Samen sterker: Evi van Lanschot en Robeco bundelen hun krachten

Van Lanschot Kempen heeft een langdurige samenwerkingsovereenkomst gesloten met Robeco. Evi van Lanschot neemt de online beleggingsdienstverlening voor particuliere en MKB-klanten over van Robeco.

We zijn trots hiermee de kennis en ervaring van twee gerenommeerde beleggingshuizen samen te brengen. Deze stap geeft Evi van Lanschot de slagkracht om verder te investeren in haar dienstverlening en productaanbod.

Veelgestelde vragen

Waarom kiest Evi van Lanschot voor overname van de online beleggingsdienstverlening van Robeco?

Deze overname past in de groei ambities van Evi als toonaangevende speler in online vermogensbeheer. Met deze stap brengen we de kennis en ervaring van twee gerenommeerde beleggingshuizen bij elkaar. Een krachtenbundeling dus, waarbij we samen sterker worden in online dienstverlening met persoonlijke aandacht.

Wat betekent deze samenwerking voor u?

Onze dienstverlening blijft zoals u die gewend bent. Ook blijven we ons onverminderd richten op de kwaliteit van onze online dienstverlening met persoonlijke aandacht.

Wat verandert er voor u als gevolg van deze samenwerking?

De dienstverlening wijzigt niet als direct gevolg van deze samenwerking. Ook blijven de Evi website, de App en Mijn Evi gewoon beschikbaar. En uiteraard blijven onze vermogenscoaches onverminderd voor u klaar staan. Op termijn biedt de samenwerking ons de slagkracht om verder te investeren in onze klantbediening en om ons productaanbod te versterken.

Welke voordelen zitten er aan deze samenwerking voor u als klant?

Evi heeft de ambitie om haar dienstverlening en productaanbod verder te ontwikkelen. Door deze samenwerking staan we daarin sterker. U kunt op termijn profiteren van de ruimere mogelijkheden die het bundelen van onze krachten gaat opleveren.

Ik ben klant bij zowel Robeco als Evi van Lanschot. Worden mijn beleggingen nu automatisch samengevoegd?

Nee, de dienstverlening blijft zoals u van ons en van Robeco gewend bent. Bij Evi blijven uw rekeningnummer en beleggingen ongewijzigd. Ook bij Robeco behoudt u uw rekening(en) en u kunt op de bekende wijze Robecofondsen blijven aan- en verkopen. Wel gaan we verder investeren in onze klantbediening en versterking van ons productaanbod. We houden u uiteraard op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

Liggen de duurzaamheidsdoelstellingen van Robeco en Evi van Lanschot met elkaar in lijn?

Zowel Robeco als Evi van Lanschot zijn voorlopers op het gebied van duurzaamheid en beleggen met oog voor mens, milieu en maatschappij. De jarenlange ervaring en kennis zorgen voor een gefundeerde kijk op duurzame thema’s, zoals de klimaattransitie, biodiversiteit en langer gezond leven. Met onze beleggingen willen we een positieve bijdrage leveren aan deze thema’s, zodat we waarde toevoegen voor onze klanten en aan bescherming van onze planeet voor de generaties van nu en straks.

Neem contact op

Heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact op middels dit formulier, of telefonisch via 020 354 45 45 op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur.

Wim

020 354 45 45

Contact met Evi

We helpen u graag. Wij zijn bereikbaar van 8.30 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds.

 

 

Whatsapp

Stuur een bericht naar

+31203544545

Bellen

Nieuwe klanten

0800 290 29 00

Bestaande klanten

020 354 45 45

Mailen

Stuur een mail naar

info@evivanlanschot.nl

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

34.232.62.64