Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp +31203544545
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Waarom u kiest voor Evi van Lanschot

De kennis om vermogen te laten groeien

U wilt uw vermogen laten beleggen. Zonder u te moeten verdiepen in de beleggingswereld. Want u besteedt uw tijd liever aan andere zaken. Als je weet wat iemand drijft kom je gemakkelijker tot oplossingen. Dat is waar Evi van Lanschot haar energie uit haalt; uw wereld en haar deskundigheid samenbrengen. Persoonlijk benaderbaar als u dat wenst.

Ruim 280 jaar beleggingskennis

Evi van Lanschot kent de beleggingswereld als geen ander en weet wat er speelt in de markt. Haar kennis is verankerd in het verleden, gestoeld op bijna drie eeuwen beleggingservaring. Die deskundigheid zet ze dagelijks in voor de vermogensopbouw van haar klanten. Met haar blik op de toekomst gericht.

Verantwoorde vermogensopbouw

Evi kiest voor een aantrekkelijk rendement op de lange termijn. Met oog voor duurzaamheid, zodat uw vermogen ook bijdraagt aan een leefbare wereld in de toekomst. En daarin zijn we ambitieus. De beheerders van de Evi Fondsen spreken bedrijven actief aan op hun gedrag en verantwoordelijkheid. Hiermee negeren we niet alleen verkeerde beleggingen maar zetten onze invloed actief in. Dat is toekomstbestendige vermogensopbouw. 

Echte aandacht voor u en uw vermogen

Evi is ervan overtuigd dat je pas echt goed kunt beleggen als je je hebt verdiept in de persoonlijke situatie van je klant. Niet zo gek, want als je weet wat iemand drijft kom je makkelijker tot passende oplossingen. Door uw wensen te koppelen aan onze kennis en digitale tools, ontstaat een gedeelde ambitie om te groeien. U ontdekt al snel hoe online en persoonlijk contact perfect samengaan.

Evi groeit, en daar zijn we trots op

0

Ruim 26.500 Nederlanders beleggen bij Evi

€ 1,5 miljard

aan vermogen is aan Evi toevertrouwd

0

Evi-medewerkers gaan elke dag voor u aan de slag

Maak kennis met Evi van Lanschot

Evi is online én persoonlijk. Onze beleggingscoaches luisteren en denken mee over hoe u een beleggingsplan kunt inrichten. Proactief en gericht op uw toekomst.

 • Doryne Bouwman

  Doryne Bouwman vertelt over de persoonlijke aspecten bij het kiezen van een vermogensbeheeroplossing.

  Lees verder
 • Wim Ravestein

  Maak kennis met de visie van senior vermogenscoach Wim Ravestein. Over beleggen voor later, en meer.

  Lees verder
 • Ton Scheel

  Pensioenspecialist Ton Scheel, over eerder stoppen met werken. ‘Flexibiliteit voor jezelf creëren wordt belangrijker.’

  Lees verder

Ons beleggingsbeleid en de visie van Evi van Lanschot

‘Het mooie aan Evi is dat het laagdrempelig en toch persoonlijk is’

Hoofdeconoom Luc Aben verheldert de wereld van beleggen. De situatie op het wereldtoneel vertaalt hij naar ons eigen beleid.

Evi’s visie in haar maandupdates

Wat staat beleggers te wachten? Wat is het meest waarschijnlijke economische scenario? Evi geeft een terug- en vooruitblik. Ze gaat dieper in op het duurzame beleid en de rendementsontwikkelingen.

8.4

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4

  Gemiddelde beoordeling op basis van 210 klantbeoordelingen

  Geloof in duurzaam beleggen

  Evi van Lanschot maakt keuzes met de toekomst voor ogen. Ze houdt rekening met het effect van beslissingen van vandaag op de langere termijn. Dat gaat verder dan het financiële plaatje alleen. Ze werkt actief aan een leefbare toekomst door te investeren in het verduurzamen van de Evi Fondsen. Hierbij houden we rekening met mens, milieu en goed bestuur. Waardevol vermogensbeheer, ook voor volgende generaties.

  Vermogen opbouwen met beleggen

  Wilt u graag vermogen opbouwen? Dan heeft u misschien nog allerlei vragen. Wat is het beste instapmoment? Welk beleggingsprofiel past bij mij. Waar moet ik rekening mee houden als ik kies voor vermogensbeheer? En hoe zit het met bijvoorbeeld zakelijk of duurzaam beleggen bij Evi?

  De kennis om vermogen te laten groeien

  Evi van Lanschot vindt het belangrijk dat vermogens ook op de lange termijn rendement opleveren. Voor uzelf en uw gezin. Met oog voor mens, milieu en goed bestuur. Echte aandacht voor uw vermogen. Onze beleggingsexperts zorgen voor verantwoord vermogensbeheer

  Evi Vermogensbeheer

  Evi van Lanschot gaat voor een aantrekkelijk rendement op de lange termijn, met een goed gespreide portefeuille. Vanaf €10.000 kunt u al instappen.

  • Aantrekkelijk rendement
  • IEX: Beste Keuze online vermogensbeheer
  • Echte aandacht voor uw vermogen
  Meer over Evi Beheer
  Remment Evi Van Lanschot (1)

  "Door goede spreiding een verantwoord rendement", Remment-Jan Bakker, portefeuillemanager Evi van Lanschot

  0800 - 290 29 00

  Beleggen voor uw kind

  Zorgvuldig en verantwoord beleggen voor uw kind of kleinkind. Evi informeert u graag over de mogelijkheden!

  > Meer over Evi4Kids

  Beleggen voor uw pensioen

  Met de producten binnen Evi Pensioen bouwt u door middel van beleggen vermogen op voor een aanvullend inkomen na uw pensioen.

  > Meer over Evi Pensioen

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.