Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
Laatste nieuws van Evi

Een nieuwe website!

Door Evi van Lanschot -
22 februari 2017

Vol trots presenteert Evi u haar nieuwe website. Evi vindt het belangrijk om u helder en transparant te informeren over hoe zij u kan helpen met uw beleggingswensen en –doelen. Hoe zij u kan ontzorgen en welke beleggingsmogelijkheden hiervoor zijn.

Lees verder

De laatste blogberichten

 • Heb je een KEW, SEW of BEW bij je hypotheek?

  Door Evi van Lanschot -
  21 maart 2017

  Heb je in het verleden voor de aflossing van je hypotheek een kapitaalverzekering eigen woning (KEW), een spaarrekening eigen woning (SEW) of een beleggingsrekening eigenwoning (BEW) afgesloten? Ik zet drie aandachtspunten voor je op een rij.

 • Belastingvrije schenking eigen woning weer naar €100.000

  Door Evi van Lanschot -
  2 maart 2017

  Vanaf 2017 is het weer mogelijk om belastingvrij € 100.000 te schenken voor de eigen woning.  Deze schenkingsvrijstelling kenden we ook al in 2013 en 2014, maar nu is de vrijstelling permanent geworden. Ik zet de 4 belangrijkste verschillen voor je op een rij.

De video's van Evi

 • Evi's update maart 2017

  Door Evi van Lanschot - 8 maart 2017
  Beleggers hadden er zin in de afgelopen maand. In deze update kijken we naar de positieve resultaten van februari, vertellen we iets over het afbouwen van risico bij de obligaties en leggen we uit waarom Europese aandelen favoriet zijn.
 • Evi's update februari 2017

  Door Evi van Lanschot - 14 februari 2017
  Iedere update hebben we het over onze verwachtingen. In deze update bespreken we daarnaast scenario’s die Evi niet verwacht. Natuurlijk blikken we ook even terug op vorige maand en bespreken we de stijging van de rente.

Probeer de Evi app

En kijk mee in een bestaande portefeuille als voorbeeld

Nieuws

Gouden Stier voor beste online vermogensbeheerder 2016

Door Evi van Lanschot -
11 november 2016

Evi Beheer heeft op 10 november de Gouden Stier 2016 in de categorie ‘Beste online vermogensbeheerder’ ontvangen. De Gouden Stieren worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers.

Lees verder