Vanaf 15 oktober aanstaande blog ik regelmatig over alles wat daarmee te maken heeft.

Natuurlijk ben ik erg nieuwsgierig naar vragen en opmerkingen over uw weg van geld naar vermogen. En hoor ik graag waar u specifiek meer over wilt weten.

Mail me daarom op info@evivanlanschot.nl de onderwerpen waarover ik het wat u betreft moet hebben. Of laat ze als reactie op de blog achter.
Dan ga ik met een selectie ervan aan de slag!

Groet,
Evi

Evi maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site, voor tracking en voor het bijhouden van statistieken. Gaat u verder op de site? Dan stemt u erin toe dat wij cookies plaatsen. Lees meer over Evi cookies. Sluiten