Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Beleggen: zelf doen of uitbesteden?

Als u besluit om te gaan beleggen, dan kunt u dit zelf gaan doen of het overlaten aan anderen. Door het uit te besteden aan de juiste experts weet u dat er goed wordt gezorgd voor uw portefeuille, u geen onnodig risico loopt en uw beleggingen op dagelijkse basis in de gaten worden gehouden. Wel zo makkelijk en verstandig!

Hulp bij beleggen nodig? Waar kan Evi helpen?

1. Heeft u de juiste beleggingskennis in huis?

Als u vermogen wilt opbouwen, dan is beleggen niet iets om mee te experimenteren. Daar is het simpelweg te belangrijk voor. Dus is het belangrijk dat u precies weet wat u doet. Onderzoek laat zien dat particuliere beleggers vaak te emotioneel zijn in hun beslissingen, te veel transacties doen, te veel risico nemen en de verkeerde in- en uitstapmomenten kiezen. Dat is natuurlijk zonde. Hoe staat het met uw kennis van beleggen? Ga dan eens online opzoek naar een financiele test.

2. Beheerst u de techniek van het spreiden?

Beleggen kan een mooi rendement opleveren, maar daar staan risico’s van koersschommelingen tegenover. U kunt dit risico beperken door te spreiden over verschillende beleggingen. Zowel qua samenstelling (sector, land of regio) als meer en minder risicovolle beleggingen (aandelen, obligaties). Uiteraard moet u de samenstelling van uw portefeuille vervolgens in de gaten houden en bijstellen waar nodig.  U kunt ook spreiden door maandelijks automatisch te gaan beleggen. Zo bent u minder afhankelijk van instapmomenten. Spreiden levert dus veel op, maar is ook veel werk.

3. Wat is uitbesteden u waard?

Let goed op welke kosten in rekening worden gebracht. Is er sprake van beheerprovisie? Betaalt u per transactie? Als u € 100.000 gaat beleggen gedurende 10 jaar, dan betekent een 0,5% verschil in kosten al vele duizenden euro’s verschil in de uiteindelijke opbrengst.

Besteed beleggen uit aan Evi

Evi gelooft in spreiding in zorgvuldig geselecteerde fondsen, met een langetermijnvisie. Met de mogelijkheden die Evi biedt belegt u altijd op een manier die bij u past.

  • Beleggen overlaten aan experts
  • Goed gespreide portefeuille in fondsen
  • Continue monitoring en bijsturing
  • Transparant en scherp op kosten
  • Altijd passend bij uw beleggingsprofiel

Lees meer over onze beleggingsvisie en ons aanbod

Uitgelicht

Vermogensbeheer bij Evi

Beleggen zonder gedoe. Evi neemt u al het werk uit handen. Deskundig en gericht op de lange termijn.

Uitgelicht

Eén doel, één einddatum

Evi belegt voor u om uw beleggingsdoel op een specifieke einddatum te realiseren. Met een beleggingsstrategie op maat.

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. U heeft direct contact met een van onze medewerkers. Evi helpt u graag.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Maak een afspraak en Evi neemt contact met u op!

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.