Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Evi is dag én nacht alert

Ze neemt u het werk uit handen

U bepaalt hoe Evi u coacht

U bepaalt zelf hoe u wilt beleggen, of u dat helemaal aan Evi overlaat of juist zelf wilt meebeslissen. Wat u ook doet, Evi is uw coach en zorgt dat u er nooit alleen voor staat. Evi belegt voor u met een consequent beleggingsbeleid en laat zich niet van de wijs brengen.

Heeft een duidelijke beleggingsfilosofie

Evi belegt zorgvuldig en kiest voor gespreid beleggen in gespecialiseerde fondsen, de zogenaamde ‘niche spelers’. Want we geloven meer in de sterkste atleet op één nummer dan in een tienkamper.

Meer over onze beleggingsfilosofie

Uw beleggingsprofiel is de basis

Met een online vragenlijst helpt Evi u met het bepalen van uw beleggingsprofiel. Wij leggen u onder andere vragen voor over uw huidige financiële situatie, de doelstellingen van uw beleggingen en de mate waarin u risico wilt en kunt lopen.

Portefeuille met beleggingsfondsen

Op basis van uw beleggingsprofiel en doelen stelt Evi een portefeuille samen. Een optimale spreiding over verschillende beleggingscategorieën zoals aandelen en obligaties en sectoren zoals grondstoffen en onroerend goed. Op detailniveau kunt u online altijd alles volgen.

Meer over onze fondsselectie

Regelmatige rebalancing

Op basis van risico- en rendementsontwikkelingen stelt Evi uw portefeuille meerdere keren per jaar bij, zodat u binnen uw beleggingsprofiel kunt blijven beleggen. Dit doen we door de middelenverdeling binnen uw portefeuille bij te stellen, maar ook door het wisselen van fondsen.

Even onder ons... Ben jij er al uit om te gaan sparen of beleggen?

Help me met kiezen

Kijk hoe Evi werkt

Neem een kijkje in een bestaande portefeuille

Geïnteresseerd in Evi? Neem via onze mobiele app vrijblijvend een kijkje in een bestaande beleggingsportefeuille bij Evi Beheer. Ervaar zo hoe het is om te beleggen met Evi.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
Evi stelt haar beleggingsbeleid goed af op de klant.
Wat vinden onze klanten?
Ik vind het een perfect systeem. Heel erg toegankelijk, zeer informatief, laagdrempelig en iedere keer zeer actueel. Sinds deelname aan Evi ben ik het beleggen leuk gaan vinden.
Wat vinden onze klanten?
Makkelijk, overzichtelijk en geeft de (onervaren) belegger goede informatie. Ook heb ik het gevoel dat er een goed beleggingsbeleid achter zit!
Wat vinden onze klanten?
Omdat ik Evi prettig vind, als beheerklant heb ik er geen omkijken naar en de informatie voorziening is goed en volledig. Je voelt je betrokken bij het beleggen, alles is overzichtelijk.