Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline

Zakelijk beleggen

 • Uw geld vrij opneembaar
 • Beleggingsexpertise van Van Lanschot
 • Voor elk zakelijk doel een oplossing
 • Persoonlijke service

Beleggen als zzp’er of eenmanszaak

Als zelfstandige bent u kwetsbaar wanneer het even minder gaat met de zaak. Ook bouwt u als zzp'er geen pensioen op via een werkgever en is het maar de vraag of u later kunt leven van de verkoopopbrengst van uw bedrijf. Bent u zzp’er of heeft u een eenmanszaak en wilt u een spaarpotje opbouwen? Voor een buffer of uw pensioen? Of wilt u de winst van uw onderneming goed benutten? Dat kan met zakelijk beleggen bij Evi! U heeft zelf geen beleggingskennis nodig. Evi adviseert of belegt zelfs voor u.

Zakelijk beleggen bij Evi

Beheerd beleggen

Uw tijd besteden aan uw onderneming en niet aan beleggen? Met Evi Beheer doen wij het beleggen voor u, passend bij uw beleggingsprofiel. Starten kan al vanaf €1.000,- en uw geld is vrij opneembaar. Ook krijgt u een gratis spaarrekening. Inzicht in uw beleggingen en geld bijstorten of opnemen is online en via de app zo geregeld.

Pensioen beleggen

Als zelfstandige uw pensioeninkomen aanvullen naast uw AOW en eventueel werkgeverspensioen? Dat kan door uw geld fiscaal vriendelijk te beleggen met Evi Pensioen. Benut uw fiscale ruimte en bepaal zelf hoeveel u inlegt. Pensioen opbouwen op eigen naam en een oplossing passend bij uw inkomen. Evi Pensioen is een bankspaarproduct.

Advies beleggen

Zelf beleggen met Evi als coach? Krijg met Evi Advies een modelportefeuille op basis van uw beleggingsprofiel en beleg naar eigen inzicht binnen bandbreedtes. Starten kan vanaf €10.000,-, inclusief gratis spaarrekening en uw geld vrij opneembaar. Inzicht in uw beleggingen en geld bijstorten of opnemen is online en via de app zo geregeld.

Zakelijk sparen

Wilt u als ondernemer een zakelijke spaarrekening? Ook dat kan bij Evi. De Evi Spaarrekening is een online spaarrekening zonder gedoe. Dat betekent geen vaste looptijd, geen opnamedrempels en geld opnemen zonder kosten. Starten kan vanaf € 10.000,- inleg.

Ontvang een gratis beleggingsvoorstel

Benieuwd hoe Evi voor u zou beleggen? Start met onze vragenlijst om uw profiel te bepalen.
En ontvang direct een vrijblijvend en gedetailleerd beleggingsvoorstel voor Evi Beheer.

Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Wilt u meer weten over zakelijk beleggen of ons beleggingsaanbod? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 • Vul uw gegevens in
 • Wij nemen contact met u op
 • Samen bespreken we uw situatie

Neem contact met mij op

; }

Onze blogs over alles rondom beleggen

 • Zzp’er? Denk aan je oudedagsvoorziening!

  Door Evi van Lanschot -
  17 november 2017

  Omdat je niet in loondienst werkt, bouw je als zzp'er geen pensioen op. Je moet hier dus zelf voor zorgen. Op welke manieren kun je als zzp’er je oudedagsvoorziening regelen? Evi zet de mogelijkheden voor je op een rijtje.

 • Stijgende aandelenkoersen. Uitstappen of niet? Zo voorkom je hoogtevrees!

  Door Evi van Lanschot -
  13 november 2017

  De aandelenmarkten zijn de afgelopen maanden flink gestegen. Sommige beleggers krijgen dan de neiging om hun beleggingen te verkopen en (tijdelijk) uit te stappen. Maar is dit wel verstandig? Hoe voorkom je nu dat je te snel uitstapt? Bekijk onze vier tips.