Beleggen

 • Aantrekkelijk rendement
 • Persoonlijke aandacht
 • Focus op duurzaam

Waarom beleggen bij Evi van Lanschot?

Evi is uw persoonlijke gids om van geld naar vermogen te groeien. Als de grootste online vermogensbeheerder met ruim 6 miljard beheerd vermogen, zijn we toegewijd om uw vermogen te laten groeien en u uw financiële doelen te laten bereiken.

 

Beste online vermogensbeheerder

Evi is in 2023 voor de zesde keer verkozen door de IEX Gouden Stier tot 'Beste Keuze' in de categorie 'Online Vermogensbeheer'.

De kennis om vermogen te laten groeien

Evi van Lanschot, als onderdeel van Van Lanschot Kempen, is diep geworteld in de wereld van beleggen. U ziet dit terug in Evi’s toekomstbestendige vermogensopbouw.

Persoonlijke aandacht

Evi staat voor online beleggen met persoonlijke aandacht. Als u persoonlijk contact wilt, kunt u Evi altijd bellen, whatsappen of mailen

Evi helpt u graag op weg. Van geld naar vermogen.

Hoe u met geld omgaat is iets persoonlijks. Evi van Lanschot begrijpt dit. U wilt zeker weten dat iemand uw ambitie deelt. Met de juiste expertise. Daarom helpt Evi u graag op weg. 

Wilt u weten hoe we dat doen? Of heeft u al een vermogensbeheerder en vraagt u zich af of u nog goed zit? Onze vermogenscoaches komen graag met u in contact.

Evi Avatar Cutout

8,3

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

Gemiddelde beoordeling op basis van 769 klantbeoordelingen

 

 

Beginnen met beleggen

Beleggen doet u voor de lange termijn. Met geld dat u over heeft. Met de juiste expertise en serieuze aandacht kunt u uw ambities realiseren op het gebied van vermogensopbouw. Maar dat is niet zonder risico. Want om goed te kunnen beleggen is het wel van belang dat u de juiste keuzes maakt. Misschien heeft u er ook over nagedacht, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen. In dat geval neemt Evi u graag mee in de wereld van beleggen.

Lees meer over beginnen met beleggen
Pexels Photo 840996 (2)

Wat kan beleggen u opleveren?

Met Evi Beheer streven we naar een aantrekkelijk rendement voor de lange termijn. Benieuwd wat het in uw situatie kan opleveren? Maak hier een berekening.

 • Bepaal uw doel, doeljaar en doelbedrag
 • Vul uw inleg en het gewenste risico in
 • Pas eventueel uw inleg en risico aan
Kader Haalbaar

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
 • Totale inleg
 • Doelbedrag
 • Verwachte opbrengst
Wim Cirkel

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten. Lees meer

Verder is het belangrijk te weten dat:

 • Als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
 • U uw toestemming op elk moment kunt intrekken
 • U in ons privacy statement op onze website kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,94%, defensief 1,06%, neutraal 1,13%, offensief 1,17%, zeer offensief 1,23%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Hoe wilt u beleggen?

Ik wil mijn vermogen laten beheren

 


Meest gekozen

Evi Beheer

Persoonlijke aandacht voor úw vermogen

Met Evi Beheer belegt u op een manier die is afgestemd op uw persoonlijke situatie en doelen. De specialisten van Evi nemen u al het werk uit handen. Dit kan al vanaf €10.000.

 • Uitgebreide persoonlijke intake
 • Persoonlijke aandacht voor úw vermogen
 • Benut de expertise van Van Lanschot Kempen
Remment Jan Bakker

"Door goede spreiding een verantwoord rendement", Remment-Jan Bakker Product Manager Beleggen Evi van Lanschot

0800 - 290 29 00

 

Ik wil zelf beleggen

 

Kies een kant-en-klare oplossing

Gebalanceerde portefeuilles (mixfondsen), samengesteld door professionele fondsmanagers. U kiest het mixfonds, zij doen de rest.

 • Keuze uit onze kant-en-klare mixfonds oplossingen
 • U kiest een fonds, onze fondsmanagers doen de rest
 • Al mogelijk vanaf €1.000

Stel uw eigen portefeuille samen

Ruim aanbod aan beleggingsfondsen om naar eigen inzicht een portefeuille samen te stellen en te onderhouden.

 • Zelf fondsen kiezen en uw portefeuille beheren
 • Keuze uit meer dan 75 beleggingsfondsen van Robeco
 • Al mogelijk vanaf €1.000

Zakelijk beleggen

Wilt u geld uit uw onderneming apart zetten, zodat u vermogen voor de toekomst opbouwt of de winst goed benut? Dat kan met zakelijk beleggen bij Evi. We bieden ondernemers voor elk doel een oplossing. Of u nou zzp’er bent, of uw eigen BV heeft. Bekijk de mogelijkheden voor ondernemers.

Zakelijk beleggen
Architect Industrieel Vormgever HR (2)

 

 

Beleggen in fondsen

Met Evi belegt u in een van de vijf Evi Fondsen. Elk Evi Fonds heeft een eigen verhouding tussen risico en rendement en belegt onderliggend in zo’n 20 zorgvuldig geselecteerde, gespecialiseerde beleggingsfondsen. Met beleggen in beleggingsfondsen brengen we spreiding aan in de portefeuille en verlagen we het risico.

