Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Beleggen bij Evi: hoe werkt dat precies?

Evi belegt voor u in beleggingsfondsen. Dit heeft een aantal voordelen. Doordat beleggingsfondsen beleggen voor veel beleggers, kunnen ze de transactiekosten laag houden. Daarnaast kunnen ze een brede spreiding aanbrengen én hebben ze toegang tot beleggingen die voor individuele beleggers vaak onbereikbaar zijn.

Niet iedere belegger is gelijk

Dat weet Evi. Persoonlijke wensen, beleggingsdoelstellingen, kennis, ervaring en vermogen verschillen per persoon. Daarom heeft Evi vijf verschillende beleggingsprofielen, ook wel risicoprofielen genaamd. Een beleggingsprofiel geeft een inschatting van het risico dat u met uw beleggingen loopt. Het geeft ook een verwachting van het rendement dat u met uw beleggingen kunt behalen. Samen met Evi bepaalt u welk beleggingsprofiel het beste bij u past. Voor elk beleggingsprofiel heeft Evi een portefeuille ontwikkeld. We noemen dit modelportefeuilles. De specialisten van Evi stellen voor elk beleggingsprofiel een strategische vermogensverdeling samen. Dit is een verdeling in verschillende soorten instrumenten zoals aandelen, onroerend goed, grondstoffen en obligaties. Hieronder ziet u een voorbeeld van de vermogensverdeling binnen een modelportefeuille met een neutraal profiel.

Bron: Evi, februari 2017

Hoe zou Evi Beheer voor u beleggen?

Start met onze vragenlijst om uw beleggingsprofiel te bepalen. Ontvang direct en vrijblijvend een gedetailleerd voorstel in welke fondsen Evi Beheer voor u zou beleggen.

Spreiden is key

De portefeuilles van Evi bestaan uit verschillende beleggingsfondsen die breed zijn gespreid over diverse beleggingscategorieën zoals aandelen, obligaties, vastgoed en grondstoffen. En de spreiding gaat verder. Evi belegt namelijk wereldwijd. Niet alleen in Europa, maar ook in Amerika, Azië en de opkomende landen. En ook binnen Europa zijn weer allerlei keuzes te maken. Kiezen we voor een actief of een passief beleggingsfonds (tracker), large-caps of juist smallcaps (grote of juist kleinere bedrijven)?

Neem een kijkje in een bestaande portefeuille

Geïnteresseerd in Evi? Neem via onze mobiele app een kijkje in een bestaande beleggingsportefeuille bij Evi Beheer. Ervaar zo hoe het is om te beleggen met Evi.

Regioverdeling

Dit is een voorbeeld van de regioverdeling binnen een modelportefeuille met een neutraal profiel bij Evi.

Bron: Evi, februari 2017

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.