Periodiek Beleggen

Spreid uw risico en bouw ongemerkt aan uw vermogen door periodiek te beleggen

 • Ongemerkt vermogen opbouwen
 • Betere spreiding
 • Zelf de touwtjes in handen

Wat is periodiek beleggen?

Met periodiek beleggen zorgt u voor spreiding van uw risico en bouwt u bijna ongemerkt aan uw vermogen. De hoogte van uw inleg bepaalt u uiteraard zelf. Doryne vertelt u er alles over in deze video.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Ongemerkt vermogen opbouwen

U stelt eenmalig een incasso in en heeft er daarna geen omkijken meer naar. Zo bouwt u automatisch aan uw vermogen

Betere spreiding

Door op vaste momenten aan te kopen middelt u uw aankoopprijs. Daardoor heeft een eventuele koersdaling minder grote invloed op uw totaalrendement

Zelf de touwtjes in handen

U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag en kunt dit op elk moment aanpassen. Heel eenvoudig via de Evi App of Mijn Evi

1,5miljard

€1,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Stap 1: Word Evi Go klant

Kies uw risicoprofiel en start met uw aanmelding.

Klant worden

Stap 2: Geef aan dat u periodiek wilt beleggen

Stap 3: Geef aan hoeveel u maandelijks wilt beleggen

Stap 4: Bevestig uw periodieke koop

De voordelen van periodiek beleggen op een rij

 • Betere spreiding
 • Door automatische incasso heeft u er geen omkijken meer naar
 • U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag
 • Eenvoudig aan- en uit te zetten
 • Bijna ongemerkt vermogen opbouwen, een rustig gevoel
Evi Avatar 5

Geïnteresseerd? Wilt u graag meer weten over Evi Beheer?

Mail me het introductiepakket

Uw situatie doorspreken met een beleggingscoach?

Bent u er nog niet helemaal uit wat u met uw vermogen wilt doen? Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches. Samen kiezen we een oplossing die past bij uw wensen en doelen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met een Evi coach.

Wim

Wim Ravestein

Veelgestelde vragen over periodiek beleggen

Wat is periodiek beleggen?

Met periodiek beleggen legt u iedere maand een bedrag naar keuze in op uw Evi beleggingsrekening. Het te beleggen bedrag wordt automatisch van uw tegenrekening afgeschreven en voor u belegd.

Wat zijn de voordelen van periodiek beleggen?

Zodra u start met periodiek beleggen, bouwt u ongemerkt aan uw vermogen. Doordat u op verschillende momenten beleggingen aankoopt spreidt u het instaprisico. Zo bent u op langere termijn minder gevoelig voor koersschommelingen.

Waarom zou ik starten met periodiek beleggen?

U laat zich minder afleiden door emoties rond het timen van de markt. Beleggers proberen soms het juiste instapmoment te bepalen. Het timen van de markt is echter meer geluk dan wijsheid, zo blijkt uit onderzoek. Als u niet start, loopt u het risico dat uw geld lang aan de zijlijn staat terwijl u wacht op het juiste moment. In die periode kan uw geld niet renderen.

Wat zijn de kosten van periodiek beleggen?

Er zijn geen specifieke kosten verbonden aan periodiek beleggen u betaalt geen transactiekosten. Wel betaalt u een percentage over het totaal van uw vermogen dat u belegt bij Evi.

Wanneer moet ik starten met periodiek beleggen?

U kunt ieder moment beginnen met periodiek beleggen. Hoe eerder u start, hoe meer u de tijd in uw voordeel kunt laten werken. Zo legt u de basis voor het vermogen op lange termijn. Vermogen waarmee u op termijn uw financiële doelen kunt behalen, zoals eerder stoppen met werken of genieten van uw pensioen.

Hoe stel ik periodiek beleggen in?

U stelt periodiek beleggen gemakkelijk in via Mijn Evi of via de Evi App. Met drie klikken op de knop heeft u het geregeld. Ga naar opdrachten, kies het bedrag bij incasso, en bevestig uw opdracht. Vanaf nu bouwt u met gemak aan uw vermogen.

Kan ik periodiek beleggen gemakkelijk aanpassen - of weer uitzetten?

Uiteraard kunt u, indien gewenst, het bedrag van uw periodieke inleg tussentijds aanpassen. Dat doet u binnen enkele seconden via “opdrachten” in Mijn Evi of via de Evi App. Op dezelfde manier kunt u periodiek beleggen uitzetten indien gewenst. U zit altijd zelf aan de knoppen.

Wat kan periodiek beleggen mij opleveren?

We hebben voor u een rekentool, bereken hier direct wat het u kan opleveren.

Beleggen

Hoe belegt Evi voor jou?

Welke beleggingsbeslissingen maakt Evi binnen de bandbreedte van het risicoprofiel waarin je belegt? En hoe gaat Evi hiermee om in rustige en onrustige periodes?

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
 • Totale inleg
 • Doelbedrag
 • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

34.239.152.207