Krijgt uw vermogen de aandacht die het verdient?

Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

 • Is het rendement in lijn met uw beleggingsprofiel?
 • Betaalt u de juiste kosten voor de geboden service?
 • Belegt u met focus op duurzaamheid?

 

Geschikt voor vermogens vanaf € 10.000

Zit u nog goed met uw vermogen?

De dienstverlening van vermogensbeheerders kan behoorlijk uiteenlopen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse kosten, of de persoonlijke aandacht die u van uw vermogenscoach krijgt. Als u twijfelt of u goed zit met uw vermogen dan is het misschien tijd voor een second opinion. 

Beheervideo Still4

 

 

Wat houdt een second opinion in?

Hiervoor maakt u een afspraak met een van onze vermogenscoaches. Deze inventariseert uw wensen en doelen en adviseert u over het beleggingsprofiel dat daar het best bij past. U ontvangt een beleggingsvoorstel dat aansluit op uw persoonlijke uitgangspunten. Deze kunt u vergelijken met uw huidige portefeuille.

Beheervideo Still1

 

 

Overstapservice

Mocht u willen overstappen naar Evi van Lanschot dan begeleiden we u in het hele proces van de aanmelding en vergoeden we ook nog eens de verkoopkosten van uw portefeuille tot een maximum bedrag van 500 euro. Daarna nemen onze experts u het beheer van uw vermogen uit handen.

Beheervideo Still5


Ja, ik wil een second opinion

 • Past uw beleggingsdoel nog bij uw wensen?
 • Sluit uw beleggingsprofiel nog aan bij uw beleggingsdoel?
 • Betaalt u de juiste kosten voor de geboden service?
Wim R

Wij komen graag met u in contact. Bel ons, we helpen u graag. Elke werkdag tot 21.00 uur.

020 354 45 45

Plan uw second opinion in

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw second opinion. Evi neemt contact met u op om te helpen met uw second opinion.

Wim

Wim Ravestein

0800 290 29 00

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.
7,5miljard

€7,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Maak kennis met uw vermogenscoach

Evi is online én persoonlijk. Onze vermogenscoaches luisteren en denken mee over hoe u een persoonlijk beleggingsplan inricht.

Wim Ravestein

Bij Evi is achter de schermen veel kennis aanwezig. Wie zijn de mensen achter de knoppen? Maak kennis met Wim Ravestein.

Ton Scheel

Pensioenspecialist Ton Scheel, over eerder stoppen met werken. ‘Flexibiliteit voor jezelf creëren wordt belangrijker.’

Dominique Leeseman

We helpen klanten graag bij het maken van een financieel plan voor de langere termijn. Maak kennis met Dominique Leeseman.

Wilt u liever direct overstappen naar Evi?

Overstappen naar Evi is zo geregeld met de Evi overstapservice. Een van onze beleggingsspecialisten begeleidt u bij iedere stap. Eventuele overstapkosten worden tot maximaal € 500,- vergoed. Denk hierbij aan de transactiekosten voor het verkopen van de beleggingen bij uw huidige beleggingsaanbieder. Neem contact met ons op. Echte aandacht voor uw vermogen.

 1. Beleggingsvoorstel op maat

  Ontvang een gratis beleggingsvoorstel voor uw situatie

 2. Persoonlijke begeleiding

  Eén vaste contactpersoon begeleidt u bij het overstappen naar Evi

 3. € 500,- vergoeding

  Per nieuwe klant vergoeden wij maximaal € 500,- aan transactiekosten

Actievoorwaarden Overstapservice

Meer weten over de overstapservice? Bekijk de actievoorwaarden of neem contact op met één van onze Vermogenscoaches.

U stapt over van uw huidige beleggingsaanbieder naar een Evi Beheer rekening. Voor de overstap is het nodig dat u de beleggingen bij uw huidige beleggingsaanbieder verkoopt.

Vergoeding transactiekosten

Wij vergoeden de bij de verkoop gemaakte transactiekosten tot € 25 per fondsregel met maximum van € 500 per (nieuwe) klant. Evi vergoedt alleen de transactiekosten van beleggingen waarvan de opbrengst daadwerkelijk overkomt naar Evi. U mailt een foto of kopie van de specificatie van uw gemaakte kosten naar info@evivanlanschot.nl, onder vermelding van uw 6-cijferige Evi beleggingsrekeningnummer. Als u naar onze mening aan alle voorwaarden voldoet, storten we in de eerste week van het nieuwe kwartaal de daarvoor in aanmerking gemaakte kosten op uw Evi beleggingsrekening.De transactiekosten zijn maximaal 3 maanden voor indienen van de vergoeding gemaakt. Andere kosten dan transactiekosten, welke niet gemaakt worden voor naar Evi over te boeken liquiditeiten, komen niet voor vergoeding in aanmerking.Stortingen op de gekoppelde spaarrekening vallen buiten de voorwaarden. Evi mag de vergoeding terugvorderen als er is afgeweken van bovenstaande voorwaarden of in geval van misbruik.

Deze actie is ook te combineren met andere acties van Evi.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.215.186.30