Evi is altijd op de hoogte

We duiken in de wereld van beleggen, halen nieuws op uit de financiële wereld, verdiepen ons in sparen en denken na over pensioen.

Maandupdates

Evi's maandupdate april 2024

Het positieve sentiment onder aandelenbeleggers beperkte zich niet alleen tot de grote technologiebedrijven. Andere sectoren maakten een duidelijke inhaalslag.

Nieuws

Webinar: Beleggingsvisie 2024

Productmanager beleggen Remment-Jan Bakker gaat in gesprek met beleggingsstrateeg Joost van Leenders. Tijdens dit webinar blikken we kort terug op het beweeglijke jaar 2023. Daarna gaan we ons richten op 2024. 

Nieuws

Beleggingsvisie 2024

Wilt u weten wat onze verwachtingen zijn voor de economie, politiek en beleggingen in 2024 en wat dit betekent voor u? Bekijk onze video’s met hoofdeconoom Luc Aben.

Geldzaken

Evi verhoogt de spaarrente naar 2,5%

Per 5 december 2023 verhogen wij de rente op de Evi-spaarrekening naar 2,5%. Naast uw beleggingen kan uw spaargeld ook een aantrekkelijk rendement opleveren. Lees hier meer.

Pensioen

Uitslag Nationale Pensioencompetitie 2023

De winnaars van de Nationale Pensioencompetitie zijn bekend! De afgelopen weken hebben ruim 1.000 mensen meegedaan aan de Nationale Pensioencompetitie en zijn de winnaars van een “tussenpensioen” bekend. De winnaars ontvangen snel hun prijs.

Pensioen

De klant aan het woord

In de serie ‘De klant aan het woord’ spreken we met Paul van Eekeren, 40 jaar en implantoloog in hun implantolgie verwijspraktijk te Wageningen. In 2015 hebben Paul en zijn vrouw de tandartspraktijk overgenomen en runnen ze die met ziel en zaligheid. We hebben het vandaag met Paul over het opbouwen van pensioen. Hoe kijkt hij hiernaar?

Vermogensregie

Schenken op papier? Dit moet u regelen

In de maand november besteden we in een serie blogs altijd aandacht aan het onderwerp ‘schenken’. Dit jaar gaan we in op verschillende valkuilen die zich bij schenken voor kunnen doen.

3.230.143.213