Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline

Met een gerust hart vooruitkijken

Op uw gemak nalezen hoe Evi werkt?

Mail me een informatiepakket

Fiscaal vriendelijk beleggen voor later

Zo werkt het

Beleggen voor een toekomstige aanvulling van uw inkomen naast uw AOW en een eventueel werkgeverspensioen. Starten kan op elk moment, u bepaalt hoeveel u inlegt, uiteraard binnen de fiscale grenzen. Of u nu van baan wisselt of voor uzelf begint: u belegt op eigen naam, dit potje voor later blijft dus altijd van u.

Dit is Evi Pensioen

  • Fiscaalvriendelijk pensioen aanvullen

  • Verantwoord gespreid beleggen

  • Pensioen opbouwen op eigen naam

  • Met de experts van Van Lanschot

Benut uw fiscale ruimte

Met Evi Pensioen bouwt u aanvullend pensioeninkomen op door uw eventuele fiscale jaarruimte en/of reserveringsruimte te gebruiken. Bereken zelf eenvoudig uw ruimte voor uw salarisdeel tot € 103.317,- op de website van de Belastingdienst.

Wanneer u uw fiscale ruimte over uw salarisdeel tot € 103.317,- benut, is uw inleg aftrekbaar in Box 1. Dan betaalt u uw inleg dus uit uw bruto inkomen. Daarnaast bespaart u vermogensrendementsheffing over het hele opgebouwde vermogen bij Evi Pensioenbeleggen.

 Even overleggen? Neem gerust contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Mail me een informatiepakket
Start nu!

De beste oplossing, passend bij uw inkomen

Salarisdeel tot € 103.317,-

Uw inleg is aftrekbaar van uw bruto inkomen. U betaalt geen rendementsheffing over het opgebouwde vermogen.

Salarisdeel vanaf € 103.317,-

Uw inleg betaalt u uit uw netto inkomen. U betaalt geen rendementsheffing over het opgebouwde vermogen.

Potje
voor later?
Regel je
pensioen!

Aantrekkelijk rendement

Naarmate het uitkeringsmoment dichterbij komt, wordt het risico van uw beleggingen afgebouwd. Dit doet Evi door gebruik te maken van leeftijdsgroepen. Iedere leeftijdsgroep kent een eigen verhouding tussen risicodragende en risicomijdende beleggingen.

Evi houdt haar rendementen goed bij. Omdat Evi nog niet zo lang belegt met leeftijdsgroepen, wordt in onderstaande grafiek gebruik gemaakt van fictieve rendementen. Deze rendementen zijn gebaseerd op daadwerkelijke behaalde historische rendementen. De rendementen die u ziet zijn bruto, dus voor aftrek van kosten.

Dit zijn fictieve, in het verleden behaalde resultaten. In het verleden behaalde resultaten vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

Evi maakt de kosten inzichtelijk

Evi maakt duidelijk welke vergoedingen u betaalt. Evi Pensioenbeleggen en Evi Netto Pensioenbeleggen hebben dezelfde kostenstructuur

Evi Pensioen is een bankspaarproduct

Dat betekent dat u bij Evi een geblokkeerde spaarrekening heeft met een daaraan gekoppelde beleggingsrekening. Met dit Evi Pensioen bouwt u uitsluitend vermogen op voor de aanvulling van uw pensioeninkomen. Er is geen overlijdensrisicoverzekering aan gekoppeld. Mocht u voortijdig overlijden dan ontvangen de erfgenamen het opgebouwde bedrag.

Uitgelicht

Maximale vrijheid?

Potje voor later. Opbouwen zonder beperkingen.

Uitgelicht

Eén doel, één einddatum

Afbouwen van uw beleggingsrisico naar uw pensioendatum.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
De beleggingen zijn cruciaal voor de aanvulling op mijn pensioen.
Wat vinden onze klanten?
De berichtgeving en rapportage is duidelijk, overzichtelijk en actueel. Ook voor niet-deskundigen goed te volgen.
Wat vinden onze klanten?
Betrouwbare adviseur die tijdig goede informatie verschaft en service verleent.