Evi Go Zakelijk

 • Bepaal zelf hoe u uw zakelijke vermogen belegt.
 • Beleggingsexpertise van Van Lanschot
 • Gemakkelijk maandelijks inleggen
Evi

Wat is Evi Go Zakelijk?

Met Evi Go wordt iedereen een belegger. U kunt snel beginnen, profiteert van de kennis van experts, maar houdt zelf de touwtjes altijd in handen.

Ondernemers BV / NV

Evi Go Zakelijk is Evi’s oplossing voor ondernemers met een bv of nv die snel en eenvoudig willen beginnen met zakelijk beleggen en zelf de regie willen houden over hoe hun zakelijke vermogen wordt belegd. Tegen een laag tarief uiteraard.

U kiest, Evi doet de rest

Met Evi Go Zakelijk bepaalt u zelf hoeveel risico u wilt nemen bij het beleggen van uw zakelijke vermogen, opent u zelf uw rekening en bepaalt u zelf hoeveel en wanneer u inlegt. Onze experts beleggen uw ingelegde vermogen in het door u gekozen fonds.

Grip behouden

Via Mijn Evi en/of de Evi App kunt u de voortgang van uw beleggingen eenvoudig bijhouden. U kunt op ieder moment uw beleggingsportefeuille inzien, extra vermogen inleggen, een ander Evi-fonds kiezen of uw zakelijke vermogen weer opnemen. 

Hoe werkt Evi Go Zakelijk?

Met Evi Go Zakelijk wordt iedere ondernemer in 3 stappen een belegger:

 • Kies een Evi Go-variant

  Bepaal welk van de vijf Evi Fondsen het beste past bij uw financiële situatie en wensen.

 • Open een Evi Go Zakelijk-rekening

  Open een beleggingsrekening. Zorg dat u de hiervoor benodigde documenten bij de hand heeft. Dit maakt het proces nog eenvoudiger.

 • Doe een eerste storting

  Beginnen met beleggen kan bij Evi al met een eerste inleg van minimaal € 1.000 en eventueel daarna een maandelijkse inleg van minimaal € 50.

Wat kan Evi Go Zakelijk u opleveren?

Vul in hoeveel en hoelang u wilt gaan beleggen en bereken wat Evi Go u kan opleveren.

jaar
Evi Zeer Defensief

Minste risico

Evi Defensief

Minder risico

Evi Neutraal

Gemiddeld risico

Evi Offensief

Meer risico

Evi Zeer Offensief

Meeste risico

Verwachte opbrengst: {{result.maxRealisticProjection | currency : '€' : 0}}
Totale inleg: {{totalInvestment() | currency : '€' : 0}}
Kies {{riskProfiles[calculation.riskProfile].Title}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht. Meer informatie over de aannames vindt u onder de grafiek.

Verwachte resultaat

Goede opbrengst {{result.maxOptimisticProjection | currency : '€' : 0}}
Verwachte opbrengst {{result.maxRealisticProjection | currency : '€' : 0}}
Slechte opbrengst {{result.maxPessimisticProjection | currency : '€' : 0}}
  Totale inleg {{totalInvestment() | currency : '€' : 0}}

Verberg grafiek Toon grafiek

1,5miljard

€1,5 miljard

aan vermogen toevertrouwd in Nederland


Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Kies uw Evi Go Zakelijk-variant

Bij Evi Go Zakelijk heeft u de keuze uit 5 verschillende Evi-beleggingsfondsen. Elk fonds kent zijn eigen verhouding tussen risico en rendement. Kies het Evi-fonds dat het beste bij uw situatie en wensen past. 

