Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline

Video's

Recente video’s

 • Evi's update maart 2017

  Door Evi van Lanschot - 8 maart 2017
  Beleggers hadden er zin in de afgelopen maand. In deze update kijken we naar de positieve resultaten van februari, vertellen we iets over het afbouwen van risico bij de obligaties en leggen we uit waarom Europese aandelen favoriet zijn.
 • Evi's update februari 2017

  Door Evi van Lanschot - 14 februari 2017
  Iedere update hebben we het over onze verwachtingen. In deze update bespreken we daarnaast scenario’s die Evi niet verwacht. Natuurlijk blikken we ook even terug op vorige maand en bespreken we de stijging van de rente.
 • Hoe werkt Evi Doelbeleggen?

  Door Evi van Lanschot - 20 januari 2017
  Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe Evi u helpt om uw beleggingsdoel te realiseren. Evi Doelbeleggen belegt voor u en houdt u op de hoogte of u op koers bent. Zodat u zelf kunt bijsturen als het nodig is.
 • Beleggingsvisie 2017 in 1,5 minuut

  Door Evi van Lanschot - 28 november 2016
  Wilt u een voorproefje van onze beleggingsvisie voor 2017? Bekijk dan deze korte update met hoofdeconoom Luc Aben. Luc vertelt over onze voorkeur voor aandelen en geeft zijn verwachting over de rente.
 • Demo video Evi App

  Door Evi van Lanschot - 10 februari 2016
  Evi heeft een app voor de mobiele telefoon (iOS en Android). Deze geeft u volledige controle over uw Evi beleggingsrekening. Wilt u zien hoe de app werkt? Bekijk dan hier de demo.

Archief

1 bericht in maart 2017