Evi is dag én nacht alert

Ze neemt u het werk uit handen

U bepaalt hoe Evi u coacht

U bepaalt zelf hoe u wilt beleggen, of u dat helemaal aan Evi overlaat of juist zelf wilt meebeslissen. Wat u ook doet, Evi is uw coach en zorgt dat u er nooit alleen voor staat. Evi belegt voor u met een consequent beleggingsbeleid en laat zich niet van de wijs brengen.

Heeft een duidelijke beleggingsfilosofie

Evi belegt zorgvuldig en kiest via de Evi Fondsen voor gespreid beleggen in gespecialiseerde fondsen, de zogenaamde ‘niche spelers’. Want we geloven meer in de sterkste atleet op één nummer dan in een tienkamper.

Meer over onze beleggingsfilosofie

Evi Fonds met beleggingsfondsen

Beleggers zijn verschillend. En daarom heeft Evi vijf verschillende Evi Fondsen samengesteld. Elk Evi Fonds bestaat uit ongeveer 20 zorgvuldig geselecteerde, gespecialiseerde beleggingsfondsen. Zo zorgen we voor een optimale spreiding over verschillende de beleggingscategorieën zoals aandelen, obligaties, onroerend goed en grondstoffen.

Uw beleggingsprofiel is de basis

Met een online vragenlijst helpt Evi u met het bepalen van uw beleggingsprofiel. Wij leggen u onder andere vragen voor over uw huidige financiële situatie, de doelstellingen van uw beleggingen en de mate waarin u risico wilt en kunt lopen. Aan elk profiel zit een Evi Fonds gekoppeld.

Continue monitoring

Op basis van onze lange termijn visie en de ontwikkelingen in de markt wordt de samenstelling van het Evi Fonds continu aangepast aan de veranderende omgeving. Samen met de beheerder doen we dit door het belang van de individuele beleggingsfondsen in de Evi Fondsen aan te passen, maar ook door beleggingsfondsen te verwijderen of juist toe te voegen.

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiƫle markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

100.28.132.102