Waarom kiezen voor

Evi van Lanschot?

Kennis om vermogen te laten groeien

U wilt uw vermogen laten groeien om bijvoorbeeld de studie van uw kinderen te kunnen financieren of eerder met pensioen te gaan. Dan bent u bij Evi van Lanschot aan het juiste adres. Evi inventariseert uw wensen en neemt het beheer van uw vermogen uit handen. Zo kunt u zich concentreren op andere zaken en helpt Evi uw financiële doelen te behalen. Evi is professioneel, persoonlijk en ervaren.

Ruim 280 jaar beleggingservaring

Evi kent de beleggingswereld door en door. Ze weet wat er op de beurzen speelt en ze volgt de ontwikkelingen op de voet. Dankzij haar jarenlange ervaring bij Van Lanschot heeft Evi de juiste expertise in huis om uw vermogen te laten groeien.

Meer over vermogensbeheer

Duurzaam Vermogensbeheer

Evi staat voor een leefbare wereld, nu en voor de komende generaties. Daarom beleggen we bij Evi uitsluitend in duurzame fondsen. In de eerste plaats kijken we of de ESG-principes, ofwel milieu, mens en bestuur echt geïntegreerd zijn in het beleggingsbeleid van de organisaties waarin we investeren. Daarnaast hebben we ook een aantal uitsluitingscriteria. Zo proberen we de wereld samen met onze beleggers iets beter te maken.

Meer over duurzaam beleggen

Persoonlijke aandacht voor u en uw vermogen

Om u optimaal te kunnen bedienen, willen we bij Evi van Lanschot eerst weten wat uw persoonlijke wensen zijn. Alleen dan kunnen we een passende oplossing aandragen die bijdraagt aan uw financiële doelstellingen. Zo stemmen we onze dienstverlening precies af op uw wensen. En als u persoonlijk contact wilt. kunt u Evi altijd bellen, whatsappen of mailen.

Lees meer over een beleggingsdoel

Evi groeit, en daar zijn we trots op

0

Ruim 26.500 Nederlanders beleggen bij Evi

€ 1,5 miljard

aan vermogen is aan Evi toevertrouwd

0

Evi-medewerkers gaan elke dag voor u aan de slag

Maak kennis met Evi van Lanschot

Evi is online én persoonlijk. Onze beleggingscoaches luisteren en denken mee over hoe u een beleggingsplan kunt inrichten. Proactief en gericht op uw toekomst.

 • Doryne Bouwman

  Doryne Bouwman vertelt over de persoonlijke aspecten bij het kiezen van een vermogensbeheeroplossing.

  Lees verder
 • Wim Ravestein

  Maak kennis met de visie van senior vermogenscoach Wim Ravestein. Over beleggen voor later, en meer.

  Lees verder
 • Ton Scheel

  Pensioenspecialist Ton Scheel, over eerder stoppen met werken. ‘Flexibiliteit voor jezelf creëren wordt belangrijker.’

  Lees verder
 • Bart Moons

  Maak kennis met Bart Moons, vermogenscoach voor de klanten van Evi van Lanschot.

  Lees verder

Ons beleggingsbeleid en de visie van Evi van Lanschot

‘Het mooie aan Evi is dat het laagdrempelig en toch persoonlijk is’

Hoofdeconoom Luc Aben verheldert de wereld van beleggen. De situatie op het wereldtoneel vertaalt hij naar ons eigen beleid.

Evi’s visie in haar maandupdates

Wat staat beleggers te wachten? Wat is het meest waarschijnlijke economische scenario? Evi geeft een terug- en vooruitblik. Ze gaat dieper in op het duurzame beleid en de rendementsontwikkelingen.

8.3

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4

  Gemiddelde beoordeling op basis van 379 klantbeoordelingen

  Geloof in duurzaam beleggen

  Evi van Lanschot maakt keuzes met de toekomst voor ogen. Ze houdt rekening met het effect van beslissingen van vandaag op de langere termijn. Dat gaat verder dan het financiële plaatje alleen. Ze werkt actief aan een leefbare toekomst door te investeren in het verduurzamen van de Evi Fondsen. Hierbij houden we rekening met mens, milieu en goed bestuur. Waardevol vermogensbeheer, ook voor volgende generaties.

  Vermogen opbouwen met beleggen

  Wilt u graag vermogen opbouwen? Dan heeft u misschien nog allerlei vragen. Wat is het beste instapmoment? Welk beleggingsprofiel past bij mij. Waar moet ik rekening mee houden als ik kies voor vermogensbeheer? En hoe zit het met bijvoorbeeld zakelijk of duurzaam beleggen bij Evi?

  De kennis om vermogen te laten groeien

  Evi van Lanschot vindt het belangrijk dat vermogens ook op de lange termijn rendement opleveren. Voor uzelf en uw gezin. Met oog voor mens, milieu en goed bestuur. Echte aandacht voor uw vermogen. Onze beleggingsexperts zorgen voor verantwoord vermogensbeheer

  Evi Vermogensbeheer

  Evi van Lanschot gaat voor een aantrekkelijk rendement op de lange termijn, met een goed gespreide portefeuille. Vanaf €10.000 kunt u al instappen.

  • Aantrekkelijk rendement
  • IEX: Beste Keuze online vermogensbeheer
  • Echte aandacht voor uw vermogen
  Meer over Evi Beheer
  Remment Evi Van Lanschot (1)

  "Door goede spreiding een verantwoord rendement", Remment-Jan Bakker, portefeuillemanager Evi van Lanschot

  0800 - 290 29 00

  Beleggen voor uw kind

  Zorgvuldig en verantwoord beleggen voor uw kind of kleinkind. Evi informeert u graag over de mogelijkheden!

  > Meer over Evi4Kids

  Beleggen voor uw pensioen

  Met de producten binnen Evi Pensioen bouwt u door middel van beleggen vermogen op voor een aanvullend inkomen na uw pensioen.

  > Meer over Evi Pensioen

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.