Overname online beleggingsplatform Robeco afgerond

Van Lanschot Kempen heeft de overname van het online distributieplatform van Robeco afgerond. Hiermee ontstaat een toonaangevend online beleggingsplatform in Nederland, met ongeveer € 6 miljard aan belegd vermogen van ongeveer 150.000 klanten. We zijn blij dat u hiervan ook onderdeel uitmaakt.

Onze dienstverlening blijft zoals u gewend bent

We heten alle klanten en medewerkers van Robeco Retail Nederland welkom en gaan de komende periode werken aan de samenvoeging van beide merken en websites onder de naam Evi van Lanschot. We brengen hiermee de kennis en ervaring van twee beleggingshuizen, met een lange Nederlandse geschiedenis, bij elkaar.

Na samenvoeging gaan we verder investeren in een uitstekende service met persoonlijke aandacht. Ook zetten we in op de groeiende vraag naar beleggingsproducten die inspelen op de verdere individualisering van de Nederlandse pensioenmarkt, mede door het nieuwe pensioenakkoord.

Interessant voor beleggers in Robecofondsen

Veelgestelde vragen

Waarom kiest Evi van Lanschot voor overname van de online beleggingsdienstverlening van Robeco?

Deze overname past in de groei ambities van Evi als toonaangevende speler in online vermogensbeheer. Met deze stap brengen we de kennis en ervaring van twee gerenommeerde beleggingshuizen bij elkaar. Een krachtenbundeling dus, waarbij we samen sterker worden in online dienstverlening met persoonlijke aandacht.

Wat betekent deze samenwerking voor u?

Onze dienstverlening blijft zoals u die gewend bent. Ook blijven we ons onverminderd richten op de kwaliteit van onze online dienstverlening met persoonlijke aandacht.

Wat verandert er voor u als gevolg van deze samenwerking?

De dienstverlening wijzigt niet als direct gevolg van deze samenwerking. Ook blijven de Evi website, de App en Mijn Evi gewoon beschikbaar. En uiteraard blijven onze vermogenscoaches onverminderd voor u klaar staan. Op termijn biedt de samenwerking ons de slagkracht om verder te investeren in onze klantbediening en om ons productaanbod te versterken.

Welke voordelen zitten er aan deze samenwerking voor u als klant?

Evi heeft de ambitie om haar dienstverlening en productaanbod verder te ontwikkelen. Door deze samenwerking staan we daarin sterker. U kunt op termijn profiteren van de ruimere mogelijkheden die het bundelen van onze krachten gaat opleveren.

Ik ben klant bij zowel Robeco als Evi van Lanschot. Worden mijn beleggingen nu automatisch samengevoegd?

Nee, de dienstverlening blijft zoals u van ons en van Robeco gewend bent. Bij Evi blijven uw rekeningnummer en beleggingen ongewijzigd. Ook bij Robeco behoudt u uw rekening(en) en u kunt op de bekende wijze Robecofondsen blijven aan- en verkopen. Wel gaan we verder investeren in onze klantbediening en versterking van ons productaanbod. We houden u uiteraard op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

Liggen de duurzaamheidsdoelstellingen van Robeco en Evi van Lanschot met elkaar in lijn?

Zowel Robeco als Evi van Lanschot zijn voorlopers op het gebied van duurzaamheid en beleggen met oog voor mens, milieu en maatschappij. De jarenlange ervaring en kennis zorgen voor een gefundeerde kijk op duurzame thema’s, zoals de klimaattransitie, biodiversiteit en langer gezond leven. Met onze beleggingen willen we een positieve bijdrage leveren aan deze thema’s, zodat we waarde toevoegen voor onze klanten en aan bescherming van onze planeet voor de generaties van nu en straks.

Contact met Evi

 

 

 

Whatsapp

Stuur een bericht naar

+31203544545

Bel onze klantenservice

Neem contact op met onze klantenservice via een van onze telefoonnummers. 

Mailen

Stuur een mail naar

info@evivanlanschot.nl

44.220.44.148