Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Beginnen met beleggen

Om te beginnen met beleggen hoeft u er geen verstand van te hebben. U hoeft het alleen nog maar te willen. Want met Evi kunt u ook beleggen! Hoe werkt beleggen en waar moet u rekening mee houden? Dat leest u hier.

Iedereen verdient Evi

Wat moet u weten voor u start?

Beleggen is een manier om vermogen op te bouwen. Voordat u van start gaat, is het goed om bij een paar punten stil te staan. Te beginnen met de meest belangrijke vraag: waarom zou u beginnen met beleggen? Evi geeft een antwoord op deze en andere vragen.

 • Waarom beleggen?

  Ga ik mijn vermogen beleggen of kies ik toch voor de veilige spaarrekening, ondanks de heel lage spaarrente? De stap om uw geld te investeren kan best groot zijn. Evi vertelt u meer over de voor- en nadelen van beleggen en een paar basisregels die iedere belegger moet kennen.

  Meer over 'Waarom beleggen?'
 • Risico's van beleggen

  Aan beleggen zijn risico's verbonden. Daar is weinig aan te veranderen. U kunt een deel van uw inleg verliezen. Met een aantal handige tips kunt u het risico wel verkleinen. Houd hier rekening mee voordat u gaat beginnen met beleggen.

  Meer over beleggingsrisico's
 • Instapmoment

  Het moment waarop u instapt, kan een behoorlijk verschil maken voor uw rendement. De kunst is dus om op het perfecte moment in te stappen, voor het beste rendement. Evi vertelt u meer over het bepalen van het beste instapmoment. Maar bestaat dat eigenlijk wel?

  Meer over instapmoment

Welke keuzes moet u maken?

Zoals voor heel veel dingen geldt ook voor beleggen dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Als beginnende belegger zijn er meerdere keuzes die u moet maken. Wij helpen u graag alvast op weg om die keuzes te vereenvoudigen.

 • Waarin beleggen?

  Aandelen, obligaties, ETF's, grondstoffen.. Er zijn heel veel verschillende categorieën waar u in kunt beleggen. Elke categorie heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar ook een eigen risico en potentieel rendement. Evi zet de verschillende opties op een rij.

  Meer over 'Waarin beleggen?'
 • Zelf of beheerd beleggen?

  Gaat u zelf uw portefeuille opbouwen en beheren of laat u het liever over aan experts? Een heel belangrijke vraag om uzelf te stellen. Zeker als beginnende belegger. Evi vertelt waar u aan moet denken bij het maken van die beslissing.

  Meer over uw opties
 • Beleggingsprofiel

  Voor u start met beleggen moet u weten welk risico u kunt en wilt nemen met het geld dat u gaat beleggen. Een beleggingsprofiel, ook wel risicoprofiel genoemd, helpt daarbij. Het geeft aan wat de verhouding is tussen het risico van de belegging en het potentiële rendement.

  Meer over beleggingsprofielen
1,5miljard

€1,5 miljard

aan vermogen, in België en Nederland, toevertrouwd.


Beleggingsmatch waardeert Evi met 5 sterren

De producten van Evi

Eenvoudig online beleggen met Evi als uw beleggingsexpert. Bekijk onze producten en ontdek wat bij u past.

Evi Go

Kies zelf een van de vijf Evi Fondsen en Evi doet de rest voor u.

 • Snel aan de slag, binnen 5 minuten beleggen
 • Kies zelf welk Evi Fonds en bijbehorend risico bij u past
 • Check zelf regelmatig of uw Evi Fonds nog past bij uw situatie

Evi Beheer

Beleggen zonder zorgen: Evi neemt u al het werkt uit handen.

 • Zorgvuldige intake van uw persoonlijke situatie
 • Samen met Evi uw beleggingsprofiel bepalen
 • Jaarlijks een automatische profielcheck
Toon meer Evi producten

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.