Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline

Geef uw pensioen een zetje mee

Beleggen voor later met aftrek Box 1

Hoe het werkt

Beleggen voor een toekomstige aanvulling van uw inkomen naast uw AOW en een eventueel werkgeverspensioen. Oplossing voor het salarisdeel tot € 103.317,-. U bepaalt wanneer en hoeveel u inlegt. U belegt op eigen naam en dit potje voor later blijft dus altijd van u.

Dit is Evi Pensioen

  • Fiscaalvriendelijk aanvullen

  • Afbouw beleggingsrisico richting AOW-leeftijd

  • Beleggen op uw eigen naam

  • Verantwoord, gespreid beleggen

Benut uw fiscale ruimte

Met Pensioenbeleggen bouwt u aanvullend pensioeninkomen op door uw eventuele fiscale jaarruimte en/of reserveringsruimte te gebruiken over uw salarisdeel tot € 103.317,- Bereken eenvoudig uw ruimte op de website van de Belastingdienst.

Wanneer u uw fiscale ruimte benut, is uw inleg aftrekbaar in Box 1. U betaalt uw inleg dus uit uw bruto inkomen. Daarnaast bespaart u vermogensrendementsheffing over het hele opgebouwde vermogen bij Evi Pensioenbeleggen.

Aantrekkelijk rendement

Naarmate het uitkeringsmoment dichterbij komt, wordt het risico van uw beleggingen afgebouwd. Zo verkleint u de kans op een grote waardedaling vlak voordat u een lijfrente gaat aankopen. Iedere leeftijdsgroep kent een eigen verhouding tussen risicodragende en risicomijdende beleggingen.

Evi houdt haar rendementen goed bij. Omdat Evi nog niet zo lang belegt met leeftijdsgroepen, wordt in onderstaande grafiek gebruik gemaakt van fictieve rendementen. Deze rendementen zijn gebaseerd op daadwerkelijke behaalde historische rendementen. De rendementen die u ziet zijn bruto, dus voor aftrek van kosten.

Dit zijn fictieve, in het verleden behaalde resultaten. In het verleden behaalde resultaten vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

Potje
voor later?
Regel je
pensioen!

Geïnteresseerd?

Mail me een informatiepakket
Start nu!

Rekenvoorbeeld

Eric is 37 jaar en heeft een bruto salaris van €90.000,- per jaar. Via zijn werkgever bouwt hij een pensioen op, maar toch stevent hij af op een pensioengat. Eric heeft uitgerekend dat hij een beschikbare jaarruimte heeft van €3.600,- voor het desbetreffende jaar.

Uw salarisdeel boven €103.317,-

Over het salarisdeel boven € 103.319,- bouwt u via uw werkgever geen pensioen meer op. Met Evi Netto Pensioenbeleggen vult u ook dit deel fiscaalvriendelijk aan. Wilt u hier meer over weten.

Evi maakt de kosten inzichtelijk

Evi maakt duidelijk welke vergoedingen u betaalt. Evi Pensioenbeleggen en Evi Netto Pensioenbeleggen hebben dezelfde kostenstructuur

Evi Pensioenbeleggen is een bankspaarproduct

Dat betekent dat u bij Evi een geblokkeerde spaarrekening heeft met een daaraan gekoppelde beleggingsrekening. Met dit Evi Pensioen bouwt u uitsluitend vermogen op voor de aanvulling van uw pensioeninkomen. Er is geen overlijdensrisicoverzekering aan gekoppeld. Mocht u voortijdig overlijden dan ontvangen de erfgenamen het opgebouwde bedrag.

Als het opgebouwde bedrag beschikbaar komt, bent u verplicht hiermee een lijfrente aan te kopen. U bepaalt zelf bij welke aanbieder u dit doet. Evi biedt zelf geen lijfrenteproducten aan, wij richten ons op de opbouw van uw vermogen. Op de website van de belastingdienst leest u meer over de voorwaarden en mogelijkheden van lijfrenteverzekeringen.

Wilt u waarde naar Evi laten overboeken?

Wij helpen u graag!

Waardeoverdracht
Uitgelicht

Maximale vrijheid?

Potje voor later. Opbouwen zonder beperkingen.

Uitgelicht

Eén doel, één einddatum

Afbouwen van uw beleggingsrisico naar uw pensioendatum.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
De beleggingen zijn cruciaal voor de aanvulling op mijn pensioen.
Wat vinden onze klanten?
De berichtgeving en rapportage is duidelijk, overzichtelijk en actueel. Ook voor niet-deskundigen goed te volgen.
Wat vinden onze klanten?
Betrouwbare adviseur die tijdig goede informatie verschaft en service verleent.