Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

De rendementen van Evi Beheer

De spaarrente is historisch laag, lager dan de inflatie. Spaargeld wordt nu dus minder waard. Dat maakt beleggen extra interessant, ondanks het hogere risico. Op langere termijn geeft beleggen kans op een hoger rendement dan sparen. Evi laat u graag de concrete resultaten zien.

Open nu een rekening

Bij Evi belegt u volgens één van onze vijf beleggingsprofielen. Elk profiel heeft een eigen portefeuille. De rendementen die wij u laten zien zijn altijd netto, dus na aftrek van directe kosten! De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen.

Inkomensgericht profiel
Defensief profiel
Neutraal profiel
Groeigericht profiel
Offensief profiel
  • Inkomensgericht profiel
  • Defensief profiel
  • Neutraal profiel
  • Groeigericht profiel
  • Offensief profiel

Neutraal profiel

U vindt zowel inkomsten uit uw vermogen als vermogensgroei op langere termijn belangrijk. In een slecht beleggingsjaar  vindt u een negatief rendement op uw belegbaar vermogen acceptabel.

Rendement na aftrek directe kosten

1,8% rendement van 1 jan 2015 t/m 31 jan 2015

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Hoe zou Evi Beheer voor u beleggen?

Start met onze vragenlijst om uw beleggingsprofiel te bepalen. Ontvang direct en vrijblijvend een gedetailleerd voorstel in welke fondsen Evi Beheer voor u zou beleggen.

Netto historisch rendement

We laten u graag zien wat Evi’s beleggingsresultaten zijn sinds de start in 2002. U ziet de netto rendementen van de portefeuilles die bij elk van de vijf beleggingsprofielen horen, dus na aftrek van directe kosten! De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen.

Portefeuillewaarde geïndexeerd (startwaarde = 100, september 2002). De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Geïnteresseerd? Wilt u graag meer weten?

Mail me een informatiepakket

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
Beleggen doe ik voor lange tijd en ik heb juist voor beheer gekozen zodat ik niet zelf hoef te kijken wanneer ik ergens geld moet verplaatsen voor beter rendement.
Wat vinden onze klanten?
Weinig omkijken duidelijk als er in de beleggingen wat gaat veranderen ten voordelen van de cliënt.
Wat vinden onze klanten?
Evi levert de dienst conform mijn verwachtingen met tevens de resultaten conform mijn verwachting.