Persoonlijk aanspreekpunt

Belegt u meer dan €100.000? Dan krijgt u bij Evi een eigen contactpersoon

Welkom bij Evi

 • Uw eigen contactpersoon

 • Periodiek evaluatiegesprek

 • Online én persoonlijk bereikbaar

Persoonlijke aandacht en professionele oplossingen die passen bij uw specifieke financiële situatie. Dat is Evi van Lanschot. We verdiepen ons altijd in uw wensen en doelstellingen. Daarom kijken we verder dan uw beleggingsportefeuille. Bij Evi van Lanschot helpen we u om de juiste keuzes te maken zodat uw financiële doelen haalbaar zijn. En als u meer dan €100.000 belegt, kunt u rekenen op extra service. Zoals een vast aanspreekpunt en regelmatig overleg over de voortgang van uw beleggingsdoelen.

Online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht. Altijd bereikbaar via e-mail of de Evi App. Liever telefonisch contact? Dat kan op werkdagen tussen 8.30 en 21.00 uur.

Vast aanspreekpunt

Belegt u meer dan €100.000? Dan krijgt u bij Evi van Lanschot een vast contactpersoon. Een expert die oprecht geïnteresseerd is in u en in uw financiële doelen. Bij Evi helpen we u om de juiste keuzes te maken. En tijdens periodieke gesprekken evalueren we de plannen en monitoren we uw wensen en verwachtingen. Online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht. Wij waarderen onze klanten en dat waarderen zij van Evi.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen achter de vermogens. Alleen dan kan ik goed meedenken en de juiste financiële oplossingen aandragen.

Esther Weijtmans

Relatiemanager

Ik kan pas goed advies geven als ik iemand echt gesproken heb. Doelstellingen zijn namelijk nooit puur financieel. Er zit altijd een emotioneel aspect aan. En dat weegt soms veel zwaarder!

Michel Prunières

Private Banker

Door te luisteren naar de wensen van mijn klanten, weet ik welke oplossing het beste bij ze past. En Ik zeg het ook als het beter is om bepaalde keuzes nog even uit te stellen. Dat waarderen mijn klanten.

Stefan Bons

Private Banker

Beleggingskeuzes moet je goed afwegen. Ik probeer altijd drie stappen vooruit te denken om tot de beste strategie voor mijn klanten te komen.

Marinka van Soest

Relatiemanager

Maak persoonlijk kennis met ons

maak hieronder een afspraak

 1. Naam is verplicht
  Achternaam is verplicht
 2. Telefoonnummer is verplicht
  E-mailadres is verplicht
 3. Datum is verplicht
  Dagdeel is verplicht

De kennis van Van Lanschot

Evi is een telg uit de ruim 280 jaar oude Van Lanschot familie en daar zijn wij trots op! Evi's diepgaande beleggingsexpertise is verankerd in de jarenlange kennis en ervaring van Van Lanschot Kempen. En Evi heeft altijd tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht.

Klanten vertellen

52 beoordelingen in de laatste 12 maanden, 94% beveelt ons aan

10
Prima
"Er wordt professioneel, maar toch klantvriendelijk, gewerkt. Bij contacten uiterst vriendelijk en correct te woord gestaan."
J.P.den Oudsten, Elst
10
Helder overzicht, inzicht en mooi resultaat
"Heldere info app, snelle reactie op gestelde vragen, makkelijk starten en aanpassen van profiel en je wordt qua ontwikkeling in de markten up to date gehouden, elke maand.."
Willem Elders, Haps
8
overzichtelijk
"Alle beleggingsinfo is duidelijk en overzichtelijk."
Huib, Borne

Evi denkt aan de toekomst

Evi neemt naast financiële ook niet-financiële, duurzame criteria mee in haar beleggingsproces. We houden in ons duurzaamheidsbeleid daarom rekening met criteria op het gebied van Environment (E), Social (S) en Governance (G); oftewel milieu, mens en goed bestuur. Evi is door gerenomeerde bureaus erkend op het gebied van duurzaamheid en integratie van ESG criteria.

Forum Ethibel

Forum Ethibel certificaat

Sinds 2012 beoordeelt een extern onderzoeksbureau, Forum Ethibel, jaarlijks of Van Lanschot Kempen haar duurzaamheidsbeleid in de praktijk voldoende uitvoert. Of ze daad bij het woord voegt. Ter bevestiging dat we dit doen, ontvingen we sinds 2012 elk jaar het Forum Ethibel Certificaat.

Sustainalytics

Topnotering volgens Sustainalytics

Het Nederlandse onderzoeksbureau Sustainalytics, dat jaarlijks enkele duizenden bedrijven wereldwijd op duurzaamheid beoordeelt, concludeert dat Van Lanschot Kempen qua duurzaamheid tot de wereldtop behoort. In haar ranking van middelgrote banken staan we al jaren op nummer 1.

Vigeo Eiris

Vigeo Eiris

Onderzoeksbureau Vigeo Eiris beoordeelt bedrijven op duurzaamheid. Van Lanschot Kempen staat volgens Vigeo Eiris op de 3e plaats in een lijst van 96 vergelijkbare financials.

Wij helpen u om uw financiële doelen dichterbij te brengen. Dat doen we persoonlijk en online. Onze vermogensexperts denken graag met u mee. U krijgt bij ons de kennis van Van Lanschot en de finesse van Evi.

Evi tip

Blogs over beleggen

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Direct contact met onnze beleggingscoaches?

Afspraak maken?

Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Maak een afspraak en Evi neemt contact met u op!

Overstappen naar Evi?

Wilt u met uw beleggingen overstappen naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.