Zakelijk beleggen

Laat uw zakelijk vermogen verantwoord groeien met onze beleggingsoplossingen

 • Benut de expertise van Evi van Lanschot
 • Fiscaal aantrekkelijk vermogen opbouwen
 • Aantrekkelijk rendement, scherpe tarieven

Zakelijk beleggen met persoonlijke aandacht

Ruim 280 jaar beleggingskennis

Met beleggingskennis verankerd in het verleden weet Evi van Lanschot als geen ander wat toekomstbestendige vermogensopbouw is.

Voor ondernemers met een BV

Onze zakelijke producten zijn specifiek gericht op ondernemers met een BV. Zzp'ers en eenmanszaken kunnen gebruikmaken van onze particuliere oplossingen.

Focus op duurzaamheid

Waar andere partijen kiezen om een specifieke duurzame propositie aan te bieden, hebben we er bij Evi voor gekozen om bij alle beleggingen rekening te houden met duurzaamheid.

7,5miljard

€7,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Waarom zakelijk beleggen bij Evi van Lanschot?

U werkt als ondernemer hard om uw zakelijk vermogen op te bouwen. Zonde om dat met de huidige rentestand op een spaarrekening te laten staan. Als ondernemer steekt u uw energie echter liever in uw zaak dan in de beurs. Door uw geld zakelijk te beleggen bij Evi van Lanschot bouwt u op een fiscaal aantrekkelijke manier vermogen op. U het ondernemerschap, wij de zorg voor uw vermogen.

Eerder Stoppen Met Werken Evi Van Lanschot

Bekijk onze oplossingen

U weet wat u wilt en gaat graag snel van start, kies dan voor Evi Go.
Liever persoonlijke begeleiding en advies? Kies dan voor Evi Beheer

Beleggen Met Evi Go Evi Van Lanschot

Evi Go Zakelijk

U kiest en onze experts doen de rest

 • Open binnen 5 minuten een Evi Go rekening
 • Onze experts beleggen in het door u gekozen Evi Fonds
 • Voor beleggers die zelf de regie willen houden
Wim R

Evi Beheer Zakelijk

Uitgebreide intake en persoonlijke begeleiding

 • Begeleiding bij het bepalen van uw beleggingsprofiel
 • Periodieke check of uw profiel nog past bij uw situatie
 • Voor ondernemers die volledig ontzorgd willen worden

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

7,5miljard

€7,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Bereken wat Evi Beheer Zakelijk u kan opleveren

Selecteer uw doel, doeljaar en doelvermogen. Evi berekent of uw doel, de haalbaarheid van uw doel en kijkt of het mogelijk is om samen dit doel te verwezenlijken.

 • Bepaal uw doel, doeljaar en doelbedrag
 • Vul uw inleg en het gewenste risico in
 • Pas eventueel uw inleg en risico aan
Kader Haalbaar

Uw situatie doorspreken met onze specialisten?

 Bent u er nog niet helemaal uit wat u met uw vermogen wilt doen? Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches. Samen kiezen we een oplossing die past bij uw wensen en doelen.

Maak een afspraak

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met een Evi coach.

Wim

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Geïnteresseerd? Wilt u graag meer weten over Evi Beheer?

Mail me het introductiepakket

Heeft u de Evi App al gedownload?

Met de Evi App heeft u altijd inzicht in uw rendement, bent u altijd op de hoogte van Evi's laatste beleggingsnieuws en kunt u eenvoudig bijstorten met iDEAL.

Download nu de Evi App
Screenshot Iphone
Welke mogelijkheden heb ik om zakelijk te beleggen?

U kunt kiezen voor zakelijk beleggen als bv/nv of zakelijk beleggen als zzp’er/eenmanszaak. Wilt u zakelijk gaan beleggen met vermogen uit uw bv of nv? Dan heeft u de keuze uit het openen van een zakelijke Evi  Beheer rekening (door tijdens het openen van een rekening bij de vraag ‘Voor wie wilt u beleggen?’ te kiezen voor ‘Voor mijn bedrijf’) of een Evi Go Zakelijk rekening.

