Krijgt uw vermogen de aandacht die het verdient?

Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

 • Is het rendement in lijn met uw belegingsprofiel?
 • Betaalt u de juiste kosten voor de geboden service?
 • Bent u duurzaam belegd?

 

Geschikt voor vermogens vanaf € 10.000

Zit u nog goed met uw vermogen?

De dienstverlening van vermogensbeheerders kan behoorlijk uiteenlopen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse kosten, of de persoonlijke aandacht die u van uw vermogenscoach krijgt. Als u twijfelt of u goed zit met uw vermogen dan is het misschien tijd voor een second opinion. 

Beheervideo Still4

 

 

Wat houdt een second opinion in?

Hiervoor maakt u een afspraak met een van onze vermogenscoaches. Deze inventariseert uw wensen en doelen en adviseert u over het beleggingsprofiel dat daar het best bij past. U ontvangt een beleggingsvoorstel dat aansluit op uw persoonlijke uitgangspunten. Deze kunt u vergelijken met uw huidige portefeuille.

Beheervideo Still1

 

 

Overstapservice

Mocht u willen overstappen naar Evi van Lanschot dan begeleiden we u in het hele proces van de aanmelding en vergoeden we ook nog eens de verkoopkosten van uw portefeuille tot een maximum bedrag van 500 euro. Daarna nemen onze experts u het beheer van uw vermogen uit handen.

Beheervideo Still5


Ja, ik wil een second opinion

 • Past uw beleggingsdoel nog bij uw wensen?
 • Sluit uw beleggingsprofiel nog aan bij uw beleggingsdoel?
 • Betaalt u de juiste kosten voor de geboden service?
Wim R

Wij komen graag met u in contact. Bel ons, we helpen u graag. Elke werkdag tot 21.00 uur.

020 354 45 45

Plan uw second opinion in

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw second opinion. Evi neemt contact met u op om te helpen met uw second opinion.

Wim

Wim Ravestein

0800 290 29 00

1,5miljard

€1,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Maak kennis met uw vermogenscoach

Evi is online én persoonlijk. Onze vermogenscoaches luisteren en denken mee over hoe u een persoonlijk beleggingsplan inricht.

Wim Ravestein

Bij Evi is achter de schermen veel kennis aanwezig. Wie zijn de mensen achter de knoppen? Maak kennis met Wim Ravestein.

Ton Scheel

Pensioenspecialist Ton Scheel, over eerder stoppen met werken. ‘Flexibiliteit voor jezelf creëren wordt belangrijker.’

Wilt u liever direct overstappen naar Evi?

Overstappen naar Evi is zo geregeld met de Evi overstapservice. Een van onze beleggingsspecialisten begeleidt u bij iedere stap. Eventuele overstapkosten worden tot maximaal € 500,- vergoed. Denk hierbij aan de transactiekosten voor het verkopen van de beleggingen bij uw huidige beleggingsaanbieder. Neem contact met ons op. Echte aandacht voor uw vermogen.

 1. Beleggingsvoorstel op maat

  Ontvang een gratis beleggingsvoorstel voor uw situatie

 2. Persoonlijke begeleiding

  Eén vaste contactpersoon begeleidt u bij het overstappen naar Evi

 3. € 500,- vergoeding

  Per nieuwe klant vergoeden wij maximaal € 500,- aan transactiekosten

Actievoorwaarden Overstapservice

Meer weten over de overstapservice? Bekijk de actievoorwaarden of neem contact op met één van onze beleggingscoaches.

U stapt over van uw huidige beleggingsaanbieder naar een Evi Beheer rekening. Voor de overstap is het nodig dat u de beleggingen bij uw huidige beleggingsaanbieder verkoopt.

Vergoeding transactiekosten

Wij vergoeden de bij de verkoop gemaakte transactiekosten tot € 25 per fondsregel met maximum van € 500 per (nieuwe) klant.Evi vergoedt alleen de transactiekosten van beleggingen waarvan de opbrengst daadwerkelijk overkomt naar Evi.U mailt een foto of kopie van de specificatie van uw gemaakte kosten naar info@evivanlanschot.nl, onder vermelding van uw 6-cijferige Evi beleggingsrekeningnummer.Als u naar onze mening aan alle voorwaarden voldoet, storten we in de eerste week van het nieuwe kwartaal de daarvoor in aanmerking gemaakte kosten op uw Evi beleggingsrekening.De transactiekosten zijn maximaal 3 maanden voor indienen van de vergoeding gemaakt.Andere kosten dan transactiekosten, welke niet gemaakt worden voor naar Evi over te boeken liquiditeiten, komen niet voor vergoeding in aanmerking.Stortingen op de gekoppelde spaarrekening vallen buiten de voorwaarden.Evi mag de vergoeding terugvorderen als er is afgeweken van bovenstaande voorwaarden of in geval van misbruik.

Deze actie is ook te combineren met andere acties van Evi.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
 • Totale inleg
 • Doelbedrag
 • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

3.214.216.26