Nieuws

Webinar: Beleggingsvisie 2024

Productmanager beleggen Remment-Jan Bakker gaat in gesprek met beleggingsstrateeg Joost van Leenders. Tijdens dit webinar blikken we kort terug op het beweeglijke jaar 2023. Daarna gaan we ons richten op 2024. 

Nieuws

Beleggingsvisie 2024

Wilt u weten wat onze verwachtingen zijn voor de economie, politiek en beleggingen in 2024 en wat dit betekent voor u? Bekijk onze video’s met hoofdeconoom Luc Aben.

Nieuws

Samenwerking Evi van Lanschot en Robeco

Van Lanschot Kempen heeft een langdurige samenwerkingsovereenkomst gesloten met Robeco. Evi van Lanschot neemt de online beleggingsdienstverlening voor particuliere en MKB-klanten over van Robeco.

Nieuws

Wat zijn de voordelen van een second opinion op uw vermogen?

De dienstverlening van vermogensbeheerders kan behoorlijk uiteenlopen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse kosten, of de persoonlijke aandacht die u van uw vermogenscoach krijgt. Als u twijfelt of u goed zit met uw vermogen dan is het misschien tijd voor een second opinion. 

Nieuws

Prinsjesdag 2022; de 7 belangrijkste veranderingen

De derde dinsdag van september is voorbij, de hoedjes zijn weer opgeborgen en minister Kaag van Financiën heeft het Belastingplan 2023 gepresenteerd. Wat zijn de belangrijkste veranderingen en waar kunt u nu al rekening mee houden?

Nieuws

Golfster Anne van Dam onderdeel van Team Evi

Door de overname van Hof Hoorneman Bankiers (door Van Lanschot Kempen) mogen we niet alleen nieuwe klanten ontvangen, ook zijn we nu trotse hoofdsponsor van golfster Anne van Dam geworden! Welkom bij Team Evi.
100.28.132.102