Evi4Kids

 • Investeren in de toekomst voor uw kind
 • Maandelijks inleggen
 • Aantrekkelijk rendement

 

 

Beleggen voor uw kind

Investeer in de toekomst van uw kinderen. Als ouder zet u graag wat geld opzij voor uw kind. Voor een studie, een rijbewijs of misschien een huis? Kleine kinderen zijn snel groot. Hoe ouder ze worden, hoe groter hun wensen. Welke wensen uw kinderen ook hebben, bouw vanaf nu aan hun vermogen met Evi4Kids. 

Hoe werkt beleggen voor uw kind?

U opent een rekening op naam van uw kind. Dat maakt het gelijk leuk. U bent zelf beheerder van de rekening tot de 18e verjaardag van uw kind. Daarna beschikt uw kind over het vermogen.

 • U stapt al in vanaf €1.000

  Doorloop de vragen, houd uw ID en die van uw kind bij de hand, u ontvangt een persoonlijk voorstel

 • Bepaal uw inleg

  Stort eenmalig een groter bedrag of leg periodiek in via één vaste tegenrekening

 • Start met beleggen

  Open een rekening en begin met beleggen op naam van uw kind

Schenken Beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

8,4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4

Gemiddelde beoordeling op basis van 468 klantbeoordelingen

Welk rendement heeft Evi4Kids opgeleverd?

Het beleggingsbeleid van Evi4Kids is gericht op stabiele vermogensgroei. Daarmee streven we naar een aantrekkelijk rendement op de lange termijn. Hiernaast ziet u de rendementen van de Evi4Kids profielen van de afgelopen 5 jaar.

Evi toont u het rendement op beleggingen na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Bekijk de rendementen van Evi4Kids

{{item[1]}}

{{ item[2]}} risico

Rustig nalezen wat Evi4Kids voor u kan doen?

Mail me het introductiepakket

Schenken aan uw (klein)kind

Met Evi4Kids belegt u op naam van uw kind. Daardoor kan de Belastingdienst stortingen op deze rekening zien als schenking. In 2023 mogen ouders samen € 6.035 belastingvrij schenken aan een kind. Grootouders mogen aan een kleinkind € 2.418 belastingvrij schenken.

 

Meer info over schenken aan kinderen

Maak kennis met de Evi app

Altijd en overal veilig toegang tot uw Evi rekening met de Evi app. 

In de Evi App:

 • Ziet u in een oogopslag uw vermogensontwikkeling
 • Doet u met gemak een storting via iDeal
 • En bent u altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen
Ontdek de Evi App
Ev Screenshot App 1 Start Black

Beleggingsrekening voor uw kind?

Uw geld laten beleggen met Evi4Kids? We geven graag meer informatie over de rendementen, de vermogensverdeling en Evi's tarieven wanneer u ervoor kiest om uw vermogen te beleggen bij Evi4Kids. 

Rendement

Kies voor vermogensbeheer met een aantrekkelijk rendement. Ons beleggingsbeleid is gericht op een stabiele vermogensgroei. Evi helpt u met het bepalen van uw beleggingsprofiel, zodat we voor u kunnen beleggen tegen een aanvaardbaar risico.

Vermogensverdeling

Evi belegt voor u in één van de 5 Evi Fondsen met onderliggend zo’n 20 zorgvuldig gekozen beleggingsfondsen. Onze voorkeur gaat uit naar stabiliteit. Uw vermogen wordt voornamelijk belegd in fondsen met aandelen en obligaties.

Scherpe Tarieven

Voor een Evi4Kids rekening betaalt u een vaste beheervergoeding. Deze vergoeding wordt berekend over het gemiddeld belegd vermogen. Ook rekenen de fondsen waarin u belegt kosten.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
 • Totale inleg
 • Doelbedrag
 • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

34.239.152.207