Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Evi’s maandupdate augustus 2017

Lees alles over de hoogtepunten van augustus. We blikken terug én vooruit, en delen de belangrijkste zaken over uw beleggingen bij Evi.

Terugblik: augustus 2017 in één oogopslag

Aandelen

  • Westerse beurzen - in euro’s gemeten - in de min in augustus. Geopolitieke onrust voert boventoon
  • Sentiment op aandelen-beurzen Azië en opkomende landen wereldwijd blijft sterk

Obligaties

  • Veiligst gewaande staatsobligaties profiteren van geopolitieke onrust door vlucht naar ‘veilige havens’
  • Bedrijfsobligaties profiteren ook, maar in mindere mate

Overig

  • Goud is weer eens een veilige haven
  • HY obligaties houden winst vast
  • Wereldwijd vastgoed heeft te lijden onder de zwakke dollar

Onze openingstijden uitgebreid

Onze openingstijden zijn uitgebreid! U kunt nu ook op zaterdag contact met ons opnemen. Heeft u vragen of hulp nodig? Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur via het gratis nummer 0800 290 29 00.

Rendement in 2017

De grafiek toont de waardeontwikkeling van de vijf beleggingsprofielen die Evi hanteert. U ziet hoe een inleg van 100 euro zich van 1 januari t/m 31 augustus 2017 – na aftrek van kosten – ontwikkeld heeft. Uw eigen waardeontwikkeling ziet u uiteraard terug in de Evi App of online rekeningomgeving.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Vraag aan Evi:

Ik wil de studie van mijn kind betalen. Hoe zorg ik dat ik tegen de tijd dat mijn kind gaat studeren genoeg geld heb?

Collegegeld, studieboeken, een laptop en andere benodigdheden. Studeren kost veel geld. Wilt u uw kind(eren) graag financieel steunen door (een deel van) de studie te betalen? Dan is het belangrijk dat u op tijd begint met het opbouwen van een geldpotje.

Nieuws

Goud voor Team Evi op NK Beachvolleybal

Madelein Meppelink en Sophie van Gestel hebben zondag 3 september goud behaald tijdens het NK Beachvolleybal op het Scheveningse strand. De nieuwe Nederlandse kampioenen bleven ongeslagen en wonnen de finale overtuigend met 2-0. Een prestatie waar Evi als sponsor natuurlijk trots op is!

Sophie van Gestel na het winnen van de titel: "Ik ben hier echt superblij mee. In het eerste jaar van onze hereniging weer Nederlands kampioen. Heel fijn dat het zo soepel liep het hele toernooi. We wisten ze vol onder druk te leggen, bij ons lukte ongeveer alles. Ik had niet verwacht dat het zo soepel zou gaan, want Jolien en Joy begonnen sterk. Maar wij gingen beter serveren, heel goed zelfs, en daarmee hadden we ze in de tang. Een verdiende zege en een titel om trots op te zijn."

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.