Rendementen Evi Beheer

Stabiele vermogensgroei is het uitgangspunt van Evi Beheer. We werken aan een aantrekkelijk rendement op de lange termijn. Hieronder laten we u de rendementen zien die Evi beheer heeft opgeleverd sinds start, verdeeld naar de 5 beleggingsprofielen waarin u kunt beleggen.

Rendement per beleggingsprofiel

Bij Evi Beheer wordt uw vermogen belegd volgens een van de 5 beleggingsprofielen. Deze variëren qua risico en rendementspotentieel. U kunt in onderstaande interactieve tool de verschillende profielen selecteren en ook diverse rendementsperiodes bekijken. Deze lopen vanaf de eerste tot en met de laatste dag van de vorige maand.
Zeer Defensief

Minste risico

Defensief

Minder risico

Neutraal

Gemiddeld risico

Offensief

Meer risico

Zeer Offensief

Meeste risico

Zeer Defensief is geschikt voor beleggers die zeer sterk hechten aan vermogensbehoud op de korte termijn. Vermogensgroei op de lange termijn komt op de tweede plaats. U accepteert een beperkt negatief rendement op het belegd vermogen in een slecht beleggingsjaar.

Defensief is geschikt voor beleggers die hechten aan vermogensbehoud op de korte termijn, maar ook enige vermogensgroei op de lange termijn nastreven. U accepteert een gematigd negatief rendement in een slecht beleggingsjaar.

Neutraal is geschikt voor beleggers die zowel hechten aan vermogensbehoud op de korte termijn als aan vermogensgroei op de lange termijn. U accepteert een negatief rendement in een slecht beleggingsjaar en bent zich bewust van de risico’s die aan beleggen verbonden zijn.

Offensief is geschikt voor beleggers die hechten aan vermogensgroei op de lange termijn. Vermogensbehoud op de korte termijn is minder belangrijk. U accepteert een aanzienlijk negatief rendement in een slecht beleggingsjaar en bent zich bewust van de risico’s die aan beleggen verbonden zijn.

Zeer Offensief is geschikt voor beleggers die streven naar vermogensgroei op de lange termijn. U neemt bewust een groot risico om daarmee op de langere termijn een hoger rendement te behalen en accepteert een aanzienlijk negatief rendement in een slecht beleggingsjaar.

Rendement

na aftrek directe kosten

Wij laten u de netto rendementen zien, na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zijn verwerkt in de koers van de fondsen. Omdat Evi sinds 2018 belegt via profielfondsen, wordt in de grafiek gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen van voor die tijd. Deze rendementen zijn wel gebaseerd op daadwerkelijk behaalde historische rendementen van het Evi Beheer product. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Netto rendement sinds start

Wij gaan voor een aantrekkelijk rendement op de lange termijn. Hieronder ziet u de rendementen van de Evi Beheer profielen sinds de start in 2002.

Portefeuillewaarde geïndexeerd (startwaarde is 100, september 2002). Evi toont u het rendement op beleggingen na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen. Omdat Evi nog niet zo lang belegt via profielfondsen, wordt in de grafiek gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen voor dat moment. Deze rendementen zijn wel gebaseerd op daadwerkelijk behaalde historische rendementen van het Evi Beheer product. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
1,5miljard

€1,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.


IEX: Beste keuze online vermogensbeheer

Starten met Evi Beheer?

Starten met Evi Beheer regelt u in 3 eenvoudige stappen. Daarna gaat ons team van experts voor u aan de slag. Heeft u nog vragen, dan staan wij voor u klaar!

  1. Bepaal uw beleggingsprofiel

    In 15 vragen inventariseren we uw beleggingsdoel en uitgangspunten

  2. Ontvang een beleggingsvoorstel

    Op basis van uw persoonlijke uitgangspunten

  3. Open een rekening

    Dit regelt u 100% online. Ons team van experts belegt en beheert uw vermogen.

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.