Evi4Kids

 • Investeren in de toekomst voor uw kind
 • Maandelijks inleggen
 • Aantrekkelijk rendement

 

 

Beleggen voor uw kind

Investeer in de toekomst van uw kinderen. Als ouder zet u graag wat geld opzij voor uw kind. Voor een studie, een rijbewijs of misschien een huis? Kleine kinderen zijn snel groot. Hoe ouder ze worden, hoe groter hun wensen. Welke wensen uw kinderen ook hebben, bouw vanaf nu aan hun vermogen met Evi4Kids. 

Hoe werkt beleggen voor uw kind?

U opent een rekening op naam van uw kind. Dat maakt het gelijk leuk. U bent zelf beheerder van de rekening tot de 18e verjaardag van uw kind. Daarna beschikt uw kind over het vermogen.

 • U stapt al in vanaf €1.000

  Doorloop de vragen, houd uw ID en die van uw kind bij de hand, u ontvangt een persoonlijk voorstel

 • Bepaal uw inleg

  Stort eenmalig een groter bedrag of leg periodiek in via één vaste tegenrekening

 • Start met beleggen

  Open een rekening en begin met beleggen op naam van uw kind

Schenken Beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

8,3

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

Gemiddelde beoordeling op basis van 769 klantbeoordelingen

Welk rendement heeft Evi4Kids opgeleverd?

Het beleggingsbeleid van Evi4Kids is gericht op stabiele vermogensgroei. Daarmee streven we naar een aantrekkelijk rendement op de lange termijn. Hiernaast ziet u de rendementen van de Evi4Kids profielen van de afgelopen 5 jaar.

Evi toont u het rendement op beleggingen na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

{{item[1]}}

{{ item[2]}} risico

Rustig nalezen wat Evi4Kids voor u kan doen?

Mail me het introductiepakket

Schenken aan uw (klein)kind

Met Evi4Kids belegt u op naam van uw kind. Daardoor kan de Belastingdienst stortingen op deze rekening zien als schenking. In 2023 mogen ouders samen € 6.035 belastingvrij schenken aan een kind. Grootouders mogen aan een kleinkind € 2.418 belastingvrij schenken.

 

Meer info over schenken aan kinderen

Maak kennis met de Evi app

Altijd en overal veilig toegang tot uw Evi rekening met de Evi app. 

In de Evi App:

 • Ziet u in een oogopslag uw vermogensontwikkeling
 • Doet u met gemak een storting via iDeal
 • En bent u altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen
Ontdek de Evi App
Ev Screenshot App 1 Start Black

Introductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Beleggingsrekening voor uw kind?

Uw geld laten beleggen met Evi4Kids? We geven graag meer informatie over de rendementen, de vermogensverdeling en Evi's tarieven wanneer u ervoor kiest om uw vermogen te beleggen bij Evi4Kids. 

Rendement

Kies voor vermogensbeheer met een aantrekkelijk rendement. Ons beleggingsbeleid is gericht op een stabiele vermogensgroei. Evi helpt u met het bepalen van uw beleggingsprofiel, zodat we voor u kunnen beleggen tegen een aanvaardbaar risico.

Vermogensverdeling

Evi belegt voor u in één van de 5 Evi Fondsen met onderliggend zo’n 20 zorgvuldig gekozen beleggingsfondsen. Onze voorkeur gaat uit naar stabiliteit. Uw vermogen wordt voornamelijk belegd in fondsen met aandelen en obligaties.

Scherpe Tarieven

Voor een Evi4Kids rekening betaalt u een vaste beheervergoeding. Deze vergoeding wordt berekend over het gemiddeld belegd vermogen. Ook rekenen de fondsen waarin u belegt kosten.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.238.121.7