Waarom kiezen voor Evi van Lanschot?

Kennis om vermogen te laten groeien

U wilt uw vermogen laten groeien om bijvoorbeeld de studie van uw kinderen te kunnen financieren of eerder met pensioen te gaan. Dan bent u bij Evi van Lanschot aan het juiste adres. Evi inventariseert uw wensen en neemt het beheer van uw vermogen uit handen. Zo kunt u zich concentreren op andere zaken en helpt Evi uw financiële doelen te behalen. Evi is professioneel, persoonlijk en ervaren.

90%

Van onze klanten beveelt ons aan

Op klantenvertellen.nl

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

Ruim 280 jaar beleggingservaring

Evi kent de beleggingswereld door en door. Ze weet wat er op de beurzen speelt en ze volgt de ontwikkelingen op de voet. Dankzij haar jarenlange ervaring bij Van Lanschot heeft Evi de juiste expertise in huis om uw vermogen te laten groeien.

 

Meer over vermogensbeheer
Andre Platbodem3

 

 

Meer over vermogensbeheer

Evi staat voor een leefbare wereld, nu en voor de komende generaties. Daarom beleggen we bij Evi uitsluitend in duurzame fondsen. In de eerste plaats kijken we of de ESG-principes, ofwel milieu, mens en bestuur echt geïntegreerd zijn in het beleggingsbeleid van de organisaties waarin we investeren. Daarnaast hebben we ook een aantal uitsluitingscriteria. Zo proberen we de wereld samen met onze beleggers iets beter te maken.

Pexels Janko Ferlic 1083502

 

 

Persoonlijke aandacht voor u en uw vermogen

Om u optimaal te kunnen bedienen, willen we bij Evi van Lanschot eerst weten wat uw persoonlijke wensen zijn. Alleen dan kunnen we een passende oplossing aandragen die bijdraagt aan uw financiële doelstellingen. Zo stemmen we onze dienstverlening precies af op uw wensen. En als u persoonlijk contact wilt. kunt u Evi altijd bellen, whatsappen of mailen.

 

Meer over persoonlijke aandacht
Van Lanschot Schild
7,5miljard

€7,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Maak kennis met Evi

Evi is online én persoonlijk. Onze specialisten luisteren en denken mee over hoe u een persoonlijk beleggingsplan inricht.

Actievoorwaarden Overstapservice

Meer weten over de overstapservice? Bekijk de actievoorwaarden of neem contact op met één van onze beleggingscoaches.

 

U stapt over van uw huidige beleggingsaanbieder naar een Evi Beheer rekening. Voor de overstap is het nodig dat u de beleggingen bij uw huidige beleggingsaanbieder verkoopt.

Vergoeding transactiekosten


Wij vergoeden de bij de verkoop gemaakte transactiekosten tot € 25 per fondsregel met maximum van € 500 per (nieuwe) klant. Evi vergoedt alleen de transactiekosten van beleggingen waarvan de opbrengst daadwerkelijk overkomt naar Evi. U mailt een foto of kopie van de specificatie van uw gemaakte kosten naar info@evivanlanschot.nl, onder vermelding van uw 6-cijferige Evi beleggingsrekeningnummer. Als u naar onze mening aan alle voorwaarden voldoet, storten we in de eerste week van het nieuwe kwartaal de daarvoor in aanmerking gemaakte kosten op uw Evi beleggingsrekening. De transactiekosten zijn maximaal 3 maanden voor indienen van de vergoeding gemaakt. Andere kosten dan transactiekosten, welke niet gemaakt worden voor naar Evi over te boeken liquiditeiten, komen niet voor vergoeding in aanmerking. Stortingen op de gekoppelde spaarrekening vallen buiten de voorwaarden. Evi mag de vergoeding terugvorderen als er is afgeweken van bovenstaande voorwaarden of in geval van misbruik.

Deze actie is ook te combineren met andere acties van Evi.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.238.121.7