Evi4Kids

 • Investeren in de toekomst voor uw kind
 • Maandelijks inleggen
 • Aantrekkelijk rendement

Beleggen voor uw kind

Investeer in de toekomst van uw kinderen. Als ouder zet u graag wat geld opzij voor uw kind. Voor een studie, een rijbewijs of misschien een huis? Kleine kinderen zijn snel groot. Hoe ouder ze worden, hoe groter hun wensen. Welke wensen uw kinderen ook hebben, bouw vanaf nu aan hun vermogen met Evi4Kids. 

Hoe werkt beleggen voor uw kind?

U opent een rekening op naam van uw kind. Dat maakt het gelijk leuk. U bent zelf beheerder van de rekening tot de 18e verjaardag van uw kind. Daarna beschikt uw kind over het vermogen.

 • U stapt al in vanaf €1.000

  Doorloop de vragen, houd uw ID en die van uw kind bij de hand, u ontvangt een persoonlijk voorstel

 • Bepaal uw inleg

  Stort eenmalig een groter bedrag of leg periodiek in via één vaste tegenrekening

 • Start met beleggen

  Open een rekening en begin met beleggen op naam van uw kind

8.3

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

  Gemiddelde beoordeling op basis van 379 klantbeoordelingen

  Aantrekkelijk rendement bij beleggen voor uw kind

  De spaarrente is historisch laag. Dat maakt beleggen voor kinderen extra interessant, ondanks het hogere risico. Op langere termijn is er kans op een hoger rendement dan bij sparen. Evi toont u het rendement op beleggingen na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in het koers van de fondsen. Omdat Evi sinds 2018 belegt via profielfondsen, wordt in de grafiek gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen van voor die tijd.

  De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

  Schenken aan uw (klein)kind

  Met Evi4Kids belegt u op naam van uw kind. Daardoor kan de Belastingdienst stortingen op deze rekening zien als schenking. In 2021 mogen ouders samen € 6.604 belastingvrij schenken aan een kind. Grootouders mogen aan een kleinkind € 3.244 belastingvrij schenken.

  De Evi App

  Met de Evi App bent u altijd op de hoogte van uw beleggingen. Download hem nu voor Apple of Android.

  • Altijd inzicht in uw rendement
  • Eenvoudig inleggen en bijstorten
  • Evi’s beleggingsnieuws via onze maandupdate
  De informatie is goed en overzichtelijk terug te vinden in de handige app Tim, Vleuten

  Beleggen voor uw kind al vanaf € 1.000

  Open nu een Evi4Kids rekening

  Beleggingsrekening voor uw kind?

  Uw geld laten beleggen met Evi4Kids? We geven graag meer informatie over de rendementen, de vermogensverdeling en Evi's tarieven wanneer u ervoor kiest om uw vermogen te beleggen bij Evi4Kids. Duurzaam investeren bij Evi.

  Rendement

  Kies voor vermogensbeheer met een aantrekkelijk rendement. Ons beleggingsbeleid is gericht op een stabiele vermogensgroei. Evi helpt u met het bepalen van uw beleggingsprofiel, zodat we voor u kunnen beleggen tegen een aanvaardbaar risico.

  Vermogensverdeling

  Evi belegt voor u in één van de 5 Evi Fondsen met onderliggend zo’n 20 zorgvuldig gekozen beleggingsfondsen. Onze voorkeur gaat uit naar stabiliteit. Uw vermogen wordt voornamelijk belegd in fondsen met aandelen en obligaties.

  Scherpe Tarieven

  Voor een Evi4Kids rekening betaalt u een vaste beheervergoeding. Deze vergoeding wordt berekend over het gemiddeld belegd vermogen. Ook rekenen de beleggingsfondsen waarin u belegt kosten.

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.