Periodiek beleggen

 • Geen omkijken meer naar inleggen
 • Periodiek beleggen vanaf € 50 p.m.
 • Spreid uw risico met gespreid inleggen

Wat is periodiek beleggen?

Misschien maakt u nu al elke maand een deel van uw salaris direct over naar een spaarrekening. Veel mensen hebben een vast bedrag dat ze maandelijks opzijzetten. Periodiek beleggen werkt eigenlijk op dezelfde manier. U legt elke maand automatisch een bedrag in, met als verschil dat uw geld direct wordt belegd. Zo heeft u geen omkijken meer naar het overmaken van geld naar uw beleggingsrekening.

Hoe werkt periodiek beleggen bij Evi?

Periodiek beleggen met Evi is heel eenvoudig. Met twee klikken op de knop stelt u het in. U bepaalt de inleg zelf en kan ook op ieder moment uw inleg wijzigen of helemaal stopzetten.

 • Ga in Mijn Evi naar 'Periodieke koop'

  Ga in uw Mijn Evi omgeving naar Opdrachten > Periodieke koop.

 • Geef aan hoeveel u maandelijks wilt beleggen

  Kies hoeveel u elke maand in wilt leggen en klik op volgende.

 • Bevestig uw periodieke koop

  Bevestig uw periodieke koop. Evi doet vanaf nu de rest.

Maandelijks beleggen vanaf € 50 per maand

Het fijne van periodiek beleggen is dat u maar een klein bedrag per maand inlegt. Bij Evi is de minimale maandelijkse inleg zelfs maar € 50. Een hogere inleg kan uiteraard ook en maakt het makkelijker om uw doelen te halen.

Wilt u weten wat uw rendement kan zijn met maandbeleggen? In onze berekentool berekent u eenvoudig wat beleggen u kan opleveren met een bepaalde inleg.

Ga voor spreiden

Spreiden is ontzettend belangrijk bij beleggen. Met een gespreide portefeuille is het risico op een (groot) negatief rendement een stuk kleiner. Periodiek beleggen is ook een vorm van risicospreiding. Door maandelijks in te leggen, bent u niet afhankelijk van één instapmoment, maar spreidt u instaprisico door de tijd. U voorkomt hiermee dat u met het gehele bedrag instapt op de top van de markt.

Flexibiliteit

Het kan natuurlijk voorkomen dat u (onverwacht) uw geld nodig heeft voor andere zaken. In dat geval is periodiek beleggen op ieder moment uit te zetten. Wel zo fijn. Op een later moment toch weer beginnen? Dan zet u het eenvoudig weer aan. Ook kunt u tussentijds altijd besluiten om het bedrag te verhogen of juist te verlagen.

8.4

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4

  Gemiddelde beoordeling op basis van 215 klantbeoordelingen

  De voordelen van periodiek beleggen op een rij

   

  • U stapt gespreid in en spreidt daarmee uw risico

  • Geen omkijken naar inleggen, maar een automatische incasso

  • Periodiek beleggen doet u bij Evi al vanaf € 50

  • U kiest zelf het bedrag dat u periodiek wilt beleggen

  • Evi belegt uw inleg in lijn met uw beleggingsprofiel

  Direct contact?

  Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

  Second opinion?

  Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

  Overstappen naar Evi?

  Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.