Lees meer over beleggingsfondsen
graph-screen

 

 

Focus op duurzaamheid

Met een deel van het vermogen wat u belegt bij Evi van Lanschot, op dit moment is dat 25% van het aandelenbelang in de Evi Fondsen, willen we een positieve bijdrage leveren aan een leefbare toekomst. We focussen ons op de thema’s waar we het best in staat zijn om een zinvolle bijdrage te leveren:

 1. Klimaat en biodiversiteit
 2. Slimme en circulaire economie
 3. Langer gezonder leven

Zo maakt uw vermogen het verschil

Pexels Janko Ferlic 1083502

Vier aandachtspunten voordat u gaat beleggen

Bepaal uw doel en termijn voor beleggen

Wat wilt u bereiken? Hoeveel geld is er nodig om uw doel te realiseren? En wanneer wilt u dat dit doel bereikt is? Wees helder en realistisch over uw doelstellingen. Misschien belegt u voor uw pensioen, of voor een andere woning op termijn. Of vindt u het simpelweg prettig om vermogen op te bouwen voor de toekomst.

Bepaal daarnaast hoeveel jaar u nodig heeft om uw beleggingsdoel te bereiken. Die periode wordt ook wel de beleggingshorizon genoemd. Hoe langer deze horizon, hoe langer u de tijd hebt om eventuele tussentijdse dalingen op te vangen. En als u meer tijd hebt om te beleggen, kunt u overwegen uw beleggingsdoel te halen met meer risico. Bij een korte beleggingshorizon, heeft minder risico nemen de voorkeur. 

Beleg alleen met geld dat u niet op korte termijn nodig hebt. En houd altijd een buffer op een spaarrekening aan voor onvoorziene uitgaven. Zoals voor een wasmachine die stuk gaat.

Komt uw doel dichterbij? Stuur dan bij. Als u bijvoorbeeld in de buurt komt van uw pensioenleeftijd, neem dan minder risico’s. Zodat uw opgebouwde vermogen niet op het laatste moment in gevaar komt.

Weeg de voordelen van beleggen af tegen de kosten en risico’s

Beleggen is een aantrekkelijke manier om op termijn vermogen op te bouwen. Er zijn echter ook kosten en risico’s aan verbonden. Loop geen onnodig risico. Weet om welke risico’s het gaat en of u deze risico’s kunt en wilt dragen. Zo is de waarde van uw beleggingen afhankelijk van deze ontwikkelingen op de financiële markten. Beleggen gaat dus gepaard met tussentijdse koersschommelingen, maar u kunt ook uw inleg verliezen. Deze onzekerheid over rendement en de koersschommelingen moet u zowel financieel als qua gemoedsrust kunnen verwerken. Kunt u koers houden als rendementen tijdelijk tegenvallen?

Het is aan u om te bepalen of u deze risico’s aanvaardt. Hiertegenover staan ook enkele voordelen. U heeft bijvoorbeeld een hoger potentieel rendement dan bij sparen. Door de lage spaarrentes levert sparen al enige tijd bijna niets meer op. Beleggen heeft de afgelopen jaren een hoger gemiddeld rendement.

Een hoger potentieel rendement maakt het ook eenvoudiger om uw financiële doelen te halen. Denk aan het opbouwen van een potje om eerder te stoppen met werken, een verre reis te maken of de kinderen te laten studeren.

Let op: de waarde van uw beleggingen kan fluctueren, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Bepaal welk Evi-product bij u past

Denk goed na of u het aan- en verkopen van beleggingen in uw portefeuille zelf gaat doen of dat u dat liever uit handen geeft. Particuliere beleggers blijken als gevolg van beleggingsbeslissingen op basis van emotie vaak slechtere resultaten te behalen dan nodig. Bij het uitbesteden moet u goed letten op kosten én op betrouwbaarheid. Is de beleggingsfilosofie van de aanbieder helder en past die bij uw visie en risicobereidheid?

Onze beleggingsproducten voor u op een rij:

 • Laat Evi uw vermogen beleggen met Evi Beheer
 • Kies uw eigen Evi Fonds met Evi Go
 • Beleggen voor uw kinderen met Evi4Kids
 • Fiscaal vriendelijk beleggen voor later met Evi Pensioen
Uw geld veilig belegd bij Evi

Voor de bescherming van uw vermogen kunt u gebruikmaken van verschillende regelingen. Evi valt net als Van Lanschot onder het depositogarantiestelsel, het beleggerscompensatiestelsel en de bescherming van de Wet giraal effectenverkeer.

De manier waarop uw vermogen wordt beschermd is verschillend. De eerste twee stelsels werken met een vergoeding. Dit betekent dat u bij faillissement van Evi mogelijk in aanmerking komt voor een vergoeding tot een bepaald maximum.

Kijk voor meer informatie over deze stelsels op vanlanschot.nl

Beleggen

Defensief beleggen: niet risicoloos

Beleggen betekent dat u risico loopt over uw vermogen. Wilt u minder beleggingsrisico, dan kunt u ook defensief beleggen. Evi vertelt u waar u op kunt letten wanneer u start met of al belegt in Evi Defensief of Evi Zeer Defensief.

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Haalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
 • Totale inleg
 • Doelbedrag
 • Verwachte opbrengst
Wim Cirkel

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten. Lees meer

Verder is het belangrijk te weten dat:

 • Als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
 • U uw toestemming op elk moment kunt intrekken
 • U in ons privacy statement op onze website kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,94%, defensief 1,06%, neutraal 1,13%, offensief 1,17%, zeer offensief 1,23%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.238.121.7