Maandupdates

Evi kijkt vooruit, blikt terug en deelt de belangrijkste zaken over uw beleggingen.

Maandupdates

Evi's maandupdate mei 2023

De beleidsrente is verhoogd om hoge inflatie te bestrijden. De inflatie wordt wel minder, maar we hebben nog altijd te maken met stijgende prijzen.

Maandupdates

Evi's maandupdate april 2023

Na een turbulente maand is de rust op de financiële markten weer wat teruggekeerd. De aandelenmarkten sloten maart toch nog af met een kleine plus.

Maandupdates

Evi's maandupdate maart 2023

De hoogte van de inflatie is voor de aandelen- en obligatiemarkten een zeer belangrijk cijfer. Die inflatie daalde maar mondjesmaat in februari.

Maandupdates

Evi's maandupdate oktober 2022

Het bestrijden van de inflatie blijft top prioriteit voor de centrale banken. Dat werd nogmaals bevestigd door de aankondiging dat zij de rente sneller dan verwacht willen verhogen.

Maandupdates

Evi's maandupdate augustus 2022

De beurzen sloten de maand juli onverwacht zeer positief af, waardoor een deel van het opgelopen koersverlies is ingelopen. Is dit optimisme op de beurzen terecht? 

Maandupdates

Evi's maandupdate juli

Nu velen met vakantie gaan houden wij het in ons beleggingsbeleid juist dichtbij huis. Meer in de maandupdate van juli.

Maandupdates

Evi's maandupdate juni

Oplopende inflatie en stijgende rente hebben hun effect gehad op de obligatiekoersen. Biedt dit nieuwe kansen voor obligatiebeleggingen? 

Maandupdates

Evi's maandupdate april

Hoewel de zorgen rond het Oekraïne-conflict aanhouden, lijken beleggers over de grootste schrik heen. Lees meer in onze maandupdate.

Maandupdates

Evi's maandupdate februari

De huidige schommelingen hebben onder andere te maken met inflatie en de situatie in Oekraïne. Vooruitzichten voor langere termijn blijven positief.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

44.200.82.149