Welkom terug bij Evi, kunnen wij u helpen?

Uw aanvraag afronden?

Gebruik hiervoor de link in de email die u eerder ontvangen heeft.

Sparen met Evi

Sluit direct af

U kunt ook sparen met Evi

U wilt alleen sparen? Dat kan ook bij Evi. Of u dat nu voor uzelf doet of uw onderneming. De Evi Spaarrekening is een online spaarrekening zonder gedoe. Dat betekent geen vaste looptijd en geen opnamedrempels. U kunt uw tegoed altijd zonder kosten opnemen. Het openen van een Evi Spaarrekening doet u gemakkelijk. Sparen met Evi kan al vanaf € 10.000,-. Evi valt onder het depositogarantiestelsel, klik hier voor meer informatie.

Aantrekkelijke rente

Evi biedt een aantrekkelijk rentepercentage over het geld dat op uw spaarrekening staat. Dat rentepercentage is variabel en is op dit moment 0,79% per jaar. Dit noemen we de nominale rente. Laat u uw spaargeld staan? Evi schrijft ieder kwartaal het rentebedrag op uw spaarrekening bij. Hierdoor stijgt het saldo waarover u rente ontvangt (rente op rente). Omdat u over elk rentebedrag ook weer rente ontvangt, is de effectieve rente op jaarbasis 0,80%. Schrijft u uw volledige saldo af van uw spaarrekening? Dan ontvangt u van Evi direct het volledige rentebedrag dat u op dat moment tegoed hebt.

Zakelijk sparen met Evi

Evi Sparen is ook toegankelijk voor uw BV of NV, u kiest simpelweg voor aanmelden als rechtspersoon binnen uw aanmelding.

Heeft u een eenmanszaak? Ook dán kunt u een zakelijke Evi spaarrekening afsluiten! Omdat een eenmanszaak juridisch als particulier wordt aangemerkt, kiest u bij uw aanmelding voor 'privé persoon'.

Sluit direct af
e-paper
Sparen of beleggen?

Beleggen kan een alternatief zijn voor sparen. Maar weegt een hoger rendement op tegen het risico dat u daarmee loopt?

> Sparen of beleggen
Direct klant worden
  • Evi Beheer

    U hebt weinig tijd of zin om u te verdiepen in beleggen. Laat dat dan over aan Evi Beheer. U maakt het uzelf gemakkelijk én u bent verzekerd van topspecialisten.

  • Evi Advies

    Zelf de regie houden over uw beleggingen. Maar dan met de ondersteuning van een enthousiaste online coach. Met Evi Advies is dit goed geregeld.

  • Evi Sparen

    Liever Sparen? Ook dat kan bij Evi. De Evi Spaarrekening is een online spaarrekening zonder gedoe. U kunt altijd uw spaargeld raadplegen en transacties doen.