Zakelijk beleggen

 • De juiste oplossing voor zakelijk en privé beleggen
 • Onze expertise voor u aan het werk
 • Eenvoudig maandelijks vermogen opbouwen

Waarom zakelijk beleggen bij Evi van Lanschot?

U wilt als ondernemer het maximale uit uw bedrijf en uzelf halen. Dus werkt u graag met mensen die hun vak verstaan. U mag verwachten dat het vermogen dat u opbouwt met uw onderneming de aandacht krijgt die het verdient. Of het nu zakelijk is of persoonlijk. Bij Evi van Lanschot bieden we de kennis en expertise om uw vermogen te laten groeien. Dat is zakelijke beleggen bij Evi.

Ruim 280 jaar beleggingskennis

Met beleggingskennis verankerd in het verleden weet Evi van Lanschot als geen ander wat toekomstbestendige vermogensopbouw is. Ons ervaren beleggingsteam is dagelijks voor u aan de slag om uw vermogen te laten groeien. Een geruststellend idee.

Aandacht voor uw zakelijk en privé vermogen

Als ondernemer krijgt uw vermogen de aandacht die het verdient. Wij kijken naar het totaalplaatje. Belegt u meer dan €100.000? Dan krijgt u ook een persoonlijk aanspreekpunt. Voor al uw vragen over zakelijke vermogensopbouw.

Verantwoorde vermogensopbouw

Met een goed gespreide portefeuille gaat Evi voor een aantrekkelijk rendement op de lange termijn. Alle Evi Fondsen zijn duurzaam, zodat uw vermogen ook bijdraagt aan een leefbare wereld in de toekomst. Dat is toekomstbestendige vermogensopbouw.

Hoe werkt zakelijk beleggen bij Evi?

Evi Go zakelijk is de oplossing voor ondernemers die grip willen houden op hun vermogen. Tegen een laag tarief. ​U kunt al instappen vanaf €10.000 en daarna bijvoorbeeld een bedrag per maand inleggen. En belegt u meer dan €100.000? Dan krijgt u een persoonlijk aanspreekpunt met wie u jaarlijks een gesprek over uw zakelijke beleggingen heeft. 

Beleggen met Evi Go Zakelijk

Evi Go Zakelijk is Evi’s oplossing voor ondernemers die snel en eenvoudig willen beginnen met zakelijk beleggen en zelf de regie willen houden over hoe hun zakelijke vermogen wordt belegd. U bepaalt hoeveel risico u wilt nemen en hoeveel en wanneer u inlegt.

Kies gemakkelijk uw Evi Go Zakelijk variant

Bepaal welk van de vijf Evi Fondsen het beste aansluit bij uw situatie. Hulp nodig? Met het Evi Go keuzetool kiest u welk fonds past bij uw wensen. Onze experts beleggen uw vermogen in het door u gekozen fonds. Alle Evi Fondsen zijn duurzaam.

Zakelijk beleggen met grip op uw vermogen

Via Mijn Evi of de Evi App bekijkt u de voortgang van uw beleggingen. U kunt op ieder moment uw beleggingsportefeuille inzien, extra vermogen inleggen, een ander Evi Fonds kiezen of een deel van uw zakelijke vermogen weer opnemen. Zo houdt u grip op uw vermogensgroei.

Benodigde documentatie

En dan het openen van uw zakelijke Evi-rekening. Het spreekt voor zich: we raden u aan om alle hiervoor benodigde documenten te verzamelen. Dit maakt het openen van uw rekening eenvoudig. Onze beleggingsspecialisten helpen u graag.

Wilt u beleggen voor een aanvulling op uw Pensioen?

Dan kunt u kiezen voor Evi Pensioen. U heeft dan minder vrijheid bij het opbouwen en laten uitkeren van uw vermogen, maar daar staat tegenover dat het fiscale voordelen biedt.

Meer info over Evi Pensioen

Direct starten met Evi Go Zakelijk?

Starten met Evi Beheer regelt u in 3 eenvoudige stappen. Daarna gaat ons team van experts voor u aan de slag. U kunt elk moment contact opnemen met uw beleggingscoach.

 1. Kies een Evi Go-variant

  Bepaal welk van de vijf Evi Fondsen het beste past bij uw financiële situatie en wensen.

 2. Open een Evi Go Zakelijk-rekening

  Open een beleggingsrekening. Zorg dat u de hiervoor benodigde documenten bij de hand heeft.

 3. Uw geld wordt belegd in het door u gekozen Evi Fonds

  Het Evi Fonds belegt in ruim twintig verschillende beleggingsfondsen.

