Bedankt voor uw bezoek

U bent uitgelogd

Evi

De meest gestelde vragen

 

Kan ik mijn vermogen altijd opnemen?

U kunt het saldo van uw beleggingsrekening geheel of gedeeltelijk overmaken naar uw Evi spaarrekening of uw tegenrekening.

Uitzonderingen hierop zijn Evi Pensioen (vanwege het fiscale aspect) en verpande rekeningen.

Hoe open ik een rekening bij Evi?

Bij Evi opent u online een Evi-rekening. U hoeft geen kantoor te bezoeken.

  1. Bekijk ons Aanbod
  2. Op de productpagina van het gewenste product klikt u door naar een rekening openen.
  3. Daar vult u een online vragenlijst in. Op basis van uw antwoorden bepalen wij uw beleggingsprofiel en ontvangt u een beleggingsvoorstel. U vult uw persoonlijke gegevens in en accordeert de aanvraag.
  4. Wij zijn verplicht u te identificeren. U hoeft niet bij ons langs te komen. Wij identificeren wij u via ‘afgeleide identificatie’. Daarbij controleren wij of de naam op uw identiteitsbewijs hetzelfde is als die bij een Nederlandse Bank. Daarom kunt u pas inloggen op uw Evi-rekening wanneer wij uw eerste storting hebben ontvangen.

Wilt u meer informatie over of hulp bij het aanvragen van een Evi-rekening? Neem dan contact met ons op.

Heb ik een betaalrekening nodig bij Van Lanschot?

Nee, bij ons koppelt u de Evi-rekening aan uw huidige betaalrekening. Dit mag een betaalrekening zijn bij iedere Nederlandse bank. Deze rekening moet wel dezelfde tenaamstelling hebben als uw rekening bij Evi.
Vraagt u de rekening aan met één rekeninghouder? Dan mag deze wel met een en/of-betaalrekening gekoppeld worden.

Hoe schrijf ik geld over naar mijn Evi beleggingsrekening?

U kunt geld overschrijven naar uw Evi beleggingsrekening door een bedrag over te maken naar de tussenrekening van Evi. Zet in de betalingsomschrijving uw Evi-rekeningnummer en tenaamstelling. Alle overschrijvingen moeten afkomstig zijn vanaf de gekoppelde tegenrekening. Uw tegenrekening moet dezelfde tenaamstelling hebben als de Evi-rekening.

Overschrijven naar uw Evi beleggingsrekening 
Tussenrekening Evi: NL79 FVLB 0227 1614 40 
Ten name van: Stichting Beleggersgiro Van Lanschot

De beleggingen worden automatisch voor u aangekocht.

Hoe schrijf ik geld over naar mijn Evi spaarrekening?

U kunt geld overschrijven naar uw Evi Spaarrekening door een bedrag over te maken naar de tussenrekening van Evi. Zet in de betalingsomschrijving uw Evi-rekeningnummer en tenaamstelling. Alle overschrijvingen moeten afkomstig zijn vanaf de gekoppelde tegenrekening. Uw tegenrekening moet dezelfde tenaamstelling hebben als de Evi-rekening.

Uw saldo wordt de eerst volgende werkdag bijgewerkt.

Overschrijven naar uw Evi spaarrekening
Tussenrekening Evi: NL 63 FVLB 0226 3702 08 
Ten name van: Van Lanschot inzake Evi

Heeft u ook een Evi Beleggingsrekening?
Wilt u geld overboeken naar het spaargedeelte van uw Evi Beleggingsrekening? Dan is uw Evi spaarrekening hetzelfde nummer als uw Evi Beleggingsrekening, maar met de toevoeging -02.

Ik woon in het buitenland. Kan ik een Evi-rekening openen?

  • Particulieren en eenmanszaken kunnen alleen een Evi-rekening aanvragen als zij in Nederland wonen.
  • Met uw BV (besloten vennootschap) of NV (naamloze vennootschap) kunt u een Evi-rekening openen als uw vennootschap een vestigingsadres in Nederland heeft en deze is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Waar vind ik meer informatie over het beleggingsbeleid?

Meer informatie over ons beleggingsbeleid en filosofie leest u op onze website op de pagina’s Werkwijze en Beleggingsfilosofie. Wilt u meer weten over ons verantwoorde beleggingsbeleid? Kijk dan op de pagina Duurzaam beleggen.

Wilt u meer weten over ons beleggingsbeleid? Neem dan contact met ons op.

Hoe kom ik in contact met Evi?

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0800 290 29 00 of via Whatsapp op 020 354 45 45, op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur.

Buiten onze openingstijden kunt u mailen naar info@evivanlanschot.nl.

Wat is een Evi Fonds?

Een Evi Fonds is een overkoepelend fonds (of paraplufonds) met onderliggend circa twintig zorgvuldig geselecteerde beleggingsfondsen. Voor ieder Evi Fonds is gekozen voor een brede spreiding in onderliggende fondsen. Evi heeft vijf verschillende Evi Fondsen, met elk een eigen beleggingsstrategie, variërend van Zeer Defensief tot Zeer Offensief.

Waarom maakt Evi gebruik van Evi Fondsen?

Beleggen in Evi Fondsen heeft meerdere voordelen. Voor u is overzichtelijkheid het belangrijkste voordeel. In plaats van circa 22 beleggingsfondsen belegt u in één Evi Fonds. Waar kunnen daarnaast makkelijker inspelen op veranderende marktsituaties en hebben toegang tot fondsen waar individuele beleggers niet in kunnen beleggen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten of wil een nieuw wachtwoord, wat nu?

Op de inlogpagina kunt u gemakkelijk een nieuw wachtwoord aanvragen. U klikt op de knop 'Nieuw wachtwoord aanvragen' en vult uw rekeningnummer in. Vervolgens krijgt u per e-mail een tijdelijk wachtwoord van ons, wat u direct kunt aanpassen naar een wachtwoord naar keuze.

Hoe moet ik kiezen tussen sparen of beleggen?

Wilt u gaan sparen of beleggen? Of doet u het allebei? Sparen geeft zekerheid, maar inmiddels is er bij hogere vermogens sprake van negatieve spaarrente en moet je betalen om je spaargeld op een rekening te zetten. Beleggen brengt risico’s met zich mee, maar op de lange termijn houdt u aan beleggen over het algemeen een hogere opbrengst over. Wat het beste bij u past hangt af van uw persoonlijke situatie. Lees hier uitgebreid hoe kunt kiezen tussen sparen of beleggen.

Hoe kan ik mij opnieuw identificeren?

Voor de diensten van Evi van Lanschot moet u zich identificeren. Op de pagina uitleg ID check leggen wij uit hoe u dit in drie eenvoudige stappen veilig doet.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

3.238.118.80