Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline

Breng uw geld in beweging!

Wanneer wordt beleggen interessant?

Sparen is populair in Nederland. Dat is niet gek, gezien de zekerheid van een rentevergoeding en terugbetaling van uw inleg. Maar de rente staat nu erg laag, lager dan de inflatie. En grotere spaarders betalen ook nog eens belasting over hun vermogen. Zo wordt spaargeld alleen maar minder waard in plaats van meer. Ondanks de grotere risico’s wordt beleggen dan interessant, in ieder geval voor een deel van uw vermogen. 

Aan Evi laat u met een gerust hart uw vermogensopbouw over. U hoeft over de beleggingen ook geen verstand of mening te hebben als u dat niet wilt: immers u besteedt het beleggen aan haar uit. Evi laat u wel altijd weten wat u moet weten, en u kunt uw beleggingsportefeuille altijd en overal volgen via de app. Daarnaast kunt u altijd met een van onze specialisten contact opnemen. Wel zo makkelijk, transparant en duidelijk. Het is tenslotte úw geld!

Beste online vermogensbeheerder

Evi is door de vakjury van De Gouden Stier uitgeroepen tot beste online vermogensbeheerder van 2016. En daar zijn we trots op!

Daarnaast waardeert Beleggingsmatch Evi met de volledige score van 5 sterren.

Zeker op de langere termijn is er een grote kans dat beleggen meer oplevert dan sparen, maar het is ook risicovoller. Het rendement kan variëren en uw inleg is niet altijd gegarandeerd. Beleggen brengt daarnaast kosten met zich mee. Denk goed na of de kosten en risico’s opwegen tegen het doel dat u met uw belegging wilt bereiken.

Kijk en probeer zelf eens welke beleg- en spaarscenario’s interessant voor u zijn met onderstaande tool!

Verwachte rendementen Beleggen & Verwacht rendement Sparen

 • U hecht waarde aan een vast inkomen uit uw vermogen, vermogensgroei komt op de tweede plaats. U accepteert een gering negatief rendement op uw belegbaar vermogen in een slecht beleggingsjaar.
 • U stelt een stabiele stroom aan inkomsten voorop, maar u streeft ook naar enige vermogensgroei op langere termijn. U accepteert een beperkt negatief rendement op uw belegbaar vermogen in een slecht beleggingsjaar.
 • U hecht zowel aan inkomsten uit uw vermogen als aan vermogensgroei op langere termijn. U accepteert een negatief rendement op uw belegbaar vermogen in een slecht beleggingsjaar.
 • U hecht voornamelijk aan vermogensgroei op de lange termijn, inkomen uit vermogen is veel minder belangrijk. U accepteert een aanzienlijke waardedaling in een slecht beleggingsjaar.
 • U streeft naar vermogensgroei op de lange termijn. U accepteert een aanzienlijke waardedaling in een slecht beleggingsjaar.
€ {{result.maxSavings | number : 0}} met sparen € {{result.maxRealisticProjection| number : 0 }} met beleggen
 • Beleggen
 • Goede opbrengst € {{result.maxOptimisticProjection| number : 0 }}
 • Verwachte opbrengst € {{result.maxRealisticProjection| number : 0 }}
 • Slechte opbrengst € {{result.maxPessimisticProjection| number : 0 }}
 • Sparen
 • Opbrengst € {{result.maxSavings | number : 2}}


In bovenstaande grafiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen, uitgedrukt in vermogen in de loop der tijd. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. De waardeontwikkeling van uw beleggingen hangt echter af van de ontwikkeling op de wereldwijde financiële markten.

Lees meer informatie over deze grafiek

Sparen én beleggen.

Bij Evi is kiezen niet direct nodig!

Tien gouden regels voor beleggen

Beleggen met Evi ook iets voor u?

Uitgelicht

Evi Vermogensbeheer

Beleggen zonder gedoe. Evi neemt u al het werk uit handen. Deskundig en gericht op de lange termijn.

Uitgelicht

Eén doel, één einddatum

Evi belegt voor u om uw beleggingsdoel op een specifieke einddatum te realiseren. Met een beleggingsstrategie op maat.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
Ik vind het een perfect systeem. Heel erg toegankelijk, zeer informatief, laagdrempelig en iedere keer zeer actueel. Sinds deelname aan Evi ben ik het beleggen leuk gaan vinden.
Wat vinden onze klanten?
De werkwijze van fondsselectie en de actieve selectie van de juiste soms passieve fondsen spreekt mij aan.
Wat vinden onze klanten?
Weinig omkijken duidelijk als er in de beleggingen wat gaat veranderen ten voordelen van de cliënt.
Wat vinden onze klanten?
Makkelijk, overzichtelijk en geeft de (onervaren) belegger goede informatie. Ook heb ik het gevoel dat er een goed beleggingsbeleid achter zit!