Zelf beleggen

  • Zelf uw fondsen kiezen
  • Kant-en-klaar of zelf samenstellen
  • Al mogelijk vanaf €1.000

 

Kies hoe u wilt beleggen

Voor beleggers die weten hoeveel risico ze willen nemen, maar niet zelf een portefeuille willen samenstellen, hebben we onze kant-en-klare mixfonds oplossingen: Evi Go en Evi ONE. Beleggers die graag zelf de touwtjes in handen hebben bij het kiezen en beheren van hun portefeuille, hebben met Evi Self Select keuze uit meer dan 75 beleggingsfondsen. 

Uw vermogen liever laten beheren door experts? Kies dan voor Evi Beheer.

Kies een kant-en-klare oplossing

Beslis of u wilt beleggen in Evi- of Robecofondsen. Selecteer het risicoprofiel dat bij uw situatie past en uw vermogen wordt belegd in het evenwichtig samengestelde mixfonds van uw keuze. Bij Evi Go beleggen de fondsmanagers van Van Lanschot Kempen uw inleg. Bij Evi ONE doen de fondsmanagers van Robeco dit.

Evi Go

  • Keuze uit 5 mixfondsen
  • Zeer defensief tot zeer offensief
  • Totale kosten per jaar: 0,91% tot 1,24%
  • Beheerd door fondsmanagers van Van Lanschot Kempen

Stel uw eigen beleggingsportefeuille samen

Voor beleggers die graag volledig zelf willen kiezen en zich comfortabel voelen bij hun eigen investeringsbeslissingen, hebben we Evi Self Select. Met Evi Self Select heeft u toegang tot meer dan 75 diverse beleggingsfondsen, variërend in risico, sector, locatie en strategie. Hiermee kunt u een porteufeuille creëren die aansluit bij uw financiële doelen en risicobereidheid.

Uw vermogen liever laten beheren door experts? Kies dan voor Evi Beheer

Met Evi Beheer laat u het beheer van uw vermogen over aan de experts van Evi van Lanschot. Vanaf €10.000 kunt u al instappen.

Ontdek Evi Beheer

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.215.186.30