Wilt u zakelijk gaan beleggen als zzp’er/eenmanszaak? Dan heeft u de keuze uit het openen van een particuliere Evi Beheer rekening (door tijdens het openen van een rekening bij de vraag ‘Voor wie wilt u beleggen?’ te kiezen voor ‘Voor mijzelf of mijn eenmanszaak’), een Evi Go-rekening of een Evi Pensioen rekening. Bij het invullen van uw achternaam voegt u dan de opmerking ‘h.o.d.n.’ (handelend onder de naam) en de naam van uw eenmanszaak in.

Wat is het verschil tussen Evi Go en Evi Go Zakelijk?

Evi Go Zakelijk is speciaal voor ondernemers die willen beleggen met vermogen uit een bv of nv. Ondernemers die willen beleggen met vermogen wat ze als zzp’er of eenmanszaak hebben verdiend, kunnen hiervoor net als particulieren kiezen voor Evi Go. Want juridisch is er geen verschil tussen particulieren en zzp’ers/eenmanszaken. 

Wat is het verschil tussen Evi Go Zakelijk en een zakelijke Evi Beheer rekening?

Met Evi Go Zakelijk belegt u zelf in één van de 5 Evi fondsen. U kiest zelf welk fonds. U bepaalt dan ook zelf hoeveel risico u wilt en kunt lopen met uw beleggingen. En wanneer u bent begonnen met beleggen, moet u ook zelf monitoren of het Evi fonds wat u heeft gekozen nog past bij uw financiële situatie.

Bij het openen van een zakelijke Evi Beheer rekening helpen wij u bij het bepalen van uw beleggingsprofiel (risicoprofiel). We stellen u minstens 15 vragen om helder te krijgen wat uw financiële doelen zijn en hoeveel risico u wilt en kunt lopen. Aan de hand van uw antwoorden krijgt u van ons een voorstel voor hoe wij uw zakelijke vermogen voor u gaan beleggen. En als u daarmee akkoord bent, gaan wij dat ook voor u doen.

Wat kost Evi Go Zakelijk?

Bij Evi Go Zakelijk betaalt u een vaste servicefee. Ook rekenen het Evi fonds en de onderliggende beleggingsfondsen waarin u belegt indirecte kosten. Die kosten kunnen variëren. Kijk voor meer informatie over de tarieven van Evi Go Zakelijk op de pagina Tarieven Evi Go Zakelijk.

Welk Evi fonds moet ik kiezen?

Dat is helemaal aan u. Bij Evi Go Zakelijk is het aan u om te bepalen hoeveel beleggingsrisico u wilt en kunt lopen. Elk Evi fonds kent een andere verhouding tussen risico en potentieel rendement.

Vindt u het lastig om een Evi fonds te kiezen? Dan is Evi Beheer misschien een alternatief. Hierbij bepalen we samen met u door middel van een vragenlijst welk beleggingsprofiel het best aansluit op uw situatie.

Kan ik mijn Evi fonds wijzigen?

Ja, u heeft bij Evi Go Zakelijk op ieder moment de vrijheid om een ander Evi fonds te kiezen. Het is zelfs aan te raden om regelmatig te checken of uw beleggingsstrategie nog past bij uw situatie. Zo niet, kunt u gaan voor een defensiever of juist offensiever Evi fonds. Uw fonds wijzigen kan eenvoudig via Mijn Evi of de Evi App.

Beleggen

Zakelijk beleggen: wat zijn de mogelijkheden?

Geld in uw onderneming dat u voorlopig niet nodig heeft? Zet uw geld aan het werk voor uw zakelijke doelen in de toekomst. Als ondernemer kunt u op verschillende manieren beleggen. Evi weet welke beleggingsmogelijkheden er zijn.

Haalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
 • Totale inleg
 • Doelbedrag
 • Verwachte opbrengst
Wim Cirkel

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten. Lees meer

Verder is het belangrijk te weten dat:

 • Als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
 • U uw toestemming op elk moment kunt intrekken
 • U in ons privacy statement op onze website kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,94%, defensief 1,06%, neutraal 1,13%, offensief 1,17%, zeer offensief 1,23%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Introductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.238.121.7