De rendementen van Evi4Kids

U wilt een potje opbouwen voor uw uw (klein)kind. De lage spaarrente maakt beleggen extra interessant, ondanks het hogere risico. Door te beleggen in een goed gespreide beleggingsportefeuille geeft dit op langere termijn kans op een hoger rendement dan sparen. En daarmee dus een mooier resultaat voor uw (klein)kind. Evi laat u graag de concrete resultaten zien.

Open nu een Evi4Kids rekening

Bij Evi4Kids belegt u volgens een van onze 5 beleggingsprofielen. Deze variëren qua risico- en rendementspotentieel. In onderstaande tool kunt u de verschillende profielen selecteren en ook diverse rendementsperiodes bekijken. Deze worden maandelijks geüpdatet.

Benieuwd naar de kosten van Evi4Kids? Bekijk dan hier onze scherpe tarieven.

Zeer Defensief

Minste risico

Defensief

Minder risico

Neutraal

Gemiddeld risico

Offensief

Meer risico

Zeer Offensief

Meeste risico

Zeer Defensief is geschikt voor beleggers die zeer sterk hechten aan vermogensbehoud op de korte termijn. Vermogensgroei op de lange termijn komt op de tweede plaats. U accepteert een beperkt negatief rendement op het belegd vermogen in een slecht beleggingsjaar.

Defensief is geschikt voor beleggers die hechten aan vermogensbehoud op de korte termijn, maar ook enige vermogensgroei op de lange termijn nastreven. U accepteert een gematigd negatief rendement in een slecht beleggingsjaar.

Neutraal is geschikt voor beleggers die zowel hechten aan vermogensbehoud op de korte termijn als aan vermogensgroei op de lange termijn. U accepteert een negatief rendement in een slecht beleggingsjaar en bent zich bewust van de risico’s die aan beleggen verbonden zijn.

Offensief is geschikt voor beleggers die hechten aan vermogensgroei op de lange termijn. Vermogensbehoud op de korte termijn is minder belangrijk. U accepteert een aanzienlijk negatief rendement in een slecht beleggingsjaar en bent zich bewust van de risico’s die aan beleggen verbonden zijn.

Zeer Offensief is geschikt voor beleggers die streven naar vermogensgroei op de lange termijn. U neemt bewust een groot risico om daarmee op de langere termijn een hoger rendement te behalen en accepteert een zeer aanzienlijk negatief rendement in een slecht beleggingsjaar.

Rendement

na aftrek directe kosten

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Netto historisch rendement

Evi heeft een lange historie. Zo kunt u zien hoe de verschillende modelportefeuilles het hebben gedaan, sinds 2002. Hieronder ziet u de rendementen op beleggingen na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in het koers van de beleggingsfondsen. Omdat Evi sinds 2018 belegt via profielfondsen, wordt in de grafiek gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen van voor die tijd. Deze rendementen zijn wel gebaseerd op daadwerkelijk behaalde historische rendementen van het Evi4Kids product.

De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.