8.4

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4

  Gemiddelde beoordeling op basis van 248 klantbeoordelingen

  Uw situatie doorspreken met onze Evi specialisten?

   Bent u er nog niet helemaal uit wat u met uw vermogen wilt doen? Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches. Samen kiezen we een oplossing die past bij uw wensen en doelen.

  Maak een afspraak

  Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met een Evi coach.

  1. Naam is verplicht
   Achternaam is verplicht
  2. Telefoonnummer is verplicht
   E-mailadres is verplicht
  3. Datum is verplicht
   Dagdeel is verplicht

  Veelgestelde vragen over zakelijk beleggen

  Welke mogelijkheden heb ik om zakelijk te beleggen?

  U kunt kiezen voor zakelijk beleggen als bv/nv of zakelijk beleggen als zzp’er/eenmanszaak. Wilt u zakelijk gaan beleggen met vermogen uit uw bv of nv? Dan heeft u de keuze uit het openen van een zakelijke Evi  Beheer rekening (door tijdens het openen van een rekening bij de vraag ‘Voor wie wilt u beleggen?’ te kiezen voor ‘Voor mijn bedrijf’) of een Evi Go Zakelijk rekening.

  Wilt u zakelijk gaan beleggen als zzp’er/eenmanszaak? Dan heeft u de keuze uit het openen van een particuliere Evi Beheer rekening (door tijdens het openen van een rekening bij de vraag ‘Voor wie wilt u beleggen?’ te kiezen voor ‘Voor mijzelf of mijn eenmanszaak’), een Evi Go-rekening of een Evi Pensioen rekening. Bij het invullen van uw achternaam voegt u dan de opmerking ‘h.o.d.n.’ (handelend onder de naam) en de naam van uw eenmanszaak in.

  Wat is het verschil tussen Evi Go en Evi Go Zakelijk?

  Evi Go Zakelijk is speciaal voor ondernemers die willen beleggen met vermogen uit een bv of nv. Ondernemers die willen beleggen met vermogen wat ze als zzp’er of eenmanszaak hebben verdiend, kunnen hiervoor net als particulieren kiezen voor Evi Go. Want juridisch is er geen verschil tussen particulieren en zzp’ers/eenmanszaken. 

  Wat is het verschil tussen Evi Go Zakelijk en een zakelijke Evi Beheer rekening?

  Met Evi Go Zakelijk belegt u zelf in één van de 5 Evi fondsen. U kiest zelf welk fonds. U bepaalt dan ook zelf hoeveel risico u wilt en kunt lopen met uw beleggingen. En wanneer u bent begonnen met beleggen, moet u ook zelf monitoren of het Evi fonds wat u heeft gekozen nog past bij uw financiële situatie.

  Bij het openen van een zakelijke Evi Beheer rekening helpen wij u bij het bepalen van uw beleggingsprofiel (risicoprofiel). We stellen u minstens 15 vragen om helder te krijgen wat uw financiële doelen zijn en hoeveel risico u wilt en kunt lopen. Aan de hand van uw antwoorden krijgt u van ons een voorstel voor hoe wij uw zakelijke vermogen voor u gaan beleggen. En als u daarmee akkoord bent, gaan wij dat ook voor u doen.

  Wat kost Evi Go Zakelijk?

  Bij Evi Go Zakelijk betaalt u een vaste servicefee. Ook rekenen het Evi fonds en de onderliggende beleggingsfondsen waarin u belegt indirecte kosten. Die kosten kunnen variëren. Kijk voor meer informatie over de tarieven van Evi Go Zakelijk op de pagina Tarieven Evi Go Zakelijk.

  Welk Evi fonds moet ik kiezen?

  Dat is helemaal aan u. Bij Evi Go Zakelijk is het aan u om te bepalen hoeveel beleggingsrisico u wilt en kunt lopen. Elk Evi fonds kent een andere verhouding tussen risico en potentieel rendement.

  Vindt u het lastig om een Evi fonds te kiezen? Dan is Evi Beheer misschien een alternatief. Hierbij bepalen we samen met u door middel van een vragenlijst welk beleggingsprofiel het best aansluit op uw situatie.

  Kan ik mijn Evi fonds wijzigen?

  Ja, u heeft bij Evi Go Zakelijk op ieder moment de vrijheid om een ander Evi fonds te kiezen. Het is zelfs aan te raden om regelmatig te checken of uw beleggingsstrategie nog past bij uw situatie. Zo niet, kunt u gaan voor een defensiever of juist offensiever Evi fonds. Uw fonds wijzigen kan eenvoudig via Mijn Evi of de Evi App.

  Lees meer over zakelijk beleggen

  Direct contact?

  Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

  Second opinion?

  Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

  Overstappen naar Evi?

  Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.