Hulp bij beleggen nodig? Waar kan Evi helpen?

1. Heeft u de juiste beleggingskennis in huis?

Als u vermogen wilt opbouwen, dan is beleggen niet iets om mee te experimenteren. Daar is het simpelweg te belangrijk voor. Dus is het belangrijk dat u precies weet wat u doet. Onderzoek laat zien dat particuliere beleggers vaak te emotioneel zijn in hun beslissingen, te veel transacties doen, te veel risico nemen en de verkeerde in- en uitstapmomenten kiezen. Dat is natuurlijk zonde. Hoe staat het met uw kennis van beleggen? Ga dan eens online opzoek naar een financiele test.

2. Beheerst u de techniek van het spreiden?

Beleggen kan een mooi rendement opleveren, maar daar staan risico’s van koersschommelingen tegenover. U kunt dit risico beperken door te spreiden over verschillende beleggingen. Zowel qua samenstelling (sector, land of regio) als meer en minder risicovolle beleggingen (aandelen, obligaties). Uiteraard moet u de samenstelling van uw portefeuille vervolgens in de gaten houden en bijstellen waar nodig.  U kunt ook spreiden door maandelijks automatisch te gaan beleggen. Zo bent u minder afhankelijk van instapmomenten. Spreiden levert dus veel op, maar is ook veel werk.

3. Wat is uitbesteden u waard?

Let goed op welke kosten in rekening worden gebracht. Is er sprake van beheerprovisie? Betaalt u per transactie? Als u € 100.000 gaat beleggen gedurende 10 jaar, dan betekent een 0,5% verschil in kosten al vele duizenden euro’s verschil in de uiteindelijke opbrengst.

Besteed beleggen uit aan Evi

Evi gelooft in spreiding in zorgvuldig geselecteerde fondsen, met een langetermijnvisie. Met de mogelijkheden die Evi biedt belegt u altijd op een manier die bij u past.

  • Beleggen overlaten aan experts
  • Goed gespreide portefeuille in fondsen
  • Continue monitoring en bijsturing
  • Transparant en scherp op kosten
  • Altijd passend bij uw beleggingsprofiel

Lees meer over onze beleggingsvisie en ons aanbod

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.