Wat kost Evi Pensioenbeleggen?

Bij de jongste telg van een private bank verwacht u naast bijzondere service op maat misschien ook hogere kosten. Toch biedt Evi Pensioenbeleggen een scherp tarief. Door goed op de kosten te letten blijft er meer over voor uw pensioenopbouw.  

Open nu een rekening

Kosten Evi Pensioenbeleggen

U betaalt een eenmalig bedrag en daarna jaarlijkse kosten voor de dienstverlening en beleggingen.

  • € 49Eenmalige aanmeldkosten

    U betaalt geen aanmeldkosten als u een rekening opent via een onafhankelijk financieel adviseur.

 

Kosten dienstverlening

  • € 25 + 0,30% over uw belegde vermogenDienstverleningskosten per jaar

 

Kosten beleggingen

  • 0,24% - 0,29%Jaarlijkse kosten voor beleggingen

    U belegt op basis van uw leeftijdsgroep in een mix van twee beleggingsfondsen (Kempen Profielfonds 0 en Kempen Profielfonds 5). Elke leeftijdsgroep heeft een eigen verdeling. U ziet de minimale en maximale jaarlijkse kosten voor beleggingen. Deze kosten worden verwerkt in de koers van de fondsen.

 

Overig

  • € 150Administratiekosten bij tussentijds beëindigen

In bovenstaand overzicht zijn de actuele tarieven per jaar weergegeven. Deze gelden sinds 13 maart 2024. De genoemde Kosten van de beleggingen zijn de gemiddelde kosten. Hieronder vindt u een uitgebreide toelichting op deze soorten kosten.

Op uw gemak nalezen hoe Evi Pensioenbeleggen werkt?

Mail me het introductiepakket

Meer uitleg over kosten  

Kosten dienstverlening

U betaalt jaarlijks voor onze dienstverlening. Deze kosten gaan ten laste van uw beleggingen.  
 

Kosten beleggingen

De jaarlijkse kosten voor beleggingen zijn de kosten die gemaakt worden voor het beheer van de Kempen Profielfondsen. Ze bestaan uit lopende kosten en transactiekosten. 
 

Lopende kosten

Hieronder vallen de beheervergoeding, administratiekosten, accountantskosten, vergunningen en bewaarvergoeding. We incasseren deze kosten niet, ze worden verwerkt in de koers van de fondsen.  
 

Transactiekosten

Transactiekosten ontstaan als de beheerders van de Kempen Profielfondsen transacties doen. Deze kosten gaan ten laste van het fondsvermogen en worden verwerkt in de koers van de fondsen.  
 

Andere kosten

Bij in- en uittreding in een Kempen Profielfonds worden kosten gemaakt door het fonds. Deze kosten noemen we de swing-factor. Ze worden niet rechtstreeks bij u in rekening gebracht maar als op- of afslag verwerkt in de koers van het fonds. Deze koers bestaat uit de intrinsieke waarde plus de ‘swing factor’ als er sprake is van een instroom in het fonds. Bij een uitstroom uit het fonds bestaat de koers uit de intrinsieke waarde minus de swing factor. Of de swing-factor positief of negatief is, kunnen wij vooraf niet tonen omdat de swing-factor besloten zit in de transactieprijs. Wij kunnen deze kosten daarom niet laten zien. De manier waarop de swing-factor door het Kempen Profielfonds wordt toegepast wordt gepubliceerd op website van Kempen. 

Verschil in kosten bij de Kempen profielfondsen?

Kempen Profielfonds 0 belegt meer in risicomijdende beleggingen en Kempen Profielfonds 5 meer in risicodragende beleggingen. Daardoor hebben ze ook verschillende kosten. Meer over de kosten van deze fondsen vindt u in het Essentiële informatiedocument (Eid). Deze vindt in de Evi App en Mijn Evi.  
 

Meer informatie over de verschillende soorten kosten is te vinden in de Afspraken voor Evi 
Pensioenbeleggen. Of bekijk hier de voorwaarden en de vergelijkingskaart.

7,5miljard

€7,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

Kies voor zelf pensioen opbouwen met Evi Pensioenbeleggen

Met Pensioenbeleggen van Evi van Lanschot kiest u voor vakmanschap tegen een scherp tarief. Door goed op de kosten te letten zorgen we ervoor dat er meer overblijft voor uw pensioenopbouw. Beleggen zit onze genen en we geloven in een persoonlijke aanpak.

Start nu met Evi Pensioenbeleggen en maak gebruik van de voordelen. 

Evi Avatar Cutout

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Rekening openen?

Zelf pensioen opbouwen met Evi Pensioenbeleggen? Open een rekening.

Overstappen naar Evi?

Elders opgebouwd pensioenvermogen overdragen naar Evi, zo geregeld met de Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Introductiepakket Evi Pensioenbeleggen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioenbeleggen. Een van onze specialisten belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.
100.28.132.102