Persoonlijk aanspreekpunt

Belegt u meer dan €100.000? Dan krijgt u bij Evi een eigen contactpersoon

Uw eigen contactpersoon

Periodiek evaluatiegesprek

Online én persoonlijk bereikbaar

Persoonlijke aandacht en professionele oplossingen die passen bij uw specifieke financiële situatie. Dat is Evi van Lanschot. We verdiepen ons altijd in uw wensen en doelstellingen. Daarom kijken we verder dan uw beleggingsportefeuille. Bij Evi van Lanschot helpen we u om de juiste keuzes te maken zodat uw financiële doelen haalbaar zijn. En als u meer dan €100.000 belegt, kunt u rekenen op extra service. Zoals een vast aanspreekpunt en regelmatig overleg over de voortgang van uw beleggingsdoelen.

Online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht. Altijd bereikbaar via e-mail of de Evi App. Liever telefonisch contact? Dat kan op werkdagen tussen 8.30 en 21.00 uur.

Neem contact op

8,3

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

Gemiddelde beoordeling op basis van 610 klantbeoordelingen

Vast aanspreekpunt

Belegt u meer dan €100.000? Dan krijgt u bij Evi van Lanschot een vast contactpersoon. Een expert die oprecht geïnteresseerd is in u en in uw financiële doelen. Bij Evi helpen we u om de juiste keuzes te maken. En tijdens periodieke gesprekken evalueren we de plannen en monitoren we uw wensen en verwachtingen. Online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht. Wij waarderen onze klanten en dat waarderen zij van Evi.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in de mensen achter de vermogens. Alleen dan kan ik goed meedenken en de juiste financiële oplossingen aandragen.

Esther Weijtmans

Relatiemanager

Ik kan pas goed advies geven als ik iemand echt gesproken heb. Doelstellingen zijn namelijk nooit puur financieel. Er zit altijd een emotioneel aspect aan. En dat weegt soms veel zwaarder!

Michel Prunières

Private Banker

Door te luisteren naar de wensen van mijn klanten, weet ik welke oplossing het beste bij ze past. En Ik zeg het ook als het beter is om bepaalde keuzes nog even uit te stellen. Dat waarderen mijn klanten.

Stefan Bons

Private Banker

Beleggingskeuzes moet je goed afwegen. Ik probeer altijd drie stappen vooruit te denken om tot de beste strategie voor mijn klanten te komen.

Marinka van Soest

Relatiemanager

Maak persoonlijk kennis met ons

Maak hieronder een afspraak

Wim

De kennis van Van Lanschot

Evi is een telg uit de ruim 280 jaar oude Van Lanschot familie en daar zijn wij trots op! Evi's diepgaande beleggingsexpertise is verankerd in de jarenlange kennis en ervaring van Van Lanschot Kempen. En Evi heeft altijd tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht.

Evi denkt aan de toekomst

Evi neemt naast financiële ook niet-financiële, duurzame criteria mee in haar beleggingsproces. We houden in ons duurzaamheidsbeleid daarom rekening met criteria op het gebied van Environment (E), Social (S) en Governance (G); oftewel milieu, mens en goed bestuur. Evi is door gerenommeerde bureaus erkend op het gebied van duurzaamheid en integratie van ESG criteria.

Forum Ethibel certificaat

Forum Ethibel certificaat

Sinds 2012 beoordeelt een extern onderzoeksbureau, Forum Ethibel, jaarlijks of Van Lanschot Kempen haar duurzaamheidsbeleid in de praktijk voldoende uitvoert. Of ze daad bij het woord voegt. Ter bevestiging dat we dit doen, ontvingen we sinds 2012 elk jaar het Forum Ethibel Certificaat.

Topnotering volgens Sustainalytics

Topnotering volgens Sustainalytics

Het Nederlandse onderzoeksbureau Sustainalytics, dat jaarlijks enkele duizenden bedrijven wereldwijd op duurzaamheid beoordeelt, concludeert dat Van Lanschot Kempen qua duurzaamheid tot de wereldtop behoort. In haar ranking van middelgrote banken staan we al jaren op nummer 1.

Blogs over beleggen

 

 

 

Meer artikelen

Zakelijk beleggen

Evi biedt ondernemers maatwerk oplossingen om zakelijk te beleggen.

Second opinion

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Schenken aan kind

Wilt u uw kind financieel een stapje verder helpen? Dat kan door te schenken aan uw kind.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

44.200.82.149