Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp +31203544545
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

U wilt een frisse blik op uw vermogen? Evi staat voor u klaar. Echte aandacht voor uw vermogen. Juist nu.

Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen, geschikt vanaf € 50.000

Vraag nu een second opinion aan

Echte aandacht voor uw vermogen

“Ik vind het een onrustige periode ook in financieel opzicht.” “Haal ik mijn vermogensdoel nog?” Opmerkingen die we de laatste tijd vaak horen. De flinke dalingen op de financiële markten leiden tot twijfels of zorgen. Misschien ook bij u. Dat begrijpen we. Juist als het tegenzit, is het fijn als er iemand meekijkt, en van zich laat horen.

Evi van Lanschot staat voor online vermogensopbouw met persoonlijke aandacht. Echte aandacht. Onze beleggingscoaches nemen de tijd voor u. Ze gaan in gesprek over uw situatie. Samen kijken we of uw beleggingen nog passen bij uw wensen en doelen. Een second opinion op uw vermogen.

Beleggingsdoel

Past uw beleggingsdoel nog bij u? We begrijpen dat de omstandigheden om een andere aanpak kunnen vragen. Samen bespreken we uw wensen.

Beleggingskosten

Hoe zit het met de prijs die u voor uw beleggingen betaalt? Welke service krijgt u hiervoor? En wat betaalt u aan vaste en variabele kosten?

Rendement

Hoe verhoudt het rendementspotentieel zich tot het gestelde doel. Past het beleggingsprofiel nog bij uw situatie en loopt u geen onnodig risico?

Ja, ik wil een second opinion

 • Past uw beleggingsdoel nog bij uw wensen?
 • Sluit uw beleggingsprofiel nog aan bij uw beleggingsdoel?
 • Betaalt u de juiste kosten voor de geboden service?
Maak een afspraak
Doryne

Wij komen graag met u in contact. Bel ons, we helpen u graag. Elke werkdag tot 21.00 uur.

020 354 45 45

Waarom juist nú kiezen voor Evi?

 • Echte aandacht voor uw vermogen

  Evi van Lanschot neemt de tijd voor u en heeft begrip voor de gevoelens die nu leven. We denken mee en geven u in begrijpelijke taal inzicht. En dat geeft rust.

 • Beleggingsvoorstel op maat

  Ontvang een gratis beleggingsvoorstel toegespitst op uw specifieke wensen en uitgangspunten. We ontdekken samen welk type belegger u bent en welk beleggingsprofiel bij u past.

 • Bewezen expertise

  Evi maakt onderdeel uit van Van Lanschot Kempen, dat sinds 1737 bestaat en toonaangevend is voor vermogend Nederland. Achter onze fondsen zit jarenlange beleggingservaring.

Maak kennis met de coaches van Evi

Evi is online én persoonlijk. Onze beleggingscoaches luisteren en denken mee over hoe u een  beleggingsplan moet inrichten. Ook in tijden van crisis. Proactief en gericht op uw toekomst.

 • Doryne Bouwman

  "We zitten in een ongekende situatie met grote veranderingen in portefeuilles. In gesprekken hierover geven we ruim baan om te praten over vragen en twijfels. Ik merk dat onze aandacht wordt gewaardeerd.”

  Lees verder
 • Wim Ravestein

  “We zijn proactief en dat vinden mensen prettig. We bieden niet alleen een luisterend oor, maar we zijn ook een gids: we helpen om het vermogen zo goed mogelijk door (on)rustige periodes te loodsen.”

  Lees verder
 • Ton Scheel

  “Onze klanten hebben soms vragen die we niet kunnen beantwoorden. Ze willen bijvoorbeeld weten hoe lang deze crisis gaat duren en hoe diep het dal van de beurs nog kan worden. Daar ben ik duidelijk over”.

  Lees verder

Wilt u liever direct overstappen naar Evi?

Overstappen naar Evi is zo geregeld met de Evi overstapservice. Een van onze beleggingsspecialisten  begeleidt u bij iedere stap. Eventuele overstapkosten worden tot maximaal € 500,- vergoed. Denk hierbij aan de transactiekosten voor het verkopen van de beleggingen bij uw huidige beleggingsaanbieder. Neem contact met ons op. Echte aandacht voor uw vermogen.

 1. Beleggingsvoorstel op maat

  Ontvang een gratis beleggingsvoorstel voor uw situatie

 2. Persoonlijke begeleiding

  Eén vaste contactpersoon begeleidt u bij het overstappen naar Evi

 3. € 500,- vergoeding

  Per nieuwe klant vergoeden wij maximaal € 500,- aan transactiekosten

Actievoorwaarden Overstapservice

Meer weten over de overstapservice? Bekijk de actievoorwaarden of neem contact op met één van onze beleggingscoaches.

Bekijk de actievoorwaarden

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.