Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Video's

Recente video’s

 • Waarom is de spaarrente zo laag?

  Door Evi van Lanschot - 16 november 2017
  In heel Europa is de rente op spaargeld historisch laag. Zelfs lager dan de inflatie. Hoe het kan dat de spaarrente zo laag staat? Wij leggen het je uit in deze animatie.
 • Nieuwe Evi commercial: Iedereen verdient Evi

  Door Evi van Lanschot - 6 september 2017
  Om te beleggen hoeft u geen tonnen op de bank of beleggingskennis te hebben. Want met Evi hoeft u beleggen alleen nog maar te willen. Met de expertise van Evi kan iedereen beleggen, ook u! Instappen kan al vanaf € 1000,-. Iedereen verdient Evi! Bekijk de nieuwe commercial.
 • Periodiek beleggen: Hoe kan ik hiermee starten?

  Door Evi van Lanschot - 10 mei 2017
  Periodiek beleggen wordt steeds populairder. Beleggers gebruiken het niet alleen omdat het helpt bij de discipline om geld van de (salaris)rekening opzij te zetten, maar ook om het risico van een ‘verkeerde’ aankooptiming te verkleinen. Evi faciliteert periodiek aankopen door middel van een automatische incasso.
 • Hoe werkt Evi4Kids?

  Door Evi van Lanschot - 12 april 2017
  Evi4Kids is een beleggingsrekening voor kinderen tot 18 jaar. Evi neemt u al het werk uit handen en helpt u om een mooi bedrag op te bouwen voor uw kind. Geef uw kind zo een mooie start voor studie, rijbewijs of als hij of zij op zichzelf gaat wonen. Bekijk de demo van Evi4Kids.
 • Evi's update maart 2017

  Door Evi van Lanschot - 8 maart 2017
  Beleggers hadden er zin in de afgelopen maand. In deze update kijken we naar de positieve resultaten van februari, vertellen we iets over het afbouwen van risico bij de obligaties en leggen we uit waarom Europese aandelen favoriet zijn.
 • Hoe werkt Evi Doelbeleggen?

  Door Evi van Lanschot - 20 januari 2017
  Neem een kijkje achter de schermen en zie hoe Evi u helpt om uw beleggingsdoel te realiseren. Evi Doelbeleggen belegt voor u en houdt u op de hoogte of u op koers bent. Zodat u zelf kunt bijsturen als het nodig is.
 • Beleggingsvisie 2017 in 1,5 minuut

  Door Evi van Lanschot - 28 november 2016
  Wilt u een voorproefje van onze beleggingsvisie voor 2017? Bekijk dan deze korte update met hoofdeconoom Luc Aben. Luc vertelt over onze voorkeur voor aandelen en geeft zijn verwachting over de rente.
 • Nieuwe Evi commercial

  Door Evi van Lanschot - 19 augustus 2016
  Evi introduceert: de Instapmiljonair. Beleggen als een miljonair maar dan voor iedereen. Zo helpen wij u op weg van geld naar vermogen. Instappen kan bij Evi Beheer al vanaf € 1.000,-.
 • Demo video Evi App

  Door Evi van Lanschot - 10 februari 2016
  Evi heeft een app voor de mobiele telefoon (iOS en Android). Deze geeft u volledige controle over uw Evi beleggingsrekening. Wilt u zien hoe de app werkt? Bekijk dan hier de demo.
 • Is beleggen iets voor u?

  Door Evi van Lanschot - 19 augustus 2016
  Luc Aben, hoofdeconoom van Evi van Lanschot geeft u relevante tips in zijn gesprek met 'Wist je dat' presentator Koert-Jan de Bruin.
 • Evi's update augustus 2016

  Door Evi van Lanschot - 9 september 2016
  Wilt u in 2 minuten worden bijgepraat over de afgelopen maand? Bekijk dan de update van augustus. Hierin blikken we terug op de afgelopen maand, blikken we kort vooruit en leggen we uit waarom goud wordt opgenomen in de portefeuilles.