Evi’s maandupdate augustus 2018

Lees alles over de hoogtepunten van augustus. We blikken terug, we kijken vooruit en delen de belangrijkste zaken over uw beleggingen bij Evi.

Terugblik: Evi’s maandupdate augustus

Aandelen

 • Amerikaanse aandelen waren de witte raaf in augustus met een plus van 6,7%.
 • Alle andere regio's in de min.
 • Smallcapaandelen blijven relatief goed presteren. In de VS is de belastingverlaging een voorname drijver achter de koersstijgingen.
 • Aandelen uit opkomende landen in de min, maar er is enige stabilisatie.

Obligaties

 • Staatsobligatiekoersen daalden gemiddeld met 0,6% in augustus.
 • De veiligste (Duitse) staatsobligaties stegen iets in waarde terwijl bijvoorbeeld de Italiaanse staatsobligaties flink daalden.  
 • Schulden van opkomende landen opnieuw lager, in augustus 3%.

Overig

 • Europees vastgoed, mede door aanhoudende lage rente, positief.
 • Ondanks sterke economische groei houdt negatief rendement aan op grondstoffenbeleggingen.

Help Evi verder groeien en maak kans op een bon van Bol.com

Er is er een jarig! Evi blaast deze maand vijf kaarsjes uit. Vijf mooie jaren met verschillende hoogtepunten. In het bijzonder het vertrouwen van u als klant. Een eerste lustrum vier je natuurlijk niet alleen. Het komende jaar hebben we op meerdere momenten mooie acties.

Evi is benieuwd naar uw mening

Hoe oud je ook bent, uitgeleerd ben je nooit. Daarom horen we graag hoe u beleggen bij Evi ervaart. Met uw feedback kan Evi haar dienstverlening nog verder verbeteren. Zo gaan we samen op weg naar de volgende vijf jaar!

Rendement in 2018

De grafiek toont de waardeontwikkeling van de vijf beleggingsprofielen die Evi hanteert. U ziet hoe een inleg van 100 euro zich van 1 januari t/m 31 augustus 2018 – na aftrek van kosten – ontwikkeld heeft. Uw eigen waardeontwikkeling ziet u uiteraard terug in de Evi App of online rekeningomgeving.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Vraag aan Evi:

Hoe komt de waarde van mijn Evi Fonds tot stand

Sinds 17 juli 2018 maakt Evi gebruik van Evi Fondsen. Dit zijn samengestelde fondsen die onderliggend bestaan uit circa twintig zorgvuldig voor u geselecteerde beleggingsfondsen. Dit worden ook wel funds of funds genoemd.

In de ingelogde omgeving (Mijn Evi of de Evi App) ziet u de waarde van het Evi Fonds waar u in belegt. Iedere dag tonen wij de waarde van het Fonds op basis van de laatst tot stand gekomen koers. Wanneer er een dag geen handel plaatsvindt in het Evi Fonds tonen wij u de koers op basis van Net Asset Value (NAV). Dit is de nettowaarde van alle beleggingen in het fonds.

Lees meer

Eenvoudig zelf beleggen met Evi Go

Evi Go is het nieuwe beleggingsproduct van Evi. Evi Go is voor de belegger die weet wat hij wil, houd van gemak en zelf keuzes durft te maken. Hoe werkt het?

 • Zelf kiezen

  Kies eenvoudig hoe je wilt beleggen door te kiezen uit de vijf Evi Go-varianten.

 • Doe uw eerste storting

  Bepaal uw eerste inleg. Instappen kan bij Evi Go al vanaf € 1.000.

 • Evi doet de rest

  Evi zorgt dat uw inleg wordt belegd in de door u gekozen variant.

  Houd er rekening mee dat er risico’s en kosten verbonden zijn aan beleggen.

Nooit meer ruzie over geldzaken

Geen enkele relatie gaat zonder pieken en dalen. De meeste ruzies tussen stellen gaan niet over rondslingerende sokken, maar over geld. De (te) dure auto van hem of onnodig aangekochte kleding van haar. Financiën kunnen tot flinke stribbelingen leiden. Evi geeft vier tips om ruzie over geld te voorkomen.

> Bekijk Evi's tips

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.