Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline

Beleggen bij Evi

  • Beste online vermogensbeheerder
  • Beleggen uitbesteed tegen scherp tarief
  • Online inzicht en persoonlijk contact
Start nu vanaf € 1000,-

Rendement gemiddeld p/j.*

0,00%

Neutraal beleggingsprofiel na aftrek kosten, van november 2012 t/m november 2017.

Laat Evi voor u beleggen

Wilt u uw geld beleggen, maar er niet dagelijks mee bezig zijn? Met Evi Beheer nemen wij u al het werk uit handen. Op basis van uw wensen en doelen bepalen we uw beleggingsprofiel en krijgt u van ons een persoonlijk beleggingsvoorstel. Na de eerste storting op uw Evi Beleggingsrekening beleggen wij uw geld voor u: verstandig, gespreid in fondsen en passend bij uw wensen.

*De waarde van uw beleggingen kan fluctueren, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Hoe zou Evi Beheer voor u beleggen?

Start met onze vragenlijst om uw beleggingsprofiel te bepalen. Ontvang direct en vrijblijvend een gedetailleerd voorstel in welke fondsen Evi Beheer voor u zou beleggen.

Aantrekkelijk rendement

Evi toont u het rendement op beleggingen na aftrek van directe en indirecte kosten. Ons beleggingsbeleid is gericht op een stabiele vermogensgroei. Evi helpt u met het bepalen van uw beleggingsprofiel, zodat we voor u kunnen beleggen tegen een aanvaardbaar risico.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Waar belegt Evi in?

Evi belegt gespreid in fondsen. Uw geld wordt wereldwijd verdeeld in fondsen met aandelen en obligaties.

We kiezen voor stabiliteit boven de waan van de dag en geloven in duurzaamheid. We beleggen in een selectie van gespecialiseerde fondsen waarvan we de fondsbeheerders echt kennen.

Op uw gemak nalezen hoe Evi werkt?

Mail me een informatiepakket

Scherpe tarieven

We zijn er trots op dat Beleggingsmatch de tarieven van Evi waardeert met maar liefst 5 sterren, op onder andere transparantie, hoogte van de tarieven en begrijpelijkheid van de kostenstructuur.

Voor Evi Beheer betaalt u Evi een vaste beheervergoeding. Ook rekenen de beleggingsfondsen waarin u belegt kosten. Die kunnen variëren, we geven daarom de gemiddeld verwachte kosten weer.
Vergelijk Evi anders eens met andere aanbieders!

Inkomensgericht
Profiel
0,82%
Gemiddelde totale kosten Evi Beheer
Defensief
Profiel
1,00%
Gemiddelde totale kosten Evi Beheer
Neutraal
Profiel
1,09%
Gemiddelde totale kosten Evi Beheer
Groeigericht
Profiel
1,18%
Gemiddelde totale kosten Evi Beheer
Offensief
Profiel
1,28%
Gemiddelde totale kosten Evi Beheer

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.