Evi Go

 • Kies zelf uw Evi Go variant
 • Onze experts beleggen uw inleg
 • Eenvoudig maandelijks inleggen

Wat is Evi Go?

Met Evi Go heeft u zelf de touwtjes in handen: U kiest en onze experts doen de rest.
Zij beleggen uw inleg in het door u gekozen Evi Fonds.

Snel van start

Met Evi Go kunt u eenvoudig beleggen. In drie stappen gaat ook u van start als belegger.

U kiest, Evi doet de rest

U kiest zelf uw Evi Go-variant en bepaalt ook zelf hoe risicovol u belegt. Wij zorgen ervoor dat uw inleg wordt belegd in het door u gekozen Evi Fonds.

Grip behouden

U profiteert van de kennis van onze experts, maar blijft zelf aan de knoppen. U kunt op ieder moment een ander Evi Fonds selecteren.

Op uw gemak nalezen hoe Evi Go werkt?

Mail me het introductiepakket

Start in 3 stappen met beleggen

Evi Go maakt beleggen eenvoudig. Of u eenmalig wilt storten of maandelijk een bedrag wilt inleggen. Met Evi Go bepaalt u dat helemaal zelf. In 3 stappen is het geregeld.

 • Kies een Evi Go-variant

  Bepaal welk van de vijf Evi Fondsen het beste past bij uw financiële situatie en wensen.

 • Open een Evi Go-rekening

  Vul in 5 minuten uw gegevens in. Na controle openen we direct een rekening​.

 • Stort een bedrag op uw rekening

  Zodra we uw storting hebben ontvangen beleggen we het in het door u gekozen Evi Fonds.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Kies uw Evi Go-variant

Bij Evi Go kunt u kiezen uit één van de vijf Evi Fondsen. Elk Evi Fonds kent zijn eigen verhouding tussen risico en rendement. Kies de variant die het best bij uw situatie en wensen past.

Evi Zeer Defensief

Minste risico

Rendementna aftrek van directe kosten

10 jaar 1,90%
5 jaar 0,44%
2023 3,92%

Evi Defensief

Minder risico

Rendementna aftrek van directe kosten

10 jaar 2,77%
5 jaar 1,76%
2023 5,19%

Evi Neutraal

Gemiddeld risico

Rendementna aftrek van directe kosten

10 jaar 3,88%
5 jaar 3,48%
2023 6,76%

Evi Offensief

Meer risico

RendementNa aftrek van directe kosten

10 jaar 5,10%
5 jaar 5,14%
2023 8,24%

Evi Zeer Offensief

Meeste risico

RendementNa aftrek van directe kosten

10 jaar 5,52%
5 jaar 5,85%
2023 8,38%

Wij laten u de netto rendementen zien, na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zijn verwerkt in de koers van de fondsen. Omdat Evi sinds 2018 belegt via profielfondsen, wordt in de grafiek gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen van voor die tijd. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bron: Evi, deze rendementscijfers worden maandelijks geactualiseerd.

Uw vermogen liever laten beheren door experts? Kies dan voor Evi Beheer

Met Evi beheer laat u het beheer van uw vermogen over aan de experts van Evi van Lanschot. Met kans op een aantrekkelijk rendement tegen een scherp tarief. Vanaf €10.000 kunt u al instappen.

Ontdek Evi Beheer

Scherpe tarieven

Evi Go is scherp geprijsd en onze kosten zijn overzichtelijk en transparant. De in de tabel genoemde percentages zijn gemiddelde totale kosten, opgebouwd uit Kosten van de dienstverlening en Kosten van de beleggingen.

Meer informatie over de tarieven van Evi Go

 • Evi Fonds Totale kosten
 • Zeer Defensief 0,90%
 • Defensief 1,02%
 • Neutraal 1,09%
 • Offensief 1,12%
 • Zeer Offensief 1,17%

 

De meest gestelde vragen over Evi Go

Wat kost Evi Go?

De kosten voor Evi Go bestaan uit directe kosten en indirecte kosten.

De directe kosten bestaan uit de servicefee: een percentage van het gemiddeld belegd vermogen. Deze vergoeding wordt berekend over het gemiddeld belegd vermogen en wordt ieder kwartaal achteraf in rekening gebracht. Het gemiddeld belegd vermogen berekenen we door de waarde van uw vermogen van de laatste vier maanden bij elkaar op te tellen en te delen door vier.

De indirecte kosten verschillen per Evi Fonds door de afwijkende samenstelling van de portefeuille. Deze kosten brengen wij niet rechtstreeks bij u in rekening, maar zijn verwerkt in het rendement van het Evi Fonds waarin wordt belegd.

Kijk voor de percentages van de directe kosten en de percentages van de verwachte indirecte kosten op de pagina Tarieven.

Welk Evi Fonds moet ik kiezen?

Dat is helemaal aan u. Bij Evi Go is het aan u om te bepalen hoeveel beleggingsrisico u wilt en kunt lopen. Elk Evi Fonds kent een verhouding tussen risico en potentieel rendement.

Vindt u het lastig om een Evi Fonds te kiezen? Dan is Evi Beheer misschien een alternatief. Hierbij bepaalt Evi middels een vragenlijst samen met u welk beleggingsprofiel het best aansluit op uw situatie.

Wat is het verschil tussen Evi Beheer en Evi Go?

Met Evi Go belegt u zelf in één van de vijf Evi Fondsen. U bepaalt daarom ook zelf hoeveel risico u wilt en kunt lopen met uw beleggingen. Het invullen van een vragenlijst is daarom niet meer nodig. Ook wanneer u begonnen bent met beleggen moet u monitoren of uw Evi Fonds nog past bij uw financiële situatie.

Bij Evi Beheer stellen we u tenminste 15 vragen om helder te krijgen wat uw financiële doelen zijn. Aan de hand van uw antwoorden krijgt u van Evi een voorstel hoe te beleggen.

Kan ik mijn Evi Fonds wijzigen?

Ja, u heeft bij Evi Go op ieder moment de vrijheid om een ander Evi Fonds te kiezen. Het is zelfs aan te raden om regelmatig te checken of uw beleggingsstrategie nog past bij uw situatie. Zo niet, kunt u gaan voor een defensiever of juist offensiever Evi Fonds. Uw Evi Fonds wijzigen kan eenvoudig via Mijn Evi of de Evi App.

Kies een Evi Go-variant en bepaal zelf hoe u belegt.

Kies uw Evi Go-variant

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

 

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.235.60.197