Geldzaken

Evi verhoogt de spaarrente naar 2,5%

Per 5 december 2023 verhogen wij de rente op de Evi-spaarrekening naar 2,5%. Naast uw beleggingen kan uw spaargeld ook een aantrekkelijk rendement opleveren. Lees hier meer.

Geldzaken

Zo ziet box 3 er in 2027 uit: de hoofdlijnen

De contouren van het nieuwe box 3-stelsel zijn bekend gemaakt. Er wordt naar gestreefd om dit per 1 januari 2027 in te voeren. In deze blog vindt u in hoofdlijnen de inhoud van het nieuwe wetsvoorstel box 3.

Geldzaken

Box 3: nieuwe ontwikkelingen

Lees hoe de spaarvariant voor box 3 werkt en wat rechters van deze tijdelijke regelgeving vinden. Daarnaast stippen we kort aan hoe de nieuwe box 3-wetgeving voor 2027 eruit zou kunnen komen te zien.

Geldzaken

Meer sparen? Check je savings rate

Je spaart elke maand een flink bedrag. Goed bezig of niet? Niet hoeveel je spaart is belangrijk, maar hoeveel je spaart ten opzichte van je inkomen. Evi vertelt je hier meer over!

Geldzaken

Slim schenken met belastingvoordeel

Wilt u uw kinderen helpen bij het kopen van een eigen huis? Of bij het afbetalen van een studielening? Door te schenken geeft u ze een financieel steuntje in de rug.  En u kunt gebruik maken van fiscaal voordeel. 
 

Geldzaken

Vier eindejaarstips voor DGA

Eind 2021: Wat kunt u dit jaar nog regelen op fiscaal gebied? Met name voor directeur-grootaandeelhouders behandelen we vier onderwerpen.

3.230.143.213