Evi Zeer Defensief

Minste risico

Rendement na aftrek van directe kosten

5 Jaar 0,80%
3 jaar -1,90%
2022 -12,39%

Evi Defensief

Minder risico

Rendement na aftrek van directe kosten

5 jaar 1,89%
3 jaar 0,20%
2022 -12,41%

Evi Neutraal

Gemiddeld risico

Rendement na aftrek van directe kosten

5 jaar 3,47%
3 jaar 2,98%
2022 -12,07%

Evi Offensief

Meer risico

Rendement Na aftrek van directe kosten

5 jaar 5,06%
3 jaar 5,69%
2022 -11,63%

Evi Zeer Offensief

Meeste risico

Rendement Na aftrek van directe kosten

5 jaar 5,75%
3 jaar 7,09%
2022 -11,46%

In de grafiek wordt gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen. Deze rendementen zijn gebaseerd op daadwerkelijk behaalde historische rendementen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bron: Evi, deze rendementcijfers worden maandelijks geactualiseerd.

Scherpe tarieven

Bij Evi Go Zakelijk belegt u tegen scherpe tarieven. Onze kosten zijn helder en transparant. De in de tabel hieronder genoemde percentages zijn gemiddelde totale kosten, opgebouwd uit directe en indirecte kosten.

Meer informatie over de tarieven van Evi Go Zakelijk

 • Evi Fonds Totale kosten
 • Evi Zeer Defensief 0,85%
 • Evi Defensief 0,97%
 • Evi Neutraal 1,04%
 • Evi Offensief 1,07%
 • Evi Zeer Offensief 1,12%

De meest gestelde vragen over Evi Go

Wat kost Evi Go?

De kosten voor Evi Go bestaan uit directe kosten en indirecte kosten.

De directe kosten bestaan uit de servicefee: een percentage van het gemiddeld belegd vermogen. Deze vergoeding wordt berekend over het gemiddeld belegd vermogen en wordt ieder kwartaal achteraf in rekening gebracht. Het gemiddeld belegd vermogen berekenen we door de waarde van uw vermogen van de laatste vier maanden bij elkaar op te tellen en te delen door vier.

De indirecte kosten verschillen per Evi Fonds door de afwijkende samenstelling van de portefeuille. Deze kosten brengen wij niet rechtstreeks bij u in rekening, maar zijn verwerkt in het rendement van het Evi Fonds waarin wordt belegd.

Kijk voor de percentages van de directe kosten en de percentages van de verwachte indirecte kosten op de pagina Tarieven.

Welk Evi Fonds moet ik kiezen?

Dat is helemaal aan u. Bij Evi Go is het aan u om te bepalen hoeveel beleggingsrisico u wilt en kunt lopen. Elk Evi Fonds kent een verhouding tussen risico en potentieel rendement.

Vindt u het lastig om een Evi Fonds te kiezen? Dan is Evi Beheer misschien een alternatief. Hierbij bepaalt Evi middels een vragenlijst samen met u welk beleggingsprofiel het best aansluit op uw situatie.

Wat is het verschil tussen Evi Beheer en Evi Go?

Met Evi Go belegt u zelf in één van de vijf Evi Fondsen. U bepaalt daarom ook zelf hoeveel risico u wilt en kunt lopen met uw beleggingen. Het invullen van een vragenlijst is daarom niet meer nodig. Ook wanneer u begonnen bent met beleggen moet u monitoren of uw Evi Fonds nog past bij uw financiële situatie.

Bij Evi Beheer stellen we u tenminste 15 vragen om helder te krijgen wat uw financiële doelen zijn. Aan de hand van uw antwoorden krijgt u van Evi een voorstel hoe te beleggen.

Kan ik mijn Evi Fonds wijzigen?

Ja, u heeft bij Evi Go op ieder moment de vrijheid om een ander Evi Fonds te kiezen. Het is zelfs aan te raden om regelmatig te checken of uw beleggingsstrategie nog past bij uw situatie. Zo niet, kunt u gaan voor een defensiever of juist offensiever Evi Fonds. Uw Evi Fonds wijzigen kan eenvoudig via Mijn Evi of de Evi App.

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.