Wat zijn de voordelen van een second opinion op uw vermogen?

December is traditiegetrouw de tijd van het jaar waarin geldzaken weer eens worden doorgelicht. Zit ik nog bij de juiste zorgverzekeraar? Lees ik dat magazine nog waar ik al jaren een abonnement op heb? Vragen die menigeen zichzelf in deze tijd van het jaar stelt.

Ook ten aanzien van uw beleggingen stelt u zichzelf waarschijnlijk dit soort vragen. Brengen mijn beleggingen straks genoeg op? En hoe zit het met de dienstverlening, heeft u soms het gevoel er alleen voor te staan?

Zit u nog goed met uw vermogen?

Als u twijfelt of u goed zit dan is het tijd voor een second opinion op uw vermogen. Net als bij andere belangrijke beslissingen is het soms raadzaam een andere expert om advies te vragen. De dienstverlening van vermogensbeheerders kan behoorlijk uiteenlopen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse kosten, die een behoorlijke impact kunnen hebben op uw rendement. Of misschien heeft u behoefte aan meer persoonlijke begeleiding. Want is uw vermogenscoach er voor u, ook als het een keer wat minder gaat?

Wat houdt een second opinion in?

Evi inventariseert uw wensen en doelen en adviseert u over het beleggingsprofiel dat daar het beste bij past. Vervolgens ontvangt u een beleggingsvoorstel dat aansluit op uw persoonlijke uitgangspunten. Dit kunt u eenvoudig vergelijken met uw huidige portefeuille. Maak een afspraak met één van onze vermogenscoaches, we helpen u graag verder.

Hulp bij een mogelijke overstap naar Evi van Lanschot

Wilt u overstappen naar Evi van Lanschot, dan begeleiden we u in het hele proces  van de aanmelding en vergoeden we ook nog eens de verkoopkosten van uw portefeuille tot een maximum bedrag van € 500. Daarna nemen onze experts u het beheer van uw vermogen uit handen. Zo helpt Evi u uw financiële doelen te behalen. Of dat nu het opbouwen van vermogen is om eerder te stoppen met werken, uw pensioen of het financieel ondersteunen van uw (studerende) kinderen is. Evi is professioneel, persoonlijk en heeft direct toegang tot de kennis van alle experts van Van Lanschot Kempen. Een geruststellende gedachte, waardoor u zich kunt richten op andere zaken.

Wat kunt u verder verwachten bij Evi van Lanschot?

Online vermogensbeheer bij Evi van Lanschot biedt een aantal voordelen:

  1. Met de Evi App heeft u op elk moment inzicht in uw portefeuille.
  2. Evi gaat voor een aantrekkelijk rendement op de lange termijn, met een goed gespreide portefeuille, en in alle beleggingen een focus op duurzaamheid.
  3. Onze vermogenscoaches staan 5 dagen per week voor u klaar. Starten met beleggen bij Evi kan al vanaf € 10.000.
  4. Belegt u meer dan € 100.000, dan krijgt u een persoonlijk aanspreekpunt voor bredere financiële vragen.

Overstappen is heel eenvoudig

Misschien speelt u al langer met het idee om over te stappen, maar houdt het vooruitzicht van alle formulieren en het ‘gedoe’ u tegen. Niet nodig, met Evi’s overstapservice is het overboeken van uw beleggingen zó geregeld. Samen met één van onze vermogenscoaches begeleiden we u eenvoudig door het traject. Bekijk hier hoe het werkt!

Vraag een second opinion aan

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

34.232.62.64