Contact met onze Evi vermogenscoaches?

Heeft u vragen over Evi's producten? Onze Evi vermogenscoaches staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

 

Evi helpt u graag

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Maak kennis met Evi

Evi is online én persoonlijk. Onze specialisten luisteren en denken mee over hoe u een persoonlijk beleggingsplan inricht.

Wim Ravestein

Bij Evi is achter de schermen veel kennis aanwezig. Wie zijn de mensen achter de knoppen? Maak kennis met Wim Ravestein.

Ton Scheel

Pensioenspecialist Ton Scheel, over eerder stoppen met werken. ‘Flexibiliteit voor jezelf creëren wordt belangrijker.’

Dominique Leeseman

We helpen klanten graag bij het maken van een financieel plan voor de langere termijn. Maak kennis met Dominique Leeseman.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.230.143.213