Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Evi Pensioen

  • Beleggen voor pensioenaanvulling
  • Mogelijk belastingvoordeel
  • Afnemend risico richting einddatum
Open nu een rekening

Extra pensioenaanvulling met belastingvoordeel

Een extra appeltje voor de dorst naast uw pensioen en AOW? Evi Pensioen maakt dit voor u mogelijk. Starten kan op elk moment. U bepaalt zelf uw inleg en profiteert in veel gevallen van belastingvoordeel. Tijdens de looptijd neemt het risico van uw beleggingen geleidelijk af. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw pensioen en opgebouwde vermogen.

Benut uw fiscale ruimte

Met Evi Pensioen bouwt u aanvullend pensioeninkomen op door uw eventuele fiscale jaarruimte en/of reserveringsruimte te gebruiken. Bereken zelf eenvoudig uw ruimte voor uw salarisdeel tot € 105.075,- op de website van de Belastingdienst.

Wanneer u uw fiscale ruimte over uw salarisdeel tot € 105.075,- benut, is uw inleg aftrekbaar in Box 1. Dan betaalt u uw inleg dus uit uw bruto inkomen. Daarnaast bespaart u vermogensrendementsheffing over het hele opgebouwde vermogen bij Evi Pensioenbeleggen.

 Even overleggen? Neem gerust contact met ons op!

De beste oplossing, passend bij uw inkomen

Salarisdeel tot € 105.075,-

Uw inleg is aftrekbaar van uw bruto inkomen. U betaalt geen rendementsheffing over het opgebouwde vermogen.

Salarisdeel vanaf €105.075,-

Uw inleg betaalt u uit uw netto inkomen. U betaalt geen rendementsheffing over het opgebouwde vermogen.

Geïnteresseerd in Evi Pensioen?

Aantrekkelijk rendement

Naarmate het uitkeringsmoment dichterbij komt, wordt het risico van uw beleggingen afgebouwd. Dit doet Evi door gebruik te maken van leeftijdsgroepen. Per leeftijdsgroep beleggen we in een mix van meer risicovolle beleggingen, zoals aandelen en vastgoed, en minder risicovolle beleggingen, zoals obligaties.

Evi houdt haar rendementen goed bij. Omdat Evi nog niet zo lang belegt met leeftijdsgroepen, zijn de resultaten in onderstaande grafiek gebaseerd op daadwerkelijke behaalde historische rendementen. De gebruikte rendementen zijn bruto, dus voor aftrek van kosten.

Dit zijn fictieve, in het verleden behaalde resultaten. In het verleden behaalde resultaten vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

Evi maakt de kosten inzichtelijk

Evi maakt duidelijk welke vergoedingen u betaalt. Evi Pensioenbeleggen en Evi Netto Pensioenbeleggen hebben dezelfde kostenstructuur

Evi Pensioen is een bankspaarproduct

Dat betekent dat u bij Evi een geblokkeerde spaarrekening heeft met een daaraan gekoppelde beleggingsrekening. Met Evi Pensioen bouwt u uitsluitend vermogen op voor de aanvulling van uw pensioeninkomen. Mocht u voortijdig overlijden dan ontvangen de erfgenamen het opgebouwde bedrag. Voor een eventueel nabestaandenpensioen kunt u een aparte verzekering afsluiten.

Uitgelicht

Maximale vrijheid?

Potje voor later? Bepaal samen uw profiel en Evi neemt u al het werk uit handen.

Uitgelicht

Eén doel, één einddatum

Afbouwen van uw beleggingsrisico naar uw pensioendatum.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.
Wat vinden onze klanten?
De beleggingen zijn cruciaal voor de aanvulling op mijn pensioen.
Wat vinden onze klanten?
De berichtgeving en rapportage is duidelijk, overzichtelijk en actueel. Ook voor niet-deskundigen goed te volgen.
Wat vinden onze klanten?
Betrouwbare adviseur die tijdig goede informatie verschaft en service verleent.