Persoonlijk aanspreekpunt

Belegt u meer dan €100.000? Dan krijgt u bij Evi een eigen contactpersoon

Uw eigen contactpersoon

Periodiek evaluatiegesprek

Online én persoonlijk bereikbaar

Persoonlijke aandacht en professionele oplossingen die passen bij uw specifieke financiële situatie. Dat is Evi van Lanschot. We verdiepen ons altijd in uw wensen en doelstellingen. Daarom kijken we verder dan uw beleggingsportefeuille. Bij Evi van Lanschot helpen we u om de juiste keuzes te maken zodat uw financiële doelen haalbaar zijn. En als u meer dan €100.000 belegt, kunt u rekenen op extra service. Zoals een vast aanspreekpunt en regelmatig overleg over de voortgang van uw beleggingsdoelen.

Online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht. Altijd bereikbaar via e-mail of de Evi App. Liever telefonisch contact? Dat kan op werkdagen tussen 8.30 en 21.00 uur.

Neem contact op

8,3

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

Gemiddelde beoordeling op basis van 769 klantbeoordelingen

Vast aanspreekpunt

Belegt u meer dan €100.000? Dan krijgt u bij Evi van Lanschot een vast contactpersoon. Een expert die oprecht geïnteresseerd is in u en in uw financiële doelen. Bij Evi helpen we u om de juiste keuzes te maken. En tijdens periodieke gesprekken evalueren we de plannen en monitoren we uw wensen en verwachtingen. Online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht. Wij waarderen onze klanten en dat waarderen zij van Evi.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen achter de vermogens. Alleen dan kan ik goed meedenken en de juiste financiële oplossingen aandragen.

Esther Weijtmans

Relatiemanager

Ik kan pas goed advies geven als ik iemand echt gesproken heb. Doelstellingen zijn namelijk nooit puur financieel. Er zit altijd een emotioneel aspect aan. En dat weegt soms veel zwaarder!

Michel Prunières

Private Banker

Door te luisteren naar de wensen van mijn klanten, weet ik welke oplossing het beste bij ze past. En Ik zeg het ook als het beter is om bepaalde keuzes nog even uit te stellen. Dat waarderen mijn klanten.

Stefan Bons

Private Banker

Beleggingskeuzes moet je goed afwegen. Ik probeer altijd drie stappen vooruit te denken om tot de beste strategie voor mijn klanten te komen.

Marinka van Soest

Relatiemanager

Maak persoonlijk kennis met ons

Maak hieronder een afspraak

Wim

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

De kennis van Van Lanschot

Evi is een telg uit de ruim 280 jaar oude Van Lanschot familie en daar zijn wij trots op! Evi's diepgaande beleggingsexpertise is verankerd in de jarenlange kennis en ervaring van Van Lanschot Kempen. En Evi heeft altijd tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht.

Blogs over beleggen

 

 

Zakelijk beleggen

Evi biedt ondernemers maatwerk oplossingen om zakelijk te beleggen.

Second opinion

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Schenken aan kind

Wilt u uw kind financieel een stapje verder helpen? Dat kan door te schenken aan uw kind.

3.238.121.7