Geldzaken

Dit kun jij bereiken met € 50

Evi vindt dat iedereen kan beleggen en gelooft in beleggen met een stip aan de horizon. Die stip bereiken kan ook in kleine stapjes. Wist je dat je zo een mooi bedrag kunt opbouwen?

Geldzaken

Let op de belasting op je spaargeld

Op Prinsjesdag 2018 werd duidelijk dat je volgend jaar minder belasting betaalt over je spaargeld in box 3. Dat lijkt goed nieuws, maar is het eigenlijk niet. Evi legt het uit.

Geldzaken

De leukste financiële podcasts

Twee dingen tegelijk doen is meestal geen goed idee. Maar dankzij podcasts word je financieel slimmer terwijl je kookt, opruimt of autorijdt. Evi zet vijf inspirerende podcasts op een rij.

Geldzaken

Hoe sta jij er financieel voor?

Je hebt het idee dat je er goed voor staat, maar is dat ook zo? Bereken je networth eens. Zo zie je direct hoeveel je waard bent en waar nog actie nodig is. Evi laat je zien hoe je dat aanpakt.

Geldzaken

Belastingteruggave binnen?

Heb je je aangifte op tijd ingediend? Dan ontvang je waarschijnlijk eind juni het geld op je rekening. Met een slimme strategie voorkom je dat het geld door je handen glipt.

Geldzaken

Checklist belastingaangifte 2017

Uiterlijk 1 mei moet je aangifte over 2017 binnen zijn bij de Belastingdienst. Tijd voor een laatste check. Evi zet de belangrijkste aandachtspunten rond je aangifte voor je op een rij.

Geldzaken

Voorbereid op belastingplan 2018

Ook dit jaar zijn er verschillende veranderingen in de belasting- heffing. Hoe zijn die van invloed op jouw persoonlijke financiën? Evi zet een aantal veranderingen voor je op een rij.

3.235.60.197