Periodiek Beleggen

Spreid uw risico en bouw ongemerkt aan uw vermogen door periodiek te beleggen

  • Ongemerkt vermogen opbouwen
  • Betere spreiding
  • Zelf de touwtjes in handen

Wat is periodiek beleggen?

Met periodiek beleggen zorgt u voor spreiding van uw risico en bouwt u bijna ongemerkt aan uw vermogen. De hoogte van uw inleg bepaalt u uiteraard zelf. Doryne vertelt u er alles over in deze video.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Ongemerkt vermogen opbouwen

U stelt eenmalig een incasso in en heeft er daarna geen omkijken meer naar. Zo bouwt u automatisch aan uw vermogen

Betere spreiding

Door op vaste momenten aan te kopen middelt u uw aankoopprijs. Daardoor heeft een eventuele koersdaling minder grote invloed op uw totaalrendement

Zelf de touwtjes in handen

U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag en kunt dit op elk moment aanpassen. Heel eenvoudig via de Evi App of Mijn Evi

7,5miljard

€7,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Stap 1: Word Evi Go klant

Kies uw risicoprofiel en start met uw aanmelding.

Klant worden

Stap 2: Geef aan dat u periodiek wilt beleggen

Stap 3: Geef aan hoeveel u maandelijks wilt beleggen

Stap 4: Bevestig uw periodieke koop

De voordelen van periodiek beleggen op een rij

  • Betere spreiding
  • Door automatische incasso heeft u er geen omkijken meer naar
  • U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag
  • Eenvoudig aan- en uit te zetten
  • Bijna ongemerkt vermogen opbouwen, een rustig gevoel
Evi Avatar 5

Geïnteresseerd? Wilt u graag meer weten over Evi Beheer?

Mail me het introductiepakket

Uw situatie doorspreken met een beleggingscoach?

Bent u er nog niet helemaal uit wat u met uw vermogen wilt doen? Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches. Samen kiezen we een oplossing die past bij uw wensen en doelen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met een Evi coach.

Wim

Wim Ravestein

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Veelgestelde vragen over periodiek beleggen

Wat is periodiek beleggen?

Met periodiek beleggen legt u iedere maand een bedrag naar keuze in op uw Evi beleggingsrekening. Het te beleggen bedrag wordt automatisch van uw tegenrekening afgeschreven en voor u belegd.

Wat zijn de voordelen van periodiek beleggen?

Zodra u start met periodiek beleggen, bouwt u ongemerkt aan uw vermogen. Doordat u op verschillende momenten beleggingen aankoopt spreidt u het instaprisico. Zo bent u op langere termijn minder gevoelig voor koersschommelingen.

Waarom zou ik starten met periodiek beleggen?

U laat zich minder afleiden door emoties rond het timen van de markt. Beleggers proberen soms het juiste instapmoment te bepalen. Het timen van de markt is echter meer geluk dan wijsheid, zo blijkt uit onderzoek. Als u niet start, loopt u het risico dat uw geld lang aan de zijlijn staat terwijl u wacht op het juiste moment. In die periode kan uw geld niet renderen.

Wat zijn de kosten van periodiek beleggen?

Er zijn geen specifieke kosten verbonden aan periodiek beleggen u betaalt geen transactiekosten. Wel betaalt u een percentage over het totaal van uw vermogen dat u belegt bij Evi.

Wanneer moet ik starten met periodiek beleggen?

U kunt ieder moment beginnen met periodiek beleggen. Hoe eerder u start, hoe meer u de tijd in uw voordeel kunt laten werken. Zo legt u de basis voor het vermogen op lange termijn. Vermogen waarmee u op termijn uw financiële doelen kunt behalen, zoals eerder stoppen met werken of genieten van uw pensioen.

Hoe stel ik periodiek beleggen in?

U stelt periodiek beleggen gemakkelijk in via Mijn Evi of via de Evi App. Met drie klikken op de knop heeft u het geregeld. Ga naar opdrachten, kies het bedrag bij incasso, en bevestig uw opdracht. Vanaf nu bouwt u met gemak aan uw vermogen.

Kan ik periodiek beleggen gemakkelijk aanpassen - of weer uitzetten?

Uiteraard kunt u, indien gewenst, het bedrag van uw periodieke inleg tussentijds aanpassen. Dat doet u binnen enkele seconden via “opdrachten” in Mijn Evi of via de Evi App. Op dezelfde manier kunt u periodiek beleggen uitzetten indien gewenst. U zit altijd zelf aan de knoppen.

Wat kan periodiek beleggen mij opleveren?

We hebben voor u een rekentool, bereken hier direct wat het u kan opleveren.

Beleggen

Hoe belegt Evi voor jou?

Welke beleggingsbeslissingen maakt Evi binnen de bandbreedte van het risicoprofiel waarin je belegt? En hoe gaat Evi hiermee om in rustige en onrustige periodes?

Introductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.238.121.7