Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline

De rendementen van Evi Beheer

De spaarrente is historisch laag, lager dan de inflatie. Spaargeld wordt nu dus minder waard. Dat maakt beleggen extra interessant, ondanks het hogere risico. Op langere termijn geeft beleggen kans op een hoger rendement dan sparen. Evi laat u graag de concrete resultaten zien.

Direct klant worden

Bij Evi belegt u volgens een van onze vijf beleggingsprofielen. Elk profiel heeft een eigen portefeuille. De rendementen die wij u laten zien zijn altijd netto, dus na aftrek van kosten!

Inkomensgericht profiel
Defensief profiel
Neutraal profiel
Groeigericht profiel
Offensief profiel
  • Inkomensgericht profiel
  • Defensief profiel
  • Neutraal profiel
  • Groeigericht profiel
  • Offensief profiel

1,8% rendement van 1 jan 2015 t/m 31 jan 2015

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Wilt u beleggen met Evi?

Mail me een informatiepakket
Start nu!

Evi's update maart

Beleggers hadden er zin in de afgelopen maand. In deze update kijken we naar de positieve resultaten van februari, vertellen we iets over het afbouwen van risico bij de obligaties en leggen we uit waarom Europese aandelen favoriet zijn.

Netto historisch rendement

We laten u graag zien wat Evi’s beleggingsresultaten zijn sinds de start in 2002. U ziet de netto rendementen van de portefeuilles die bij elk van de vijf beleggingsprofielen horen, dus na aftrek van kosten.

De waarde van uw belegging kan fluctueren, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Over deze grafiek en tabel

De performancecijfers van de modelportefeuilles kunnen verschillen van de performancecijfers van individuele portefeuilles. Dit kan komen door het aantal dagen dat het vermogen was belegd, rekening houdend met eventueel gedane stortingen en/of onttrekkingen binnen individuele portefeuilles. In de performancecijfers is rekening gehouden met de in rekening gebrachte beheervergoeding en de verschuldigde btw. De ontvangen distributievergoedingen zijn in mindering gebracht op de beheervergoeding.

Lees meer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
Beleggen doe ik voor lange tijd en ik heb juist voor beheer gekozen zodat ik niet zelf hoef te kijken wanneer ik ergens geld moet verplaatsen voor beter rendement.
Wat vinden onze klanten?
Weinig omkijken duidelijk als er in de beleggingen wat gaat veranderen ten voordelen van de cliënt.
Wat vinden onze klanten?
Evi levert de dienst conform mijn verwachtingen met tevens de resultaten conform mijn verwachting.