Rendementen Evi Go

De spaarrente is historisch laag, lager dan de inflatie. Spaargeld wordt nu dus minder waard. Dat maakt beleggen extra interessant, ondanks het hogere risico. Op langere termijn geeft beleggen kans op een hoger rendement dan sparen. Evi laat u graag de concrete resultaten zien.

Het rendement per Evi Go-variant

Bij Evi belegt u in één van onze vijf Evi Fondsen. De rendementen die wij u laten zien zijn altijd netto, dus na aftrek van directe kosten! De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen.

Evi Zeer Defensief

Minste risico

Evi Defensief

Minder risico

Evi Neutraal

Gemiddeld risico

Evi Offensief

Meer risico

Evi Zeer Offensief

Meeste risico

Evi Zeer Defensief is geschikt voor beleggers die zeer sterk hechten aan vermogensbehoud op de korte termijn. Vermogensgroei op de lange termijn komt op de tweede plaats. U accepteert een beperkt negatief rendement op het belegd vermogen in een slecht beleggingsjaar.

Evi Defensief is geschikt voor beleggers die hechten aan vermogensbehoud op de korte termijn, maar ook enige vermogensgroei op de lange termijn nastreven. U accepteert  een gematigd negatief rendement in een slecht beleggingsjaar.

Evi Neutraal is geschikt voor beleggers die zowel hechten aan vermogensbehoud op de korte termijn als aan vermogensgroei op de lange termijn. U accepteert een negatief rendement in een slecht beleggingsjaar en bent u zich bewust van de risico’s die aan beleggen verbonden zijn.

Evi Offensief is geschikt voor beleggers die hechten aan vermogensgroei op de lange termijn. Vermogensbehoud op de korte termijn is minder belangrijk. U accepteert een aanzienlijk negatief rendement in een slecht beleggingsjaar en bent u zich bewust van de risico’s die aan beleggen verbonden zijn.

Evi Zeer Offensief is geschikt voor beleggers die streven naar vermogensgroei op de lange termijn. U neemt bewust een groot risico om daarmee op de langere termijn een hoger rendement te behalen en accepteert u een zeer aanzienlijk negatief rendement in een slecht beleggingsjaar.

Rendement

Na aftrek directe kosten

In de grafiek wordt gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen. Deze rendementen zijn gebaseerd op daadwerkelijk behaalde historische rendementen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bron: Evi, deze rendementcijfers worden maandelijks geactualiseerd.

1,5miljard

€1,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.


Finner waardeert Evi met 5 sterren

Netto historisch rendement

We laten u graag zien wat Evi’s beleggingsresultaten zijn sinds de start in 2002. U ziet de netto rendementen van de vijf Evi Fondsen, dus na aftrek van directe kosten! De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen.

Portefeuillewaarde geïndexeerd (startwaarde = 100, september 2002). Evi houdt haar rendementen goed bij. Omdat Evi nog niet zo lang belegt via Profielfondsen, wordt in de grafiek gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen. Deze rendementen zijn gebaseerd op daadwerkelijk behaalde historische rendementen. De rendementen die u ziet zijn netto, dus na aftrek van de daadwerkelijke directe kosten. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bron: Evi, deze rendementcijfers worden maandelijks geactualiseerd.

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.