Evi Offensief

Meer risico

Gemiddeld rendement per jaar

6,71%

na aftrek directe kosten, van juni 2019 t/m mei 2024


De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Wat is Evi Offensief?

Evi Offensief is een profielfonds. Daarmee belegt u in één fondsvariant, dat vervolgens belegt in circa twintig verschillende beleggingsfondsen. En dus indirect in duizenden aandelen en obligaties. Een goed gespreide portefeuille dus. 

Dit fonds past bij u als u zich herkent in de volgende punten:

  • U vindt vermogensgroei op de lange termijn erg belangrijk en u hecht bijna niet aan vermogensbehoud op de korte termijn.
  • U belegt bijna volledig in risicodragende beleggingen zoals Aandelen, Obligaties high yield, Onroerend goed en Grondstoffen, en nagenoeg/haast niet in risicomijdende beleggingen zoals geldmarktinstrumenten en Obligaties investment grade.
  • U accepteert een zeer aanzienlijk negatief rendement in een slecht beleggingsjaar en een grote kans op vermogensverlies aan het einde van uw beleggingshorizon. U bent zich zeer bewust van de risico’s die aan beleggen verbonden zijn en heeft zeer veel kennis van en ervaring met risicodragende beleggingen.
  • Evi Fonds Offensief belegt minimaal 20% in duurzame beleggingen.

 

Via Evi Go belegt u uitsluitend in niet-complexe beleggingen. Indien u weinig kennis van en/of ervaring heeft met beleggen raden wij u aan om hoofdstuk 5 van de ‘Afspraken voor Evi Go’ goed te lezen. Hierin worden de kenmerken van de verschillende beleggingen uitgelegd en vindt u meer informatie over de risico’s. Evi Fonds Offensief heeft een gemiddeld aanbevolen looptijd van minstens 5 jaar en vinden wij geschikt bij een beleggingshorizon van minstens 12 jaar.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Op uw gemak nalezen hoe Evi Go werkt?

Mail me het introductiepakket

Rendement Evi Offensief

Bij het kiezen van de juiste fondsvariant maakt u een afweging tussen risico en rendement. Hogere rendementen gaan gepaard met een hoger risico. Bekijk de rendementen van Evi Offensief.

De rendementen die wij u laten zien zijn altijd netto, dus na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen.

 

Evi {{item[1]}}

{{ item[2]}} risico

In de grafiek wordt gebruik gemaakt van gesimuleerde rendementen. Deze rendementen zijn gebaseerd op daadwerkelijk behaalde historische rendementen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bron: Evi, deze rendementcijfers worden maandelijks geactualiseerd.

Vermogensverdeling Evi Offensief

Elk Evi Fonds belegt in meerdere beleggingscategorieën. De verhouding tussen de verschillende beleggingscategorieën voor Evi Offensief ziet u hieronder.

Bron: Evi, juni 2024

Regioverdeling Evi Offensief

Spreiden is ‘key’: het verlaagt het risico. De beleggingen spreiden we wereldwijd. We zijn dus niet alleen maar afhankelijk van de beurzen in Nederland of Europa.

Noord-Amerika

50,00%

Europa

34,87%

Azië

8,03%

Japan

3,99%

Overige

3,11%

Kosten Evi Offensief

Evi is transparant over de kosten. Hieronder tonen we de totale kosten. Elk kwartaal ontvangt u een uitgebreid overzicht van de resultaten en de gemaakte kosten. Kiest u voor offensief beleggen met Evi Go offensief kunt u rekening houden met de volgende kosten:

  • Kosten dienstverlening 0,26%
  • Kosten beleggingen 0,87%
  • Gemiddelde totale kosten (incl btw) 1,13%

Meer over de Evi Go tarieven

7,5miljard

€7,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

 

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

100.28.132.102