Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp +31203544545
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

De kennis van een private bank maar dan online

Evi maakt beleggingsexpertise voor iedereen toegankelijk

Evi is een telg uit de ruim 280 jaar oude Van Lanschot familie en daar is ze trots op! Ze ontleent haar diepgaande beleggingsexpertise aan de specialisten van Van Lanschot en maakt die graag voor iedereen online toegankelijk. Zonder persoonlijke service uit het oog te verliezen.

Alert

Evi kent de beleggingswereld op haar duimpje en is continu op de hoogte van wat er in de wereld om haar heen gebeurt. Ze onderzoekt, kijkt vooruit, is realistisch en verliest risico’s niet uit het oog. Evi ziet over het algemeen meer kansen dan bedreigingen en heeft vertrouwen in de langere termijn.

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

Evi geeft u online en laagdrempelig toegang tot de beleggingsexpertise van Van Lanschot, tegen een scherpe prijs. Het is belangrijk dat u weet wat die kosten zijn, die hebben tenslotte invloed op uw rendement. Daar zijn we graag zo open en helder mogelijk over.

Groot verantwoordelijkheidsgevoel

Evi is zich terdege bewust van het feit dat klanten hun vermogen aan haar toevertrouwen. We gaan zorgvuldig met het geld van klanten om, alsof het ons eigen geld is. Evi deelt haar expertise met u en geeft uitleg bij economische en politieke ontwikkelingen. Via blogs, video’s en artikelen.

Zorgvuldige persoonlijke keuze van fondsen

Voor de wereldwijde selectie van de beste fondsen gaat Evi verder dan veel andere aanbieders. We zijn tenslotte geen beleggingsrobot. Evi weet precies welke fondsmanagers achter een fonds zitten. We nemen bij voorkeur díe fondsen op waar die fondsmanagers zélf ook in deelnemen.

Geloof in duurzaam ondernemen

Evi screent alle fondsen op duurzaamheid. We sluiten de logische ‘blacklists’ uit en spreken bedrijven actief aan op hun gedrag en verantwoordelijkheid. We negeren zo niet alleen verkeerde beleggingen, maar we proberen met onze invloed de wereld ook actief te veranderen.

8.4

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4

  Gemiddelde beoordeling op basis van 209 klantbeoordelingen

  Evi is uw coach

  U bepaalt zelf hoe u wilt beleggen, of u dat u helemaal aan Evi overlaat of juist zelf wilt meebeslissen. Wat u ook doet, Evi is uw coach en zorgt dat u er nooit alleen voor staat. Dat begint al bij de keuze van het meest geschikte beleggingsproduct voor u.  En als u eenmaal belegt bij Evi kunt u blijvend rekenen op ondersteuning, zowel online als persoonlijk via onze specialisten. Zodat u altijd houvast hebt bij uw beslissingen.

  Direct contact?

  Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

  Second opinion?

  Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

  Overstappen naar Evi?

  Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.