• Beleggen|
 • Sparen|
 • Over Evi|
 • Actueel
 • logo Van Lanschot

  Sparen met Evi

  U wilt alleen sparen? Dat kan ook bij Evi. Of u dat nu voor uzelf doet of uw onderneming. De Evi Spaarrekening is een online spaarrekening zonder gedoe. Dat betekent geen vaste looptijd en geen opnamedrempels. U kunt uw tegoed altijd zonder kosten opnemen. Het openen van een Evi Spaarrekening doet u gemakkelijk. Sparen met Evi kan al vanaf € 10.000.

  De Evi Spaarrekening is een online spaarrekening zonder gedoe

  Evi Sparen met 1,40% rente

  Evi biedt een aantrekkelijk rentepercentage over het geld dat op uw spaarrekening staat. Dat rentepercentage is variabel en is op dit moment 1,39% per jaar. Dit noemen we de nominale rente. Laat u uw spaargeld staan? Evi schrijft ieder kwartaal het rentebedrag op uw spaarrekening bij. Hierdoor stijgt het saldo waarover u rente ontvangt (rente op rente). Omdat u over elk rentebedrag ook weer rente ontvangt, is de effectieve rente op jaarbasis 1,40%. Schrijft u uw volledige saldo af van uw spaarrekening? Dan ontvangt u van Evi direct het volledige rentebedrag dat u op dat moment tegoed hebt.

  Het openen van een Evi Spaarrekening doet u gemakkelijk en binnen enkele minuten.

  Zakelijk sparen met Evi

  Evi Sparen is ook toegankelijk voor uw BV of NV, u kiest simpelweg voor aanmelden als rechtspersoon binnen uw aanmelding.

  Heeft u een eenmanszaak? Ook dán kunt u een zakelijke Evi spaarrekening afsluiten! Omdat een eenmanszaak juridisch als particulier wordt aangemerkt, kiest u bij uw aanmelding voor 'privé persoon'.

  Sparen of Beleggen?

  U hebt geld gespaard. Dit staat wellicht al even op uw spaarrekening. Alleen levert het door de lagere rente niet veel op. Beleggen kan een alternatief zijn voor sparen. Maar weegt een hoger rendement op tegen het risico dat u daarmee loopt?

  > E-paper "Sparen of Beleggen" downloaden

  Open nu uw rekening
   Evi Sparen is ook beschikbaar voor DGA's en ZZP'ers!

  Evi Beheer

  U hebt weinig tijd of zin om u te verdiepen in beleggen. Laat dat dan over aan Evi Beheer. U maakt het uzelf gemakkelijk én u bent verzekerd van topspecialisten.


  > Lees alles over Evi Beheer

  Evi Advies

  Zelf de regie houden over uw beleggingen. Maar dan met de ondersteuning van een enthousiaste online coach. Met Evi Advies is dit goed geregeld.


  > Lees alles over Evi Advies

  Evi Sparen

  Liever sparen? Ook dat kan bij Evi. De Evi Spaarrekening is een online spaarrekening zonder gedoe. U kunt altijd uw spaargeld raadplegen en transacties opgeven.


  > Lees alles over Evi Sparen