Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp +31203544545
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Evi4Kids

 • Investeren in de toekomst
 • Belastingvrij schenken aan uw kind
 • Aantrekkelijk rendement

Beleggen voor uw kind

Investeer in de toekomst van uw kind. Als ouder of grootouder wilt u uw (klein)kind graag financieel op weg helpen wanneer hij of zij volwassen wordt. Bijvoorbeeld door te helpen bij het betalen van een studie, een rijbewijs of misschien bij het kopen van een huis. Een spaarpotje voor uw kind komt dan goed van pas. U kunt vermogen opbouwen door te beleggen voor uw kind, maar dat kost tijd. Start daarom vandaag met beleggen en investeer in de toekomst van uw kind. 

Hoe werkt beleggen voor uw kind?

Wanneer u een Evi4kids rekening opent, staat deze op naam van uw kind. U bent zelf beheerder van de rekening tot de 18e verjaardag van uw kind. Daarna kan alleen uw kind bij het geld op de rekening. Hij of zij bepaalt dan zelf wat er met het geld gebeurt; opnemen of verder beleggen. Grootouders kunnen ook een Evi4kids rekening openen voor hun kleinkind. Hiervoor is wel toestemming nodig van één van de ouders.

 • Open uw Evi4kids rekening

  Ontvang een persoonlijk voorstel, open uw Evi4kids rekening en doe uw eerste storting

 • Bepaal uw inleg

  Stort eenmalig een groter bedrag of leg periodiek in via één vaste tegenrekening

 • Start met beleggen

  Begin met beleggen op naam van uw kind

Aantrekkelijk rendement bij beleggen voor uw kind

De spaarrente is historisch laag. Dat maakt beleggen voor kinderen extra interessant, ondanks het hogere risico. Op langere termijn is er kans op een hoger rendement dan bij sparen. Evi toont u het rendement op beleggingen na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in het koers van de beleggingsfondsen. Ons beleggingsbeleid is gericht op een stabiele vermogensgroei.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

8.3

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

  Gemiddelde beoordeling op basis van 200 klantbeoordelingen

  Schenken aan uw (klein)kind

  Met Evi4Kids belegt u op naam van uw kind. Daardoor kan de Belastingdienst stortingen op deze rekening zien als schenking. In 2020 mogen ouders samen € 5.515 belastingvrij schenken aan een kind. Grootouders mogen aan een kleinkind € 2.208 belastingvrij schenken.

  De Evi App

  Met de Evi App bent u altijd op de hoogte van uw beleggingen. Download hem nu voor Apple of Android.

  • Altijd inzicht in uw rendement
  • Eenvoudig inleggen en bijstorten
  • Evi’s beleggingsnieuws via onze maandupdate
  De informatie is goed en overzichtelijk terug te vinden in de handige app Tim, Vleuten

  Beleggen voor uw kind al vanaf € 1.000

  Open nu een Evi4Kids rekening

  Meer informatie over beleggen voor uw kind

  Uw geld laten beleggen met Evi4Kids? We geven graag meer informatie over de rendementen, de vermogensverdeling en Evi's tarieven wanneer u ervoor kiest om uw vermogen te beleggen bij Evi4Kids.

  Rendement

  Kies voor vermogensbeheer met een aantrekkelijk rendement. Ons beleggingsbeleid is gericht op een stabiele vermogensgroei. Evi helpt u met het bepalen van uw beleggingsprofiel, zodat we voor u kunnen beleggen tegen een aanvaardbaar risico.

  Vermogensverdeling

  Evi belegt voor u in één van de 5 Evi Fondsen met onderliggend zo’n 20 zorgvuldig gekozen beleggingsfondsen. Onze voorkeur gaat uit naar stabiliteit. Uw vermogen wordt voornamelijk belegd in fondsen met aandelen en obligaties.

  Scherpe Tarieven

  Voor een Evi4Kids rekening betaalt u een vaste beheervergoeding. Deze vergoeding wordt berekend over het gemiddeld belegd vermogen. Ook rekenen de beleggingsfondsen waarin u belegt kosten.

  Direct contact?

  Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. U heeft direct contact met een van onze medewerkers. Evi helpt u graag.

  Afspraak maken?

  Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Maak een afspraak en Evi neemt contact met u op!

  Overstappen naar Evi?

  Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.