Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
Nieuws

Evi wint opnieuw Gouden Stier voor beste online vermogensbeheerder

Door Evi van Lanschot -
10 november 2017

Gisteravond hebben we voor de tweede keer op rij de Gouden Stier gewonnen voor beste online vermogensbeheerder. En daar zijn we natuurlijk trots op! We mochten de award aannemen tijdens een feestelijke uitreiking in de Posthoornkerk in Amsterdam.

Lees verder

De laatste blogberichten

 • Schenken aan een kind: hoe zit dat precies?

  Door Evi van Lanschot -
  14 december 2017

  Je geeft je (klein)kind het liefst een vliegende financiële start. Hoeveel mag je schenken aan een kind, zonder dat er een belastingheffing op de deurmat valt? Evi zet de mogelijkheden voor je op een rijtje.

 • Benut je jaarruimte, 2017 is bijna voorbij!

  Door Evi van Lanschot -
  13 december 2017

  De overheid wil dat elke Nederlander een goed pensioen opbouwt. Daarom krijgt iedereen een fiscaal steuntje in de rug bij het opbouwen van pensioen: de jaarruimte. Benut deze kans op tijd. Evi legt uit hoe je dit aanpakt.

Probeer de Evi app

En kijk mee in een bestaande portefeuille als voorbeeld

De video's van Evi

 • Waarom is de spaarrente zo laag?

  Door Evi van Lanschot - 16 november 2017
  In heel Europa is de rente op spaargeld historisch laag. Zelfs lager dan de inflatie. Hoe het kan dat de spaarrente zo laag staat? Wij leggen het je uit in deze animatie.
 • Nieuwe Evi commercial: Iedereen verdient Evi

  Door Evi van Lanschot - 6 september 2017
  Om te beleggen hoeft u geen tonnen op de bank of beleggingskennis te hebben. Want met Evi hoeft u beleggen alleen nog maar te willen. Met de expertise van Evi kan iedereen beleggen, ook u! Instappen kan al vanaf € 1000,-. Iedereen verdient Evi! Bekijk de nieuwe commercial.