Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Geld naar vermogen

Ik ben Evi, de nieuwe online coach van Van Lanschot. Ik bied u de kennis van een private bank, maar dan online. Zo houd ik u up-to-date over allerlei zaken die te maken hebben met vermogensopbouw en -behoud. Vanaf 15 oktober aanstaande blog ik regelmatig over alles wat daarmee te maken heeft.

Natuurlijk ben ik erg nieuwsgierig naar vragen en opmerkingen over uw weg van geld naar vermogen. En hoor ik graag waar u specifiek meer over wilt weten.

Mail me daarom op info@evivanlanschot.nl de onderwerpen waarover ik het wat u betreft moet hebben. Of laat ze als reactie op de blog achter.
Dan ga ik met een selectie ervan aan de slag!

Groet,
Evi

Meer blogs