Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Zakelijk beleggen

 • Uw geld vrij opneembaar
 • Beleggingsexpertise van Van Lanschot
 • Voor elk zakelijk doel een oplossing
 • Persoonlijke service

Beleggen als zzp’er of eenmanszaak

Als zelfstandige bent u kwetsbaar wanneer het even minder gaat met de zaak. Ook bouwt u als zzp'er geen pensioen op via een werkgever en is het maar de vraag of u later kunt leven van de verkoopopbrengst van uw bedrijf. Bent u zzp’er of heeft u een eenmanszaak en wilt u een spaarpotje opbouwen? Voor een buffer of uw pensioen? Of wilt u de winst van uw onderneming goed benutten? Dat kan met zakelijk beleggen bij Evi! U heeft zelf geen beleggingskennis nodig. Evi adviseert of belegt zelfs voor u.

Zakelijk beleggen bij Evi

Beheerd beleggen

Uw tijd besteden aan uw onderneming en niet aan beleggen? Met Evi Beheer doen wij het beleggen voor u, passend bij uw beleggingsprofiel. Starten kan al vanaf €1.000,- en uw geld is vrij opneembaar. Ook krijgt u een gratis spaarrekening. Inzicht in uw beleggingen en geld bijstorten of opnemen is online en via de app zo geregeld.

Pensioen beleggen

Als zelfstandige uw pensioeninkomen aanvullen naast uw AOW en eventueel werkgeverspensioen? Dat kan door uw geld fiscaal vriendelijk te beleggen met Evi Pensioen. Benut uw fiscale ruimte en bepaal zelf hoeveel u inlegt. Pensioen opbouwen op eigen naam en een oplossing passend bij uw inkomen. Evi Pensioen is een bankspaarproduct.

Advies beleggen

Zelf beleggen met Evi als coach? Krijg met Evi Advies een modelportefeuille op basis van uw beleggingsprofiel en beleg naar eigen inzicht binnen bandbreedtes. Starten kan vanaf €10.000,-, inclusief gratis spaarrekening en uw geld vrij opneembaar. Inzicht in uw beleggingen en geld bijstorten of opnemen is online en via de app zo geregeld.

Zakelijk sparen

Wilt u als ondernemer een zakelijke spaarrekening? Ook dat kan bij Evi. De Evi Spaarrekening is een online spaarrekening zonder gedoe. Dat betekent geen vaste looptijd, geen opnamedrempels en geld opnemen zonder kosten. Starten kan vanaf € 10.000,- inleg.

Ontvang een gratis beleggingsvoorstel

Benieuwd hoe Evi voor u zou beleggen? Start met onze vragenlijst om uw profiel te bepalen.
En ontvang direct een vrijblijvend en gedetailleerd beleggingsvoorstel voor Evi Beheer.

Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Wilt u meer weten over zakelijk beleggen of ons beleggingsaanbod? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 • Vul uw gegevens in
 • Wij nemen contact met u op
 • Samen bespreken we uw situatie

Neem contact met mij op

; }

Onze blogs over alles rondom beleggen

 • Vergeet Blue Monday! Zo behaal je je financiële doelen

  Door Evi van Lanschot -
  4 januari 2018

  Op maandag 15 januari is het weer de meest deprimerende dag van het jaar: Blue Monday. Voorkom het Blue Monday-gevoel door je financiële doelen goed voor te bereiden. Evi helpt je met vijf tips.

 • Evi’s eindejaartips 2017

  Door Evi van Lanschot -
  22 december 2017

  Het einde van het jaar is een mooi moment om nog even naar je financiën te kijken en te profiteren van belastingvoordeel. Evi zet vier eindejaarstips voor je op een rij.