De rendementen van Evi4Kids

U wilt een potje opbouwen voor uw uw (klein)kind. De lage spaarrente maakt beleggen extra interessant, ondanks het hogere risico. Door te beleggen in een goed gespreide beleggingsportefeuille geeft dit op langere termijn kans op een hoger rendement dan sparen. En daarmee dus een mooier resultaat voor uw (klein)kind. Evi laat u graag de concrete resultaten zien.

Open nu een Evi4Kids rekening

Bij Evi4Kids belegt u volgens een van onze 5 beleggingsprofielen. Deze variëren qua risico- en rendementspotentieel. In onderstaande tool kunt u de verschillende profielen selecteren en ook diverse rendementsperiodes bekijken. Deze worden maandelijks geüpdatet.

Benieuwd naar de kosten van Evi4Kids? Bekijk dan hier onze scherpe tarieven.

 

{{item[1]}}

{{ item[2]}} risico

Rendement

na aftrek kosten dienstverlening

{{ currentFooterText }}

In de grafiek wordt gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen. Deze rendementen zijn gebaseerd op daadwerkelijk behaalde historische rendementen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bron: Evi, deze rendementcijfers worden maandelijks geactualiseerd.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Rustig nalezen wat Evi4Kids voor u kan doen?

Mail me het introductiepakket

Netto historisch rendement

Evi heeft een lange historie. Zo kunt u zien hoe de verschillende modelportefeuilles het hebben gedaan, sinds 2002. Hieronder ziet u de rendementen op beleggingen na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in het koers van de beleggingsfondsen. Omdat Evi sinds 2018 belegt via profielfondsen, wordt in de grafiek gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen van voor die tijd. Deze rendementen zijn wel gebaseerd op daadwerkelijk behaalde historische rendementen van het Evi4Kids product.

 

{{item[1]}}

{{ item[2]}} risico

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Introductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.238.121.7