Waarom kiezen voor Evi van Lanschot?

Kennis om vermogen te laten groeien

U wilt uw vermogen laten groeien om bijvoorbeeld de studie van uw kinderen te kunnen financieren of eerder met pensioen te gaan. Dan bent u bij Evi van Lanschot aan het juiste adres. Evi inventariseert uw wensen en neemt het beheer van uw vermogen uit handen. Zo kunt u zich concentreren op andere zaken en helpt Evi uw financiële doelen te behalen. Evi is professioneel, persoonlijk en ervaren.

90%

Van onze klanten beveelt ons aan

Op klantenvertellen.nl

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4

Ruim 280 jaar beleggingservaring

Evi kent de beleggingswereld door en door. Ze weet wat er op de beurzen speelt en ze volgt de ontwikkelingen op de voet. Dankzij haar jarenlange ervaring bij Van Lanschot heeft Evi de juiste expertise in huis om uw vermogen te laten groeien.

 

Meer over vermogensbeheer
Andre Platbodem3

 

 

Meer over vermogensbeheer

Evi staat voor een leefbare wereld, nu en voor de komende generaties. Daarom beleggen we bij Evi uitsluitend in duurzame fondsen. In de eerste plaats kijken we of de ESG-principes, ofwel milieu, mens en bestuur echt geïntegreerd zijn in het beleggingsbeleid van de organisaties waarin we investeren. Daarnaast hebben we ook een aantal uitsluitingscriteria. Zo proberen we de wereld samen met onze beleggers iets beter te maken.

Meer over duurzaam beleggen
Pexels Janko Ferlic 1083502

 

 

Persoonlijke aandacht voor u en uw vermogen

Om u optimaal te kunnen bedienen, willen we bij Evi van Lanschot eerst weten wat uw persoonlijke wensen zijn. Alleen dan kunnen we een passende oplossing aandragen die bijdraagt aan uw financiële doelstellingen. Zo stemmen we onze dienstverlening precies af op uw wensen. En als u persoonlijk contact wilt. kunt u Evi altijd bellen, whatsappen of mailen.

 

Meer over persoonlijke aandacht
Van Lanschot Schild
1,5miljard

€1,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Maak kennis met uw beleggingscoach

Evi is online én persoonlijk. Onze beleggingscoaches luisteren en denken mee over hoe u een persoonlijk beleggingsplan inricht.

Wim Ravestein

Bij Evi is achter de schermen veel kennis aanwezig. Wie zijn de mensen achter de knoppen? Maak kennis met Wim Ravestein.

Ton Scheel

Pensioenspecialist Ton Scheel, over eerder stoppen met werken. ‘Flexibiliteit voor jezelf creëren wordt belangrijker.’

Ward Janssens

We helpen klanten graag bij het maken van een financieel plan voor de langere termijn. Maak kennis met Ward Janssens.

Actievoorwaarden Overstapservice

Meer weten over de overstapservice? Bekijk de actievoorwaarden of neem contact op met één van onze beleggingscoaches.

 

U stapt over van uw huidige beleggingsaanbieder naar een Evi Beheer rekening. Voor de overstap is het nodig dat u de beleggingen bij uw huidige beleggingsaanbieder verkoopt.

Vergoeding transactiekosten


Wij vergoeden de bij de verkoop gemaakte transactiekosten tot € 25 per fondsregel met maximum van € 500 per (nieuwe) klant.Evi vergoedt alleen de transactiekosten van beleggingen waarvan de opbrengst daadwerkelijk overkomt naar Evi.U mailt een foto of kopie van de specificatie van uw gemaakte kosten naar info@evivanlanschot.nl, onder vermelding van uw 6-cijferige Evi beleggingsrekeningnummer.Als u naar onze mening aan alle voorwaarden voldoet, storten we in de eerste week van het nieuwe kwartaal de daarvoor in aanmerking gemaakte kosten op uw Evi beleggingsrekening.De transactiekosten zijn maximaal 3 maanden voor indienen van de vergoeding gemaakt.Andere kosten dan transactiekosten, welke niet gemaakt worden voor naar Evi over te boeken liquiditeiten, komen niet voor vergoeding in aanmerking.Stortingen op de gekoppelde spaarrekening vallen buiten de voorwaarden.Evi mag de vergoeding terugvorderen als er is afgeweken van bovenstaande voorwaarden of in geval van misbruik.
Deze actie is ook te combineren met andere acties van Evi.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

34.239.152.207