Pensioen opbouwen voor zzp'ers

  • Beleg met belastingvoordeel
  • Afbouw van risico richting uw pensioendatum
  • Overstappen? Evi begeleidt uw kapitaaloverdracht

Evi ZZP-Café: mis het niet!

U weet het vast wel: een pensioenpotje voor later is belangrijk. En toch blijft het regelen op uw To-Do lijstje staan. Zet eindelijk die eerste stap en kom naar het ZZP-Café. In deze gezellige meet-ups voor zzp’ers helpen we u alvast op weg.

  • 3 juli: Rotterdam
  • 11 juli: Den Bosch
  • 15 juli: Amsterdam
Meer over het Evi ZZP-Café
Header 3 620X360

Zzp'er? Regel uw pensioen!

Als zelfstandig ondernemer zonder personeel (zzp’er) bouwt u geen pensioen op bij een werkgever. U krijgt natuurlijk wel AOW. Maar een AOW-uitkering is zelden genoeg om uw levensstijl voort te zetten. U moet dus zelf zorgen voor een aanvulling van uw inkomen na uw pensionering. Hiervoor moet u dan wel voldoende vermogen opbouwen .

Heeft u dit nog niet gedaan? Kom dan nu in actie en start met het opbouwen van vermogen voor een aanvulling op uw AOW-uitkering. Dat kan fiscaal voordelig. De Nederlandse overheid stimuleert zzp'ers met een fiscale regeling om voldoende pensioen op te bouwen. U kunt jaarlijks uw inleg aftrekken van de belasting: afhankelijk van uw inkomen mag u 37,0% tot 49,5% van uw inleg aftrekken bij de inkomstenbelasting. Daarnaast betaalt u over het geld op uw pensioenrekening geen vermogensrendementsheffing in box 3.

Voor meer hulp en uitleg bij het beoordelen van uw persoonlijke situatie, kunt u altijd een financieel adviseur raadplegen. Bij Evi geven we geen fiscaal advies.

Jaarruimte

Er is wel een maximum aan wat u jaarlijks mag inleggen: uw jaarruimte. Uw jaarruimte is uw pensioentekort over het voorgaande jaar. Het is het verschil tussen wat u maximaal mocht opbouwen met belastingvoordeel en wat u echt hebt opgebouwd. Heeft u in de laatste 10 jaar niet al uw jaarruimte gebruikt? Dan heeft u extra ruimte over, dit noemen we de ‘reserveringsruimte’. U mag dit geld alsnog inleggen voor uw pensioen.

{{setDefaultBalloonText}}

{{getResultBlockTitle}}

{{getResultBlockDescription}}

{{text.maxYearSpaceResultText}} i

{{maximumAnnualSpace}}

{{text.availableYearSpaceResultText}} i

{{netAnnualSpace}}

{{text.formSentTitle}}

{{text.formSentDescription}}

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten. Lees meer

Verder is het belangrijk te weten dat:

  • Als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
  • U uw toestemming op elk moment kunt intrekken
  • U in ons privacy statement op onze website kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

{{checkFormValues}} {{checkContactForm}}

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

7,5miljard

€7,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

Overstappen?

Heeft u als zzp'er uw pensioen geregeld in de vorm van een lijfrenteverzekering of een bancaire lijfrente? Dan staan deze financiële producten op uw eigen naam. U mag met de opgebouwde waarde van deze producten dan ook overstappen naar een andere pensioenaanbieder, bijvoorbeeld als u niet tevreden bent over de hoogte van de kosten of de hoogte van het rendement.

Wanneer u naar Evi overstapt, dan verzorgen wij de kapitaaloverdracht van a tot z. Brengt de huidige partij kosten in rekening? Geen probleem. We vergoeden eventuele overstap- en transactiekosten voor het verkopen van de beleggingen bij uw huidige beleggingsaanbieder, tot maximaal € 500 per polis, per klant.

Meer weten over kapitaaloverdracht? Neem contact op
Overstappen

Bereken wat Evi Pensioenbeleggen u kan opleveren

Bereken wat Evi Pensioenbeleggen u kan opleveren

Met Evi Pensioenbeleggen bouwt u vermogen op voor een aanvulling op uw pensioen. En dat ook nog met fiscaal voordeel. Maar wat levert het straks op? Vul onze tool in en we maken een berekening voor u.

jaar
Dit bedrag is gebaseerd op uw jaarruimte
{{getMonthylyBottomText}} Let op: de totale inleg voor het eerste jaar overschrijdt mogelijk uw jaarruimte.
Toon opties voor kapitaaloverdracht i

Hoe berekenen we het verwachte resultaat?i

{{PensionCostsLabels.DisclaimerTitle}}

{{checkFormValues}} {{checkContactForm}} {{checkMailThisForm}} {{setMovePolisDefaultBaloonText}}

Lees meer over pensioen voor zzp'ers

Op uw gemak nalezen hoe Evi Pensioenbeleggen werkt?

Mail me het introductiepakket

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Rekening openen?

Zelf pensioen opbouwen met Evi Pensioenbeleggen? Open een rekening.

Overstappen naar Evi?

Elders opgebouwd pensioenvermogen overdragen naar Evi, zo geregeld met de Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Introductiepakket Evi Pensioenbeleggen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioenbeleggen. Een van onze specialisten belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.
3.238.121.7