Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
Nieuws

Nieuwe Evi campagne: Iedereen verdient Evi

Door Evi van Lanschot -
08 september 2017

Vandaag lanceert Evi haar nieuwe campagne ‘Iedereen verdient Evi’. Met deze campagne legt Evi uit dat iedereen kan beleggen, ook jij! Je hoeft het alleen nog maar te willen. Open je als nieuwe klant tussen 1 september t/m 31 oktober 2017 een Evi-rekening? Dan krijg je nu tijdelijk €50,- startgeld bij een minimale inleg van €1000,-.*

Lees verder

De laatste blogberichten

 • Regeerakkoord 2017: wat betekent dit voor jou?

  Door Evi van Lanschot -
  12 oktober 2017

  Nadat de kabinetsformatie werd afgerond, is op dinsdag 10 oktober 2017 het regeerakkoord gepresenteerd. In dit regeerakkoord van Rutte III zijn de kabinetsplannen op hoofdlijnen bekend gemaakt. Als deze plannen worden omgezet in wetten die door het parlement worden goedgekeurd, dan veranderen er voor jou een aantal zaken. Evi zet drie belangrijke wijzigingen voor je op een rij.

 • Prinsjesdag 2017: wat verandert er in 2018?

  Door Evi van Lanschot -
  20 september 2017

  De derde dinsdag van september betekende weer Prinsjesdag. Na de troonrede van de Koning presenteerde minister Dijsselbloem zijn Belastingplan voor 2018. Doordat we nog met een demissionair kabinet zitten, leverde dit plan niet veel opmerkelijk nieuws op. Toch gaat er in 2018 veel veranderen. Evi noemt drie belangrijke wijzigingen.

Probeer de Evi app

En kijk mee in een bestaande portefeuille als voorbeeld

De video's van Evi

 • Nieuwe Evi commercial: Iedereen verdient Evi

  Door Evi van Lanschot - 6 september 2017
  Om te beleggen hoeft u geen tonnen op de bank of beleggingskennis te hebben. Want met Evi hoeft u beleggen alleen nog maar te willen. Met de expertise van Evi kan iedereen beleggen, ook u! Instappen kan al vanaf € 1000,-. Iedereen verdient Evi! Bekijk de nieuwe commercial.
 • Hoe werkt Evi4Kids?

  Door Evi van Lanschot - 12 april 2017
  Evi4Kids is een beleggingsrekening voor kinderen tot 18 jaar. Evi neemt u al het werk uit handen en helpt u om een mooi bedrag op te bouwen voor uw kind. Geef uw kind zo een mooie start voor studie, rijbewijs of als hij of zij op zichzelf gaat wonen. Bekijk de demo van Evi4Kids.